kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 27. Jun. 2013 13:50

Solatna debata: js pa ne prenesem, da se mi solata meša na krožniku s kakšno omako :eew:

S tem, s kakšno vilico kdo štoka v skupno skledo, pa nimam težav ker ponavad vsi dobro oblizujemo svoj pribor :D Al imamo pa vsak svojo skledico s solato.
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Babs. » 27. Jun. 2013 16:32

ko folk uporablja pomanjševalnice - gobček, trebušček ... to mi tako infantilno deluje in mi je v 99 % zgrešeno

in pa vse te nove mamice, ko pišejo "mi smo pa danes vse pojedli", "mi smo pa stari že 5 mesecev", v bistvu pa govorijo samo za dojenčka. napiši potem v ednini ali kaj je finta :?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 27. Jun. 2013 16:54

^^ ja, jaz tut tega nikoli nisem stekala: midva sva noseca, mi smo rodili ipd....WTF? :roll:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 27. Jun. 2013 18:38

Anjeske napisal/-a:Solatna debata: js pa ne prenesem, da se mi solata meša na krožniku s kakšno omako :eew:

Nvem a sm freak, ampak meni je pa to tko dobro :oops: vedno podzavestno tolk zmeckam stvari na krozniku da je na koncu use skupi ena papica..

- what Babs. said
- da mam prevec moodswingasto sefico in je treba seveda najt peeerfect rainbow sunshine moment da ji omenis/jo prosis za kako malenkost.. ce ne te gleda kot da si ji mamo ubil
- da je usako jutro 15 traktorjev na cesti (seveda zelo spostujem njihovo delo in use, ampak cmoooonnnn mudi se mi)
- tip za katerga sm misnla da je moj frend, ne morm verjet da je lahko kdo tak hinavc.. in to da je se naprej tolk osladen, kot da nic ni... :rolleyes:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Jun. 2013 19:03

v taistem turističnem središču, kjer sem plačal 3,70€ za malo pivo so poslovni partnerji sinoči naročili slovensko belo vino....0,75l

plačali so 45€, kar se še na Nizozemskem ne more zgoditi! :eek: :eek: :eek:

je to normalno???
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Jun. 2013 21:14

Babs. napisal/-a:ko folk uporablja pomanjševalnice - gobček, trebušček ... to mi tako infantilno deluje in mi je v 99 % zgrešeno

in pa vse te nove mamice, ko pišejo "mi smo pa danes vse pojedli", "mi smo pa stari že 5 mesecev", v bistvu pa govorijo samo za dojenčka. napiši potem v ednini ali kaj je finta :?

omg samo ko sem to prebral sem se spomno kak mi gre to na jetra, ko slišim al pa preberem :D na srečo so vse mamice al zbrisane iz fbja al pa dane med znance, da mi ne kaže več njihovih stanj, da ne rabim teha bruhanja brat :D

kar se pa solate tiče: obvezno iz sklede... ni šans da si dam na krožnik pa pol jem ono brozgo
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Babs. » 28. Jun. 2013 15:33

še hujša je ta invazija čedalje zgodnješih slik dojenčkov, praktično minuto po rojstvu slikajo in hop na fb, da vesoljna skupnost vidi (če je slučajno kdo spregledal vse prejšnje statuse o tem in ne ve, da "so" noseči)

s tem, da mi to ne gre na živce, to mi je že neokusno
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 28. Jun. 2013 23:06

Se bolj neokusno je pa, ko si zenska na FB za profilno (!) nastavi 3d ultrazvok sliko. A lahko no?? A niti do poroda ne morejo vec pocakat? Sorry, ampak res me ne zanima notranjost njene maternice.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Jun. 2013 23:13

hehe, what next? slika posrane plenice?
hej norci :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 29. Jun. 2013 16:43

Ko si na pikniku in je žlica v kozarcu ajvara, potem pa jo tipson veselo poliže. halo? Nisi edini tu!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 29. Jun. 2013 18:03

^^ In nadaljevanje tega: z žlico, ki se jo drži še mal ajvarja, naravnost v zenf ali majonezo! Pujsi.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 30. Jun. 2013 10:50

Da je mestna knjižnica ob sobotah zaprta (poletni delovni čas). A ni ravno poleti več ljudi, ki berejo in bi jim prav prišlo še v soboto prit po knjigo, jo vrnit ali karkoli že pač? Ah neee, da ne bodo slučajno preveč delali, ali kaj. :roll:
Pa pijani mladi fantje, ki si drznejo dosti preveč in bi kar vsako mimoidočo po riti. Glede na to, da mam hitre reflekse, bom enkrat nekoga avtomatsko udarila nazaj, a ne po riti, pač pa po njegovem 20-letnem ksihtu in mi je čisto vseeno, če bo kdo zgrožen.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 30. Jun. 2013 19:24

kolesarji na cesti. hatethemhatethemhatethemhatethem :cry: vem da ni moralno od mene ampak pm, ce se vsakic ustavim dihat ko grem mimo kakega na regionalni, in usi letijo okoli njega. Pa po moznosti se kak star majav stric, ki zgleda da se bo zdej zdej zvrnu..
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 30. Jun. 2013 20:46

As a driver I hate pedestrians, and as a pedestrian I hate drivers, but no matter what the mode of transportation, I always hate cyclists.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Jul. 2013 19:39

kopalke! al te tiščijo al ti jih pa morje sleče :(
hej norci :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov