Katero osebo iz foruma bi povabil/a na izlet in kam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
emanuela napisal/-a:Samo dvome sem podala...razumljive. Ker si ne predstavljam jochieja v enem majhnem avtomobilčku s tremi študenti, kako komaj čaka, da prispe na destinacijo![]()
jochie ma avto

ampak ja, vem kaj mislis

glede skupnega izleta... lahko bi sli res na smarno goro skupaj no. gor je itak neka gostilnica, pa jim naredimo malo guzvo

se kaksen predlog?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kristus ne, v tem mrazu. enkrat sm bla na šmarni gor in ne pretiravam, misnla sm da me bo kap. mislim, to je cel pohod. jst mam astmo, ne morem. ne grem ke nikol več.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
delusional napisal/-a:kristus ne, v tem mrazu. enkrat sm bla na šmarni gor in ne pretiravam, misnla sm da me bo kap. mislim, to je cel pohod. jst mam astmo, ne morem. ne grem ke nikol več.
Danes pa res ni blo mraza, pa še kak dan bo tak.
Šmarna ni nič posebno visoka, najbrž ti forme nimaš.
-
delusional - Cosmopsiho
kwa bomo pa v živalskem. meni gre na živce, če živali lahko sam gledam, ne morem pa si jih dotaknt.
-
rachka_ - Cosmofrik
skoda, da ni vec toplo, bi si lahko naredli mini-piknik v tivoliju. al pa ce gremo na roznik
ceprav tja bi sla res bolj na silo kr mi je cist prevec komercjaln hrib. pa komajda mu lahko recemo sploh hrib. (tako kot smarni GORA, ce smo ze pri tem)

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
a dajte no. bejžte na kafe/pivo/tonik pa si dajte mir z izletkanjem z 20 neznanega folka iz vseh voglov slovenije. zdaj bi najhuje hodli na šmarno goro ko je mraz, prej pa eni celo leto niste šli kilometer peš. in se boste tam čakali in počivali in spet čakali kadilce in spet...
jochie lahko ninčo pripelje.
slovenc pa tanF prideta tudi skup- ko mata lih oba nenavadni fetiš.
akvamarin bo pa tezeja pripeljala in se bosta zaljubila.
zdaj pa dajte nehat prosim v tej temi o žrebih in živalskem vrtu!

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
rachka_ - Cosmofrik
claire napisal/-a:a dajte no. bejžte na kafe/pivo/tonik pa si dajte mir z izletkanjem z 20 neznanega folka iz vseh voglov slovenije. zdaj bi najhuje hodli na šmarno goro ko je mraz, prej pa eni celo leto niste šli kilometer peš. in se boste tam čakali in počivali in spet čakali kadilce in spet...
cez dan je vsaj 14 stopinj, tega, da pa noben nikamor ne hodi, pa ne mors vedet.
meni pa je ravno to kafickanje malo zgreseno.. okej, saj se lahko gre na pijaco, ampak tam se pol z zapricas s tistim, ki sedi levo in desno ob tebi in to je to.
-
delusional - Cosmopsiho
nimam nobene ideje.
edin če nardim dan odprtih vrat pr meni.
mater, lahko bi šli v canevaworld, če bi blo poletje.
ma gremo v london in malo vzamemo za vodičko.
edin če nardim dan odprtih vrat pr meni.
mater, lahko bi šli v canevaworld, če bi blo poletje.
ma gremo v london in malo vzamemo za vodičko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov