kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 03. Avg. 2013 19:59

^ +1

& vsi reveži, ki si ne morjo privoščit vozniškega dovoljenja za na desni pas! Revčki morajo potem ostati ceeeeeelooooooo dolgooooo pot na levem pasu. Pa čeprav na desni ni nobenega in se jim vidi kako si želijo iti na vozni pas, pa vendar so nemočni in morajo po zakonu vztrajati na prehitevalnem. Le kako bi jim lahko pomagali? :roll:

....tards.... :evil: :roll:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 08. Avg. 2013 0:17

beli pokrovčki na ego jogurtih, ki se jim vedno vtrga tisti odpirač in moraš pol z nožem not rezat :mad:
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 08. Avg. 2013 8:58

^^ oziroma s škarjami, če se ti to zgodi v službi :D
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 09. Avg. 2013 8:38

saarijarvi napisal/-a:- Ko nekdo s prikolico/traktorjem/wohnwagnom/ caka na vkljucitev na cesto VIDI da hitim stonauro in se MORA vrinit pred mano, ker je res tezko pocakat se tiste 3sek da grem mimo... in ne sam da pol zlajfam ko budala, tudi prehitet ga pol ne morem skor nikoli, in pol se plazimo tam 20km/h... :x

bolj se ne bi mogla strinjat! prav mučno se je peljati za takim! :?

-ljudje, ki te dobesedno bulijo oz. več čas gledajo vate in to - brez sramu.. če so že tako radovedni, ne morajo gledat na bolj prikrit način oz. ko ne vidiš? :roll:
-ko se živčni ljudje spravljajo na ljudje okoli sebe in jih posledično spravljajo v slabo voljo.. :mad:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 09. Avg. 2013 10:37

da vedno, absolutnp vedno ko se mi mudi in grem v trgovino po malenkost, bo tam ogromna vrsta pa sam 1 blagajna delala. pa nima veze, ali je to ob 10 zjutri, 2 pop al pa zvečer. in ne sam, da je vrsta, folk ravna takrat opravlja svoj tedenski nakup
Vsak raj ima svojo kačo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Avg. 2013 11:10

^^js sm se v mečkatorju navadla, da tisto prodajalko, ki tačas zlaga čaje na polico, medtem ko je vrsta do kruha, vljudno prosim, če lahko odpre še eno blagajno. pol malo zavija z očmi, ampak odpre jo vseeno.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Avg. 2013 11:35

- žuželke, vse.
-izraz "topšit",..." vau, to je pa res top drek! :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 09. Avg. 2013 17:53

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 09. Avg. 2013 17:57

angel99 napisal/-a:-ljudje, ki te dobesedno bulijo oz. več čas gledajo vate in to - brez sramu.. če so že tako radovedni, ne morajo gledat na bolj prikrit način oz. ko ne vidiš

hahaa jaa :D pol pa mislis da mas kej na faci al pa med zobmi.. mah, js sm se navadla kr nazaj zijat dokr jim ni weird in ne umaknejo pogleda.. sam dammit, eni znajo bit vztrajni..

- Ko nujno rabis neko informacijo in 6x prosis cloveka da ti jo posreduje cim izve kej vec, pa si vzame miljoooon let casa, sam pa si zivcen in hkrati noces tezit vsakih par momentov.. :?
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 09. Avg. 2013 19:21

Ko rabiš uredit neke papirje, ampak moraš za to dobit neke druge papirje. In za te druge papirje si odgovorni vzamejo ogromnooo časa. Ti pa ves nestrpen, kdaj se bo kaj premaknilo z mrtve točke.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 09. Avg. 2013 19:44

saarijarvi napisal/-a:- Ko nekdo s prikolico/traktorjem/wohnwagnom/ caka na vkljucitev na cesto VIDI da hitim stonauro in se MORA vrinit pred mano, .....
- Folk ki konstantno vozi 70, pa ni vazno ce je v naselju ali izven njega, dafuq?

Jp, se strinjam s tem da dodajam tudi izsiljevanje s strani osebnih vozil - ti prpičiš 90, te izsili, pred tem seveda čaka in gleda al se mu splača, pol na hitr skoč na cesto, ti bremzaš, se pele ene 50m in zavije. SRSLY, DOOD?! :evil:

- Js pa vedno naletim na une ko se skoz furajo 65 :D

- Pa še folk ki te prehiteva v naselju.... ko voziš 50. Dafuq??
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 09. Avg. 2013 20:48

men so oni tud dobri, ko ti na avtocesti blinka, ko je za tabo, ti pa 130 voziš. takim se jaz nikoli in nikdar ne maknem, če pa prehitevam tovornjak pa zanalašč grem not na vozni pas, ko prehitim komaj takrat, ko pridem tovornjaku na pravo varnostno razdaljo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 10. Avg. 2013 12:37

^^ Zarad takih, kot si ti, ne morem normalno prevozit vrhniškega klanca. Moja mašina ni oh in sploh močna in če ne prpikiram na primorski avtocesti (al pa kerikol drugi) v klanec z brzino okol 135, ga enostavno ne zvozim normalno (mi brzina pade na 80, ne glede na to, kok rinem gas). S tako počasno brzino smolat po avtocesti pa ni nikamor podobno. In ko se mi nalima na prehitevalni pas kakšen tak, kot si ti, si lahko samo odprem okno, zmešam koktejl in odprem knjigo.

Pa ne mi zdj nabijat o tem, naj se umaknem na počasni vozni pas, ker ga itak zasedajo tovornjakarji, busi in prikoličarji, ki pa velikokrat vozijo tako, da se bojim za lastno življenje.

Isto mi grejo na jetra šoferji, ki po vključevalnem pasu vozijo 50, pol pa kar naenkrat pohodijo gas in se vključijo. Kaj pa jaz, ki mi avto tega ne dopušča??
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 10. Avg. 2013 13:42

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Avg. 2013 14:29

Anjeske napisal/-a:^^ Zarad takih, kot si ti, ne morem normalno prevozit vrhniškega klanca. Moja mašina ni oh in sploh močna in če ne prpikiram na primorski avtocesti (al pa kerikol drugi) v klanec z brzino okol 135, ga enostavno ne zvozim normalno (mi brzina pade na 80, ne glede na to, kok rinem gas). S tako počasno brzino smolat po avtocesti pa ni nikamor podobno. In ko se mi nalima na prehitevalni pas kakšen tak, kot si ti, si lahko samo odprem okno, zmešam koktejl in odprem knjigo.

Čaki eno je 135, drugo pa 160 in zalimanje za rit na ravnini kar sem jaz mislo. Ne mešat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]