Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Meni pa je nekako vsak jezik všeč. Vsak pač po svoje. Naša slovenščina se mi še najbolj čudna zdi. Pesemi v slovenščini so mi ful grde ( no, lahko pa je to tudi razlog, da slovenci nimamo pevcev, ampak kr nek folk, ki se pač odloči da bo pel... ampak to je že druga tema).
Jaz tekoče govorim nemško, angleško. In oba jezika sta mji všeč.
Znam pa tudi rusko, špansko, hrvaško (itak skoraj vsak)... Bi se pa še Italjanščine, francoščine in kitajščine učila.
Jap... nora sem na jezike
Jaz tekoče govorim nemško, angleško. In oba jezika sta mji všeč.
Znam pa tudi rusko, špansko, hrvaško (itak skoraj vsak)... Bi se pa še Italjanščine, francoščine in kitajščine učila.
Jap... nora sem na jezike
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Men se pa lepo sliš francoščina, pa ruščina mi je lepo zvenela, dokler nism začela tega študirat, pol mi pa zarad težkega študija ni bla več tko zlo všeč. Pa nemščino sem tud imela rada v gimnaziji, italjijanščino pa malo manj. Angleščina mi pa itak ni nič posebnega.
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
em ful lepa jezika sta mi španščina in francoščina (k se jih tut učim trenutno) pa italjanščina mi je tut ql...sm bl nad romanskimi jeziki navdušena no ja ingliš je pa tut kr ok,glede nato d jo vsepovsod uporablajo(pa tut to obvladam) ,...
¤Hi.EaT Me *=)¤
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
definitivno angleščina... mi je fuuul lepi jezik, pa lepe muzike, seveda ne znam dobro izgovarjat, ampak ga pa razumem.... ne prenesem pa nemščine, čeprav jo imam v šoli kot prvi tuji jezik... groza... pa še tote nemške pesmi... alergična sn na nje!!
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
obožujem francoščino,arabščino,albanščina,hindujščino(u glavnem to kar majo v indiji),pa poljaki pa čehi so mi smešni,ker majo podobno sam besede so včasih malo bol angleščina,nemščina,španščina,italijanščina so mi že preveč vsakdanji in jih večina ljudi zna.bol so mi všeč taki ki so unikatni
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Men je pa full lep jezik nemščina in švedščina!!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov