kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 22. Sep. 2013 12:01

Saj ne rabi tehtnega razloga. Na njem je samo to, da če že skensla prevoz, pravočasno javi in to je to. Razlagati pa res ne rabi nikomur, sploh pa nekim neznanim ljudem, zakaj se je odločil, da ne pelje do točke b tisti dan. :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Sep. 2013 12:18

Ja pa dobro no, sej je napisala samo da ji gre to na živce, ne o tehtnih razlogih ali kdo je upravičen vedet kaj. Komu pa ni smotano, kadar je za nekaj domenjen, pa zaradi ene osebe gre vse v maloro?

Meni gre na živce, ko prijatelju nekaj odkrito poveš, da misliš, da je storil napak, pa je pol jezen. In ve, da je res storil napak. Mislim ej.... Ne sprašuj pol ka si mislim ker zavoljo tvojega sončnega dne pač ne bom rekla da jaaaa, kak faaaaaj :mad:
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 22. Sep. 2013 16:36

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Sep. 2013 8:47

- da se stvari se vedno niso postavile na svoje mesto pa bi ze od prejsnega tedna moglo bit vse urejeno! :mad:

- da zaradi tega ^^ noben od naju ne more niti normalno zadihat in spet normalno zazivet naprej. In se zacet osredotocat na najpomembnejse...
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 23. Sep. 2013 9:14

-da sem za vsako stvar nenormalno preveč živčna. to me resno ovira pri vsem :mad: pa si ne morem pomagat.
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Sep. 2013 11:58

bejbe ki nenornalno pretiravajo, ko mimo njih prileti ena muhca/osa/metulcek/komar in pol zacnejo piskat, se dret in laufat u krogu pa krilit z rokami :roll: razumem, ce je kdo npr. alergicen na kej, ma drgac... jezus, take a chill pill..

turisti, ki ti pou ure tumpajo eno in isto v svojem jeziku, ceprav jim das na lep nacin vedet, da jih ne razumes niti besede. sej stekam, da ne znajo vsi anglesko, ampak eni se vsaj potrudijo, pa razlozijo z rokami in z nogami, kaj hocejo..sej se da.nic ne koristi, ce mi 7x v slow motionu crkujes besedo v madzarscini, za katero prvic sliim.. pa eni so pol se jezni, kr jih ne razumes :?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 24. Sep. 2013 13:11

^Jz se ne morm zadržat ob čebelah, osah, črmlih in sršenih..jebiga vsi mamo svoje strahove. :/
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 24. Sep. 2013 14:26

^^Po tem, ko me je naenkat oklal po trupu ene 7 gozdnih os, se jih ne otepam z rokami, ampak kar s copati :D Ma jim ne dam šanse, da me še enakt tko zdelajo!

Men gre pa grozno na živce, da se dan krajša. Sj vem, jesen je tuki, zima trka na vrata...ampak js bi še kr poletje in svetle večere! :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Sep. 2013 14:28

^Hah, identično se mi je zgodl, ko sm šla enkrat kostanj iskat. Sm staknla ene pet pikov, cel roj me je napadel in sm laufala po hribu dol k usekana. :D Od takrt naprej jih še posebi sovražm.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Sep. 2013 23:15

Majski hrošč. Ko sem ga prijela ravno po tušu in je zasmrdelo vse okrog, da o roki niti ne govorim. Faking nagravžen vonj, res ono bleek, ko veš, da ti roka smrdi in čohaš tisto dol :heul: :buhu: :eew:
The world is as you are.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 27. Sep. 2013 7:30

Komentarji na moj fail:˝Kakšnaaa škoooda. Jjoooj˝., ko se jaz že sprijaznim, vsaj od zunaj- za druge.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 27. Sep. 2013 8:12

- da se stvari se kar vlecejo in vlecejo in se vedno nic novega in spodbudnega. mene bo to ubilo!!!

- da si po vsem tem, on se vedno ne zna pravilno nastimat prioritet....ne razumem. res ne....
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 27. Sep. 2013 13:12

v-e-s-n-a napisal/-a: - da si po vsem tem, on se vedno ne zna pravilno nastimat prioritet....ne razumem. res ne....

the same.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 30. Sep. 2013 19:12

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 30. Sep. 2013 19:18

trust napisal/-a:Meni se bo res spimpalo, že od 12ih se jebem z družinskim računalnikom, pa letam po Lublani, ko budala in iščem kondenzatorje potem pa nazaj domov in lotat in spet ne dela :mad: pa vsi pritiskajo nam saj znaš popravit pa mi stojijo za hrbtom pa težijo arrrr še zdaj ne dela nevem kaj ga fuka tega hudiča zažgal ga bom kmalu. Pa še tehničnega smo vmes delali in še učil se nisem nič jutri pa spršuje in verjetno bo šus

Joj, se mi kar kurja pol napravi ko se spovnim na svoje prigode menjave napihnjenih konzijev na matični. Najprej sem fuknil en popolne stran, da sem nabral vse potrebne kondenzatorje potem sem se pa še ene toliko časa jebal, da sem jih zamenjal. Ga ne morš odcinit in zacinit hudiča tankega kar tako, sploh s takim štorastim spajkalnikom od iskre. Na koncu ni nič delalo in sem use skupaj fuknil stran ter kupil novo plato.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]