Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
spanščina je men ful dobr jezik...
mislim da jo tut kr obvladam...se kr menm v španščini...sm hodila polet na tečaj in zdej mi kr gre...drgač mi pa tut angleščina ne povzroča težav
mislim da jo tut kr obvladam...se kr menm v španščini...sm hodila polet na tečaj in zdej mi kr gre...drgač mi pa tut angleščina ne povzroča težav
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jela napisal/-a:nemščina
Men tud nemščina. Sploh ne vem kaj ma kšn folk proti nemščini, k sm doskrat slišala od folka da prau kok jim je ta jezik trd, pa nagraužen...in oh in sploh... Men je ful tak zanimiv jezik!
Drač pa tud francoščina, italijanščina in SEVEDA angleščina (ampak samo tista ameriška! tisti britanci so mi ful bedni s tistim svojim dialektom).
-
Maybelline - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
angleščina pa španščina
italijanščino pa sovražim,ker se jo moram v šoli učit
italijanščino pa sovražim,ker se jo moram v šoli učit
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
ooo men je pa italijanščina ful lepa... so romantic bi se jo tut rada učila...! sam k mamo mi u šoli sam angleščino... p**** smo bedni al pa španščino bi se tut ful učila...! heh, mah sj kerga jezika se pa jst ne bi aaaa, že vem! nemščine! to je pa to, heh
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
evonja - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: moravče
ma jst bi se pa rada portugalsk naučila,čeprav je baje podobna španščini k španščino že mam v šoli drgač bi pa ful rada znala še italijanščino,pa hm....ma pozabla sem kerga sem še hotla rečt,ma ja francoščino bi se rada naučila,sam je zlo težka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov