Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Angleščina, Portugalščina, Španščina, Italijanščina
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
marypa napisal/-a:ooo švedščina.. sexy danščina.. mmm heheh.. mahnjena na severnjaške jezike hehe.. Kaj ni nobenih tečajev švedščine ali pa danščine.. Je katera kaj slišala?
So so tečaji švedščine in danščine! Poglej mal po straneh jezikovnih šol!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Tut men je švedski jezik od nekdaj .
U času zveze z enim biušim sva mela načrte se jt mal učit (škoda k nism realizirala takratnega naudušenja), takrat vem, da so jo izvajal u tisti šoli (ne spomnem imena) naprej od Joe Penas-a prot Tivoliju, drgač pa vem za Panteon (bežigrad), ŠOLT, filo fax, ...
U času zveze z enim biušim sva mela načrte se jt mal učit (škoda k nism realizirala takratnega naudušenja), takrat vem, da so jo izvajal u tisti šoli (ne spomnem imena) naprej od Joe Penas-a prot Tivoliju, drgač pa vem za Panteon (bežigrad), ŠOLT, filo fax, ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Španščina, ruščina, arabščina. Upam, da se mi rata it katerega od teh jezikov učit.
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Ljubljana
Španščina, srbščina
Drgač pa angleščina seveda, všeč mi je še italijanščina... zanimivi pa portugalščina, makedonščina, arabščina.
Drgač pa angleščina seveda, všeč mi je še italijanščina... zanimivi pa portugalščina, makedonščina, arabščina.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov