kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
FlyingGazebo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2014
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a FlyingGazebo » 15. Jan. 2014 12:14

Program za risanje vezij v službi. Podjetju, ki izda tako slabo izdelano skorpucalo in zanj hoče težke tisoče evrov, želim smrt v mukah.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 15. Jan. 2014 12:23

Leonessa napisal/-a:
TLDR napisal/-a:Če bi bil ti punca, bi drugače razmišljal oz. čutil. Kurbirji so ženskam turn-on, če slednje ne bi bili, bi jim biznis enostavno propadel. Ženske čutijo atrakcijo do tipov, katere imajo rade druge ženske in to je vsa umetnost.

V veliki meri oz. pri večini žensk je to sicer res, vendar to, da čim več žensk obrajta določenega moškega, ne pomeni, da on mora biti oz. je tudi k*rbir. Poznam kakega blazno zaželenega samca, okrog katerega večina žensk dobi mehka kolena, pa jih ne pobira kot smetar odpadke. Zaradi tega je, vsaj v mojih očeh, še toliko bolj zanimiv, ker mora biti ženska, ki ga pritegne, očitno nekaj več kot samo še ena manekenka, ki se znajde v njegovi bližini. Do takšnega moškega imam sama več spoštovanja kot do tistega, ki svoj izgled in karizmo izkorišča v ta namen, da bi zlezel med hlačke vsaki, ki pokaže zanj zanimanje.

seveda, da jih ne pobira kot smetar odpadke, ker si lahko privošči najboljše. Taki tipi si lahko privoščijo to, da se omejijo samo na najlepše ženske, pri tem pa količinsko gledano nikakor niso na slabem. Supply and demand. Pa ta tip, ki ga omenjaš je verjetno samski, z razlogom seveda.

da ne bom preveč OT: na živce mi gre vprašanje kaj mi gre na živce.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 15. Jan. 2014 14:43

Stare bakice/dediji, ki se v največji konici spravijo na trolo po kruh in mleko. Potem pa se na ves glas derejo, da jih res cela trola sliši: "ja, včasih so mlajši VEDNO odstopili sedež starejšim... Ja, ja to so zdaj te pokvarjene generacije..."
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 15. Jan. 2014 22:10

Laganje ... najhujši občutek, ko veš resnico in ti oseba vseeno laže. :/
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 17. Jan. 2014 0:09

Da je v sluzbi klima/gretje vedno na napacni temperaturi glede na vreme in da ne moremo sami prilagodit, ampak je treba nekam poklicat in oni nastavijo in to obicajno pomeni, da bo ali ful mrzlo ali pa ful toplo, neke vmesne ni. Danes oz. ze cel teden je zunaj 30 stopinj (dejansko) in mi smo imeli prizgano GRETJE. :?: :tot:
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 17. Jan. 2014 11:13

Da se lihkar med beljenjem poružila pol stropa? Belim gipsploščo - bp. Belim steno - bp. Se lotim stropa - all hell breaks loose. Where did i screw up????

Da sem nesposobna. Očitno.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Jan. 2014 21:10

^^ strop je kriv, ne ti ;) verjetn nisi z mačkom tolkla po njem

- na živce mi grejo osebki "jaz ne rabim dežnika, dežniki so za mehkužce, itd.." ja, res, mokro glavo imet je res super pogumno dejanje, klonim se pred tvojimi velejajci. in isti "junaki" pol tarnajo nad prehladom.
- prižgan avto, ki stoji na mestu, not pa bedak čveka. pa že skor dimna zavesa okol njega. potem se pa tak pizdi čez cene goriva..
hej norci :)
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 17. Jan. 2014 21:19

- Dež. In to, da se zaradi njega posledično nobenmu ne da ven. :mad: Jaz sem pa že komaj čakala, da grem mal med ljudi ... Eh.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 17. Jan. 2014 21:41

Na živce mi gre telefonsko komuniciranje kolega, ki me kliče, jaz si za to, da dvignem, vzamem 2 min pavze na delu, za kar tvegam dretje šefov - se javim in normalno vprašam, za kaj me kliče, in reče 'ja nič..... ', 'kaj pol'.... je pol minute tiho, ker nekaj tipka/vozi/razmislja. Koji kura* me kličeš, če nimaš kaj za povedati ali nimaš časa za govoriti. Pa dobro, če se to zgodi enkrat, dvakrat, ne pa konstantno. Grrrrr...
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 17. Jan. 2014 21:55

kaj maš to nekega šlateka? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 18. Jan. 2014 13:13

TLDR napisal/-a:seveda, da jih ne pobira kot smetar odpadke, ker si lahko privošči najboljše. Taki tipi si lahko privoščijo to, da se omejijo samo na najlepše ženske, pri tem pa količinsko gledano nikakor niso na slabem. Supply and demand. Pa ta tip, ki ga omenjaš je verjetno samski, z razlogom seveda.

Moja izbira besed (t.i. odpadki) je bila zgolj naključna, kot opis dejanja, ne opis ljudi, ker bi potem takem tudi njega morala smatrati kot smetarja - v tem kontekstu. Očitno me nisi razumel. Moj point je bil, da se zaželen (in zrel) moški ne rabi ukvarjati z vsemi, ki pokažejo zanimanje zanj, ker ima merila višja od tega. :wink:
Glede tega konkretnega moškega - če razmišljaš tako kot razmišljaš, potem so po tvoji logiki vsi, ki so samski, samski z razlogom (= da niso dovolj atraktivni za nasprotni spol), vsi, ki so vezani, pa so top material. Seriously? Glede na videno bi včasih rekla prej nasprotno.

Imaš samske, ki so obenem zelo zaželeni pri nasprotnem spolu, vendar ohranjajo svoje kriterije in ne planejo po vsaki/em, ki pokaže zanimanje za njih. Simpl ko pasulj.

Ja, morala sem replicirati.

Na živce mi gre človeška pasivnost. Vsi bi nekam šli, ko pa je treba besede pretvoriti v dejanja in se lotiti dela, odpeketajo hitreje kot uspeš izgovoriti nakladanje.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 18. Jan. 2014 13:23

Beya_ napisal/-a:Laganje ... najhujši občutek, ko veš resnico in ti oseba vseeno laže. :/

Misliš NAJBOLJŠI občutek? Js ko dobim koga na laži sem:

Slika
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 18. Jan. 2014 23:48

Leonessa napisal/-a:
Glede tega konkretnega moškega - če razmišljaš tako kot razmišljaš, potem so po tvoji logiki vsi, ki so samski, samski z razlogom (= da niso dovolj atraktivni za nasprotni spol), vsi, ki so vezani, pa so top material. Seriously? Glede na videno bi včasih rekla prej nasprotno.

.

impliciral sem da je samski zaradi tega, ker je za atraktivnega tipa bit vezan bedarija. Zakaj bi bil vezan, če se lahko naokol igračkaš z večimi na enkrat..dddd..."Vsi ki so vezani so top material"..lol..
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Jan. 2014 16:49

To je tvoje in nič kaj zrelo mnenje, ampak saj imaš še čas da (mogoče) nekega dne zamenjal ploščo.
Rdeča nit te teme je to, da ima atraktivni tip lahko čuda odprtih možnosti, a se mu ne bo mudilo seksati z vsemi napačnimi, če še ni srečal najboljše od vseh teh možnosti.
Ampak ti tega ne razumeš, ker si level 1 kar se tiče odnosov med ženskami in moškimi.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 01. Jun. 2015 13:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 19. Jan. 2014 18:42

ko si ful lačen pa ne moreš v kuhinjo, ker so obisku tu :rolleyes:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov