kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Jan. 2012 16:27

brandibelle...to, da ti gredo na živce tiste, ki se vzporedno postavijo z vozički in se ne ganejo, to razumem, da ti gre na živce. Ampak vseeno...ne moreš je*at ma*er kr eni babici na busu. Če ne drugače, si predstavljaj, da bi se en mulo tako drl na tvojo babi.... neko spoštovanje je vseeno ql imeti do ljudi, do starejših se mi zdi, da še nekoliko bolj...

Na živce mi gre trenutno samo to, da je moj pes pravi igralec in na pol umre od bolečine in cvili zaradi malo travnatih semen na taci. In da se jaz čisto vedno ustrašim, da ga kaj dejansko boli.
The world is as you are.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 06. Jan. 2012 16:31

Če bi moja babica prišla (ob vsaj polovici praznih sedežev) do enga mulca in se začela dret nanj da se ji umakne... Bi jo jaz nekam poslal.
Leta ti NE dajo pravice do znašanja nad drugimi ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Jan. 2012 18:05

Ob "a se ne boš umaknil" še ni potrebno nazaj izreči kletvic in žaljivk. In to za leta velja potem tudi zate, ne samo za njo :wink: Ker kakorkoli obrnem, mi je tvoja reakcija veliko bolj bedna in nizka kot tečne bakice.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Jan. 2012 19:02

ma najhuje je ko sediš, pride babica "a se boste usedl?" pa reče "ne hvala grem na naslednji dol", potem pa ko se folk zdrenja naprej ena nestara baba "zakaj pa niste prepustl sedeža unile gospe?" "SAJ SEM PA BO ŠLA NA NASLEDNI DOL" "aja se opravičujem..." ja lahko se jebeš zarad mene krava ena pa zase brigaš...

pa ko je poln bus pa se ena fina "dama" usede na zunanji zic da je bolj komot... kar počil bi jo golazen prekleta...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jan. 2012 22:04

* kurčev fb, ker ga zdajle RES rabim. ker hočem poslat ene videe super mega prijateljici, ki odhaja na potovanje za en cajt. lepo za srečo, za na pot, da se bo res spomnila tega in mene ko TAM STALA (ne, ne morem prek telefona) in fakinf Uprabniški račun je trenutno nedosegljiv. mater ti **** ker te prvič RES rabim, dragi fb.

* profesorji, ki se imajo za polbogove ampak si nadenejo masko šaljivcev. đizs. pa še obvezna prisotnost!! v starih dobrih časih ljubljanske FF nas celo leto ni blo na fax pa smo vse sfurali. madona.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 06. Jan. 2012 23:04

*Folk, ko da blinker 3 križišča preden dejansko zavije!!!!!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 06. Jan. 2012 23:38

brandibelle napisal/-a: razne bakice z vozički - NO WAY JOSE! trkam, zbijam in se drenjam kot da je zadnjič... ;)

A se ti ne zdi, da se ti lažje umakneš, kot oma na vozičku??!?!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 06. Jan. 2012 23:45

emanuela napisal/-a:Ob "a se ne boš umaknil" še ni potrebno nazaj izreči kletvic in žaljivk. In to za leta velja potem tudi zate, ne samo za njo :wink: Ker kakorkoli obrnem, mi je tvoja reakcija veliko bolj bedna in nizka kot tečne bakice.

Se strinjam. Povprečen mladostnik se vsako leto slabše obnaša. Vzgoja šepa na vseh področjih.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 07. Jan. 2012 13:45

positive vibration napisal/-a:
brandibelle napisal/-a: razne bakice z vozički - NO WAY JOSE! trkam, zbijam in se drenjam kot da je zadnjič... ;)

A se ti ne zdi, da se ti lažje umakneš, kot oma na vozičku??!?!

po moje je mislu bakice z nakupovalnimi vozički, ki so res pain in the ass in totalne šampionke zabijanja vozička v rit v vrsti pti blagajni - takim tut js ne ostanem dolžna - kot da ona pa ma pravico od boga dano, da se mi zabija v rit?! :D
pa to drenjanje na 1. izstopnih vratih na avtobusih - če ne greš naslednjo dol, se nimaš kaj na izstopna vrata limat, ja?
ne vem, zakaj smo tle sam mladina nevzgojena, a te stareklije/vozičkarke si pa res lahko vse privoščijo? zakaj že? ker ene se čisto normalno obnašajo, takim vedno ponudim sedež/pomoč.
As your lover describes you, so you are.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 07. Jan. 2012 15:50

^^ Ja, to je res, en folk je pač nevzgojen in tak tudi ostane na stara leta oz. se še potencira, ker iz nekega razloga mislijo, da se mu morajo vsi drugi klanjat :D Se spomnim enkrat, ko sva se z mami dobili v centru in šli skupaj na avtobus na prvi postaji (torej čisto prazen) ter se usedli na dvojni sedež v prvi vrsti, da bi lepo klepetali med vožnjo, ker se že nekaj časa nisva videli... in čez čas (ne vem več, a na isti al prvi naslednji postaji.. bus je bil torej še vedno prazen kot plesišče :D )ničhudegasluteč dvigneva pogled in se ena starka nalima točno zraven naju in se začne basat skor na naju... mati je mal čudno pogledala in pač ignorirala, ker je bil točno zraven prazen sedež pa za njimi tudi še cel kup sedežev.. in baba sploh ni nehala, kar držala se je tam za štango zraven naju, začela še narejeno vzdihovat in cmokat in se basat med naju (wtf??), dokler nama ni bilo pol res dost in sva se morali prestavit na enega od stotih drugih sedežev zraven??!! Pri čemer je moja mami stara že čez 60 in ji itak nima nihče pravice ukazovat, naj vstaja na busu, halo? :eek:

Wtf, ženska si je iz principa vbila v glavo, da bo dosegla svoje in vrgla rit točno na stol, ki si ga je blagovolila izbrat, pa četudi je že zaseden in ima na voljo še ves preostali bus. In ne, ni bila nič pohabljena ali kaj takega, normalna starejša ženska, ki si za izsiljevanje skuša nadet trpeč izraz, dokler ne doseže svojega (pa tudi če bi bila, je imela še celo bližje sebe prost sedež) :D Eni res mislijo, da si lahko vse dovolijo..
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DuL_ » 07. Jan. 2012 17:35

Škoda,da sta se presedli....sedeli bi do konca dokler neii doj stople :D. Ali pa ko pride en z bergljo gor na busa in te začne tepst z njo po nogah :mad: kr se uboga ženica boji,da bo busa zamudla oz nebo dobla placa!
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 08. Jan. 2012 19:29

Evo pa sem spet jaz NEvzgojen mulc.
ahja.. kdor je dobr prebral moja 2 posta vidi da nimam problemov z umikanjem babicam.
in ja Veerle - podpis.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jan. 2012 20:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Jan. 2012 21:04

eh po 24 urah dela ma vsak pravico bit mal zajeban, če ga gre nekdo provocirat... mogoče bi tud jaz popizdil.

pa kaj mi gre še na živce.. ko bakicam vedno prvim rata vstopit na bus, pol pa držijo tisto urbano k ekrančku tiste zadevščine, ne tam kjer je narisano.. in moramo lepo čakat za njo...

je pa zanimivo da ko ponudim sedež se večkrat samo nasmehnejo pa rečejo naj kar sedim kot pa da sprejmejo..
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 08. Jan. 2012 21:20

slovenc79 napisal/-a:pa kaj mi gre še na živce.. ko bakicam vedno prvim rata vstopit na bus, pol pa držijo tisto urbano k ekrančku tiste zadevščine, ne tam kjer je narisano.. in moramo lepo čakat za njo...

Na živce mi gre folk, ki ne ve, da na vsaki troli obstajata dve tiste zadevice za urbano in potem čakajo kako babico, ki se pač ne znajde v sekundi, namesto, da bi se zrinili mimo babice (nežno, ne tak da babica pade po tleh) do druge zadevice za urbano in posledično delajo čist isto gužvo kot babica, ki se pač ne znajde.
Ma sej v bistvu mi to ne gre tak na živce, sam morala sem komentirat :P

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov