kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Nope, to je še vredu, problem so človeške barikade.... trije ali štirje ki hodijo vštric...

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
http://www.rtvslo.si/tureavanture/novic ... vra/452194
Sram naj jih bo!
Turistična taksa je že v osnovi čisto navadno oderuštvo in bi jo morali globalno prepovedati.
Sram naj jih bo!

All is vanity, nothing is fair.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
eh to tut.
na živce mi gre folk, k tko prov očitno buljijo. ok vrjamm d sn dost visoka. sam dude. no reason to stare. enkrat me je ena gospa tko res ful gledala, pa sn sam rekla, če so slučajni problemi al je kej narobe glede na to, da me tok rada gleda. je čist zafarbala.
-.-'
na živce mi gre folk, k tko prov očitno buljijo. ok vrjamm d sn dost visoka. sam dude. no reason to stare. enkrat me je ena gospa tko res ful gledala, pa sn sam rekla, če so slučajni problemi al je kej narobe glede na to, da me tok rada gleda. je čist zafarbala.
-.-'
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Haha, ravno sem odprla to temo, ker sem mislila napisat da mi grejo na živce meter šestdeset italijančki, ki si me ogledujejo, ko da prvič vidijo take sorte spako
.

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ne zelo, 1.75m, ampak italijani z juga so mičkeni in droPčkeni. Ko sem bla poleti na Siciliji na CS, me en tip sprašuje, če me ni nič strah k samim tipom v stanovanje spat, pa ga tadrugi nakuri, da kaj em bo strah, če bi jih oba dva lahko do smrti pretepla, ker sem tako ogromna (dejansko je uporabil besedo ogromna
).

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Haha zanimivo in ja, tudi malo premalo
zj po večini kar vas berem, se mi zdi, da smo še zadnji aktivni ostanek cosmobejb kar relativno visoka druščina
oz vsaj ne zelo majcena.
Hayley, ti si majhna? Js te mam v glavi tko 166 in temnolaso kot tvoj avatar.

Hayley, ti si majhna? Js te mam v glavi tko 166 in temnolaso kot tvoj avatar.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne nisem.
Js mam tudi neko foro, da sm si enkrat vse predstavljala podobno svojim avatarjom
. Se pa ne bi branla bit podobna mojmu avatarju.
Mi je bil všeč nek tak spirit slikce, ko sm zbirala.
Sem bila visoka v 4. letniku srednje 171, od takrat se nisem merila (oz. so nam n sistematskem rekli naj kr povemo svojo višino, namesto da bi nas zmerli), verjetno sem približno isto.
(zrasla čez srednjo od 169 do 171)

Sem bila visoka v 4. letniku srednje 171, od takrat se nisem merila (oz. so nam n sistematskem rekli naj kr povemo svojo višino, namesto da bi nas zmerli), verjetno sem približno isto.

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov