kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ženska iz kadrovske. Pa daj obnašaj se normalno. Vem, da je tebi to vsakdanji kruh, in da večina primerov, s katerimi se dnevno ukvarjaš zahteva manj tvojega dela in pozornosti, ampak ko pa vsake toliko pride primer, ki zahteva malo več taktnosti in korektnega ravnanja, pa pač ne išči bližnjic ffs. Jaz bi umrla od sramu, da bi kronanim glavam po firmi pošiljala take nevsebinske in pošteno povedano že skoraj nesramne maile.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ haha meni je vedno bil fenomen, kako taksne (in podobne) zategnjene zenske sploh dobijo siht na prvem mestu. 3/4 ljudi na javni upravi, s katerimi smo najbrz vsi imeli opravka, so itak ze z eno nogo ze v grobu.
Potem pa prides na razgovor za siht poslusas samo, kako moras imet 'zilico za delo z ljudmi', veselje do takega dela in unicorn sprinkles all over it.
Potem pa prides na razgovor za siht poslusas samo, kako moras imet 'zilico za delo z ljudmi', veselje do takega dela in unicorn sprinkles all over it.
-
Ženska frišno s faksa, pač neka mlada. Gre bolj v drugo smer. Pač nobenega takta, diskretnosti in človeškega razumevanja.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Haha jup, sem slalih danes po 3 mesecih malo kliknit in po sekundi zaprla 

-
Haaaaahahah ja.. 30x filtrirano z beauty blurrom in v paintu narisane trepalnice, spodi pa komentarji "ulala, vsak dan smo mlajsi"
Ah naj jim bo.

Ah naj jim bo.
-
Lololoolo, a to resno kdo dela 
Shujšana, zrihtana, zagorela, z metuljčki okoli glave

Shujšana, zrihtana, zagorela, z metuljčki okoli glave

-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Js priznam, da sem nekaj časa mogoče mal uporabla FILTER LEPOTE na svojem mobitelu, ampak izljučno zaradi tega, kerf sem imela nekaj časa ekstremne probleme z rdečico kože (res je bla boga), and it made me feel a bit better
(laame) tko mal je lepš zgledala koža s tem filtrom 

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ljudje, ki se zapikujejo v vsako besedo, jo izkoristijo za prepir, pametovanje itd. Pa ko ti na podlagi ene izjave že kar hočejo dat neko etiketo in polagajo besede v usta, kaj si mislil s tisto besedo. Res toksična osebnostna lastnost, pa ni važno ali v partnerskem ali katerem koli drugem odnosu. 

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Stari macki 'umetniki', ki imajo ego do neba in nazaj in se sploh vec ne znajo normalno pogovarjat. Uau, pred xy leti si dobil Brumnovo nagrado za najboljsi jogurtov loncek in od takrat naprej si itak bog in nad vsemi in vsi ostali so crvi.
Snobi nasplosno, ne stekam zakaj je v nasem fohu toliko tega. Get off your high horse.
Aja pa na zivce mi gre, ko se folk sili, neko svoje delo opisat z bajno velikimi besedami in larifarijem.. Samo zato, da neki je. Bejba na emajliran loncek naprinta rozo in potem je spodi opis: Preprost rožni popek, ki ga v knjigi Palčica niti ne opazimo, lahko z malo domišljije tvori čudovito socvetje. Sporoča, da je preprostost narave nekaj čudovitega in da moramo spoštovati in ceniti vsako živo bitje, ki je okoli nas. Pika je v vzorcu rahlo prikrita, vendar še vedno pomemben del celote.
okej.
Snobi nasplosno, ne stekam zakaj je v nasem fohu toliko tega. Get off your high horse.
Aja pa na zivce mi gre, ko se folk sili, neko svoje delo opisat z bajno velikimi besedami in larifarijem.. Samo zato, da neki je. Bejba na emajliran loncek naprinta rozo in potem je spodi opis: Preprost rožni popek, ki ga v knjigi Palčica niti ne opazimo, lahko z malo domišljije tvori čudovito socvetje. Sporoča, da je preprostost narave nekaj čudovitega in da moramo spoštovati in ceniti vsako živo bitje, ki je okoli nas. Pika je v vzorcu rahlo prikrita, vendar še vedno pomemben del celote.
okej.

- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016

Ahhh meni se strga, ko folk zasede celo širino pločnika in potem fuuuuuuuul počasi hodi. Potem pa poskušaš prehitet, pa greš malo desno, malo levo in na koncu ti izpadeš čuden, ker mu že 100 metrov dihaš za vrat in ga poskušaš prehiteti enkrat po levi, drugič po desni, pa nikjer ne gre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]