kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Avg. 2013 16:45

panthol napisal/-a:O MOJ BOG! (pa sploh nisem veren...)

ženske in volan
ženske in vodenje nečesa
ženske in pamet

to je le delček različnih pojmov ki nikoli ne bodo šli skupaj. Zato pa gre svet po gobe, ko ste zmeraj bolj "enakopravne". Narekovaji so z namenom tam, ker ste enakopravne samo tam kjer vam paše, tam kjer vam ne paše, pa pozabite na enakopravnost.

takole zdej. to sem ti skoraj pobrisala, ampak naj bo. dobronamerno opozorilo, poskušaj se do žensk obnašati bolj spoštljivo, tako na forumu kot v resničnem življenju.

če bi rad preizkušal žensko potrpežljivost, reci svoji mami, da se ti zdi, da ženske in pamet ne gresta skupaj.

trenutno dogajanje po svetu nima veze z žensko enakopravnostjo. ne delaj butastih zaključkov.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 11. Avg. 2013 22:57

-ljudje, ki rudi med pogovorom, po telefonu pregledujejo vse živo, ljudje ki igrajo računalniške igrice , ljudje ki gledajo vse serije in filme...z njimi je res dolgčaaaas
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 11. Avg. 2013 22:58

-circlejerking na tem forumu
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 11. Avg. 2013 23:25

floribunda, se ti zavedaš kaj je to človekova pravica do svojega mnenja? pa deloma tudi svoboda govora?

si prepričana, da je moja mati še živa? mogoče je sploh ne poznam? mogoče sem posvojen? mogoče pa sploh ni nič od tega. Kako pa jaz tebe cenzuriram, ker se "počutim užaljenega" kakor se ti, ker vmešavaš mojo mati? Si gremo vmešavat sorodnike? Ti povem tisto zgodbico o tvoji materi in psu?

malo po šerifovsko jemlješ pravico v svoje roke samo zato, ker te ego boli... si se našla v mojih besedah?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 11. Avg. 2013 23:38

Enkrat sem ti že povedala, da imamo pravilnik, ki je izrazito proti izražanju nestrpnosti do katerekoli skupine ljudi. Povedat enkrat, da imaš probleme z ženskami, je izražanje svojega mnenja. Povedat to deset krat in žalit okoli 4miljarde ljudi, da so neinteligentni je nestrpnost. In tega tu ne sprejemamo in ne podpiramo in v nadaljevanju boš ne samo brisan, temveč tudi uradno opozorjen in benan, če boš nadaljeval. Če ti kaj ne paše, piši v temo za moderatorje.

In nazaj na temo, nadaljni offtopici bodo brisani.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 12. Avg. 2013 7:45

Evy, i like your style :D

Ampak da ne boš po šerifovsko prevzetno vzela pravice v svoje roke in pobrisala tega komentarja:

Ne prenesem ljudi, ki stalno iščejo konflikte. Imam v družini enega takega, in ko js rečem A, on reče B in se začne kregat o tem, čeprav gre za najbolj banalno stvar. Če pa čez dva dni mati o isti stvari reče B, bo on spet nastrojen in blablabla, da kako A...
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 14. Avg. 2013 11:26

Jp, eni prav ne morejo drugače kot kreg, kreg in še enkrat kreg. V bistvu so to osebe z neko priučeno navado (če ne kar prirojeno), da se drugače sploh ne znajo pogovarjati. Taki ljudje se najbolje razumejo s tihimi miškami, ki jim v vsem ustrežejo in kimajo, ker imajo potem "taglavni" filing, da vedo vse in jih poslušalci častijo kot bogove.

:D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Avg. 2013 11:47

Neresnost kupcev preko interneta. :mad:
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 07. Nov. 2013 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Avg. 2013 12:22

da se z veliko večino ljudmi ne da rešit občutljivga problema. poveš mirno kaj te moti, zakaj se ti neki ne zdi fer, itd.. al oni takoj živčni in defence mode..
hej norci :)
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 14. Avg. 2013 12:35

*Gaja* napisal/-a:Jp, eni prav ne morejo drugače kot kreg, kreg in še enkrat kreg. V bistvu so to osebe z neko priučeno navado (če ne kar prirojeno), da se drugače sploh ne znajo pogovarjati. Taki ljudje se najbolje razumejo s tihimi miškami, ki jim v vsem ustrežejo in kimajo, ker imajo potem "taglavni" filing, da vedo vse in jih poslušalci častijo kot bogove.

:D

Priučeno, definitivno. Po možnosti se tej navadi kreganja pridruži še užaljenost za vsako stvar, ki človeku ni popolnoma po godu. Pol pa v jok in na drevo ...
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 14. Avg. 2013 12:37

Ja, računam da je to samo pubertetniška fora... :roll:
Upamd a ga čimprej mine, ker je to nevzdržno...
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 14. Avg. 2013 14:56

Trenutno mi gre na živce sodelavka, ki sprašuje neumna vprašanja na katera sem ji že 100x odgovorila ter ljudje, ki nimajo nobene splošne razgledanosti.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 14. Avg. 2013 16:20

kokica87 napisal/-a:Trenutno mi gre na živce sodelavka, ki sprašuje neumna vprašanja na katera sem ji že 100x odgovorila ter ljudje, ki nimajo nobene splošne razgledanosti.

trust napisal/-a:wtf jutri je praznik, kaj pa praznujemo?

:D :D :D

Aja pa na živce mi gre da nonstop visim na forumu. Ko da nimam nič bolj pametnega za delat. In še bolj na žive mi gre, da mi to trenutno čisto ustreza!
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 14. Avg. 2013 17:10

Resno mi gredo na živce ljudje, ki se niti ne potrudijo, da bi te poslušali, potem ko so te prosili za mnenje ... Vse obrazložiš, zakaj je nekej dobro, zakaj slabo, da mogoče njihova ideja ni najbolj primerna zaradi večih razlogov. Čez pet minut, hops, spet prodajajo svojo nespremenjeno idejo :mad:
Zadnjič spremenil schjora, dne 01. Feb. 2016 21:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 14. Avg. 2013 18:53

Na živce mi grejo ljudje, ki me prekinejo, ko jim začnem nekaj razlagat... in po možnosti z kako brezvezno stvarjo (ala glej, kaj je na televiziji). Mam filing, da jim sploh ni do mene in stvari, ki jim hočem povedat... i feel like shit.
Na živce mi gre matera doma, ki mi vleti in začne vihat nos, češ, da ji nisem las pobarvala danes, a je prvič z besedo sploh omenila, da si je barvo kupla. Kaj je tak preprosto rečt, po, ne vem, kosilu: bi mi danes lase pobarvala? jao, saj pa ti ne vidim v glavo!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov