kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
To #metoo gibanje, ki z vso nasičenostjo počasi izgublja na resničnem pomenu... Zloraba postaja nekaj modernega, me too pomeni biti del neke skupine, del empowered žensk. Z vso zgoščenostjo že postaja skoraj posmeh, ko se v množici zlorabljenih izgubijo prave žrtve zlorab in posilstev. Ko se nahajpane feministke pridružujejo, ker jih je nekdo 5 sekund predolgo gledal ali jim (neprivlačen) moški dal kompliment in so po njihovo spolno nadlegovane. Kot nekdo, ki je delal z resnično zlorabljenimi osebami in vidim kontrast, ob vsej hollywoodski propagandi lahko samo zmajujem z glavo. Opažam, da se izgublja pravo sporočilo. Kar je žalostno in paradoks.
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
To, da spet ne bo snega za praznike
februarja ali marca ga res ne rabimo, zdajle bi blo idealno 

-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
da sem porabil 35 evrov za blokerje vrat.
WTF
WTF
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ko kak posameznik na avtobusu / letalu / kjerkoli spusti zic nazaj, brez da tistega za njim vprasa, ce ga moti.
To, da sem tista zadaj vedno jaz
in vcasih res nisem pri volji tujcem z rokami in nogami kazati, da nimam placa in naj za bozjo voljo ze dvignejo svoj zic. Po moznosti so potem se slabe volje in vzdihujejo. Fak of.
To, da sem tista zadaj vedno jaz

-
Obdelovanje slik snega.
Ali je preveč belo, ali je preveč modro.
Jebemti sunac.
Ali je preveč belo, ali je preveč modro.
Jebemti sunac.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
To, da sem tista zadaj vedno jazin vcasih res nisem pri volji tujcem z rokami in nogami kazati, da nimam placa in naj za bozjo voljo ze dvignejo svoj zic. Po moznosti so potem se slabe volje in vzdihujejo. Fak of.
joj ja. to sem se js enkrat na busu z eno prov spičila. vidiiii, da sem visoka, viiidiii da nimam placa, pa še kr. in me grdo gleda. sem ji prov morala namenit enega svojih "PA KA ME J*, A SI NORMALNA* pogledov, da je poravnala zic nazaj.
en folk res, ko da sam žvi na tem svetu.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Folk s totalno bednimi nepotrebnimi komentarji. vidim sodelavko po stotih letih na zaključku. prva stvar: zaka maš tak temno šminko?
bitch... zato, da maš kej za vprašat. če nimaš kej lepga, al konstruktivnega za pripomnit, bodi raje tiho.
bitch... zato, da maš kej za vprašat. če nimaš kej lepga, al konstruktivnega za pripomnit, bodi raje tiho.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
- odrasli moški ki dajejo ankete v IG storye.
A nej grem ven? Ne, crkn.
A nej grem ven? Ne, crkn.
- Ananhas
- Cosmofrik
Led Zeppelin napisal/-a:- odrasli moški ki dajejo ankete v IG storye.
Nasploh odrasli ljudje, ki imajo instagram. gluparija na kvadrat.
Dobro, nekim najstnikom in pod 25 že odpustiš tisto šobljenje in afnanje, izgubo časa, samo starejših pa ne štekam, kje je fora? A ni škoda časa za tiste patetične slike kosil in kavic, pa napenjanje mišic pred špeglom in podobno.
Da ne omenjam kako lepši (sfiltrirani) so vsi na instagramu kot ko jih videvaš v živo.

Se je ravno en sodelavec zadnjič pritoževal, ko spoznava ženske iz neta, da so vse grše v živo.

-
No, tukaj ne pretiravajmo.
Še zmeraj je največja platforma za deljenje slik, in je toliko kvalitete in kreativnega izražanja da se včasih malo pozabi.
Kvaniteta je pa definitivno na strani dreka
.
Še zmeraj je največja platforma za deljenje slik, in je toliko kvalitete in kreativnega izražanja da se včasih malo pozabi.
Kvaniteta je pa definitivno na strani dreka

- Ananhas
- Cosmofrik
No okej, kakšne umetniške fotke in fotografi me ne motijo, imam bolj v mislih profile, ki sestojijo le iz slik selfijov, riti, fitnesa, materialnih dobrin in hrane (pač le vase usmerjeno). Ne vem koga to zanima gledat iz dneva v dan ampak sto ljudi sto čudi. (kot rečeno taki so žal v prevladi)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Meni se tudi ne zdi noben problem instagram, sej te noben ne sili gledat, kar ti ni všeč. Sem pa glih pred kratkim brala nekaj v povezavi z demografijo socialnih omrežij in naj bi bila povprečna starost za instagram okol 30, fb še malo starejši, najmlajši pa za snapchat, bolj najstniki in do 25.. Js sicer instagram profilov bolj ne spremljam in ga nimam, me slike niti ne pritegnejo tko zlo, lahko pa ful preveč časa zabivam z videii in ytom..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
-* to pretiravanje z vremenom:
- sibirski mraz
- ledena levihta
- sneg 30 cm
Pa dej no, nehaj mi zganjati paniko, zima je, mraz je, obleči tadebele zokne, pojdi na vlak in mi nehaj govort k da živimo v filmu Rocky IV kjer vsi treniramo za fajt.
- sibirski mraz
- ledena levihta
- sneg 30 cm
Pa dej no, nehaj mi zganjati paniko, zima je, mraz je, obleči tadebele zokne, pojdi na vlak in mi nehaj govort k da živimo v filmu Rocky IV kjer vsi treniramo za fajt.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Odrasli ljudje, ki ne znajo bit 5min sami (ponavadi so to 'bejbe od __ ').
Skoraj kadarkoli grem kam z gurpo ljudi se zgodi, da je bejba od ___ (vstavi poljubnega frenda) bolana, slabe volje ali pa enostavno sitna, se ji ne da.. in posledicno to mora trpet cela skupina.
Stara, hostel mas 10min hoje stran, lahko si sama v sobi in si privoscis najdaljsi vroc tus zivljenja, pogledas serijo in zaspis kot od-dobre-vile-poljubljen otrok. Ampak ne, dejmo raje prekrizat roke, kuhat mulo in potiho vzdihnit vsakic, ko si kdo naroci pivo, ker bi dama rada koncno sla domov. Poznam cisto prevec takih zensk.
V bistvu mi grejo na zivce vse skupine, ki se morajo vedno drzati skupaj, tudi ce jih ene stvari sploh ne zanimajo in potem na potovanjih pride do kregov, namesto da se za 1 uro pogrupirajo, pogledajo kar hocejo in se potem spet dobijo. Stekam pri 16ih, ne pa pri 25+
in bogvaruj, ce na letalu tiste 1-2 ure ne sedijo skupaj, dejmo tezit stevardesam ce lahko premecejo 5 folka.
Eh, solo trips ftw.
Skoraj kadarkoli grem kam z gurpo ljudi se zgodi, da je bejba od ___ (vstavi poljubnega frenda) bolana, slabe volje ali pa enostavno sitna, se ji ne da.. in posledicno to mora trpet cela skupina.
Stara, hostel mas 10min hoje stran, lahko si sama v sobi in si privoscis najdaljsi vroc tus zivljenja, pogledas serijo in zaspis kot od-dobre-vile-poljubljen otrok. Ampak ne, dejmo raje prekrizat roke, kuhat mulo in potiho vzdihnit vsakic, ko si kdo naroci pivo, ker bi dama rada koncno sla domov. Poznam cisto prevec takih zensk.
V bistvu mi grejo na zivce vse skupine, ki se morajo vedno drzati skupaj, tudi ce jih ene stvari sploh ne zanimajo in potem na potovanjih pride do kregov, namesto da se za 1 uro pogrupirajo, pogledajo kar hocejo in se potem spet dobijo. Stekam pri 16ih, ne pa pri 25+

Eh, solo trips ftw.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov