Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
všeč so mi francoščina italijanščina in španščina. popolnoma ne obvladam nobenega od njih, prva dva se mi zdita tudi težka za naučiti. se mi pa dopadejo vsi seksi zvoki v teh jezikih.
drugače pa od obeh svetovnih jezikov mi je ljubša angleščina, čeprav sem se nemščine učila 8 let. občutek imam, da obvladam angleščino bolje, vsaj v govorici, o pravilih pošteno povedano nimam pojma (ampak tudi pri nemščini ne). se pa sigurno na kakih potovanjih dosti raje sporazumevam v angleščini kot nemščini.
drugače pa od obeh svetovnih jezikov mi je ljubša angleščina, čeprav sem se nemščine učila 8 let. občutek imam, da obvladam angleščino bolje, vsaj v govorici, o pravilih pošteno povedano nimam pojma (ampak tudi pri nemščini ne). se pa sigurno na kakih potovanjih dosti raje sporazumevam v angleščini kot nemščini.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
obožujem španščino ( pa ne zarad telenovel ) tko nasplošno mi je zelo lep jezik...zadala sem si celo, da če uspešno nardim maturo se vpišem na tečaj in začnem z učenjem španščine... matura je sicer za mano,sam je prišlo neki vmes in z tega ni do zdaj bilo še nič..sam bom pa zgrabila prvo priliko ki se bo pokazala
drugač tud italjaniščina ni slaba, pa tud angleščina je fajn jezik..
sam nemščina pa ..sem se je učila 8 let pa rezultat vsega je, da jo iz srca sovražim!! za moje pojme stran vržen čas..bi se lahko naučila kaj bolj pametnega v tem času
drugač tud italjaniščina ni slaba, pa tud angleščina je fajn jezik..
sam nemščina pa ..sem se je učila 8 let pa rezultat vsega je, da jo iz srca sovražim!! za moje pojme stran vržen čas..bi se lahko naučila kaj bolj pametnega v tem času
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
na faksu sem se navdušila nad slovaščino, tudi učenje stare cerkvene slovanščine mi je kasneje postalo kar zanimivo, ampak je itak mrtev jezik.
drugače pa francoščina pa švedsko bi se naučila. se res da na filofaksu obiskovati kakšen tečaj? vem, da imajo nekateri lektorat, ampak je verjetno samo za tiste, ki študirajo kakšno anglistiko??
nemščina mi je tudi všeč, čeprav je groba. je pa ne bi študirala, je težka
drugače pa francoščina pa švedsko bi se naučila. se res da na filofaksu obiskovati kakšen tečaj? vem, da imajo nekateri lektorat, ampak je verjetno samo za tiste, ki študirajo kakšno anglistiko??
nemščina mi je tudi všeč, čeprav je groba. je pa ne bi študirala, je težka
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vedno bila ter vedno bolj in bolj .. angleščina.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov