Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
Js govorim english, deutsch, swedish pa vse jezike ljubim še posebi swedish :D joj tok lepi jezik, da kr adijo!
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Bageera napisal/-a:aja, pozabla sm še povedat da znam rusko cirilico sm se jo naučila v cca.2h ja mal se moram pohvalt no
ruska cirilica sploh ni tok tezka, jz se je sploh nism ucila pa jo znam pac enkrat pogledas, pa potegnes ene vzporednice in si je kr lahko za zapomnt.......
Drgač sm se ruščino mal tud učila v 1.letniku, zdej jo mam pa spet v 3. sam je sam ena ura na tedn
Mi je pa jezik fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul huuuuuuuuuuuuuud
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
emm,men pa francoski,španski and ingliš ofkors
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
z nemščino sem pričela v vrtcu...angleščino govorim kar tekoče...španščine sem se veliko naučila iz televizije(čista resnica)!!...učim pa se italijanščine...prvi izpit sem naredila z 8!!pa sem začetnica prosim lepo ...najlepša od vseh teh jezikov pa mi je španščina...se mi zdi, da gre kar najbolj v uho...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
najbolj seksi mi je italijanščina... pa english accent!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če bi že mogla zbirat med jeziki, mi je najbolj všeč italijanščina, ker zveni nekako pojoče. Angleščina je itak ql ker jo znam in mi je že prišla v ušesa. Nemščine pa sploh ne prenesem...nekak mi ne potegne. Aja pa češki jezik mi gre nekak na qrac, ker se mi zdi k da bi nekdo non stop s tisto šumečo vrečko šumel.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
jzt se jo učim zdej drugo leto.. frenčo to sej je lep jezik ful pa vse.. sam se ga nimam neke blazne volje učit zna bit pa tud zlo težk, kkšne nemogoče kombinacije besed skupi...
nemščino iz dna srca sovražim, grd jezik do amena.
najraje imam pristene angleže z britanskim naglaskom.. arrrrrr sexy!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
tarrra - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
sQo`` napisal/-a:jzt se jo učim zdej drugo leto.. frenčo to sej je lep jezik ful pa vse.. sam se ga nimam neke blazne volje učit zna bit pa tud zlo težk, kkšne nemogoče kombinacije besed skupi...
wauuuuu!! jast pa se ne morem hvaliti..razen z angleščino in nemščino...
love is like war...
easy to start...but..impossible to forget
easy to start...but..impossible to forget
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Sej ne vem če sm že odgovarjala...
No, men je italijanščina čiistt huuddd jezik, pa špančšina. na žalost italijansko ne znam nč, razen osnovnih vljudnsotnih izrazov, špansko pa znam.. Mislm kej bi se znala zment. Sam pisat ne znam, mogla bi it kdja k stricu na inštrukcije
Pol angleščina je tud men zakon jezik, učim se ga ze 12 let in ga čist tekoče, brez problemov govorim. Nemško tud znam, sam mi je pa ogaben jezik.
Rada bi se naučila še francosko, znam se samo predstavt pa štet .. Pa kdaj v prihodosti mogoče še kej... K mam ful veselje do tega, pa še hitr se učim.
No, men je italijanščina čiistt huuddd jezik, pa špančšina. na žalost italijansko ne znam nč, razen osnovnih vljudnsotnih izrazov, špansko pa znam.. Mislm kej bi se znala zment. Sam pisat ne znam, mogla bi it kdja k stricu na inštrukcije
Pol angleščina je tud men zakon jezik, učim se ga ze 12 let in ga čist tekoče, brez problemov govorim. Nemško tud znam, sam mi je pa ogaben jezik.
Rada bi se naučila še francosko, znam se samo predstavt pa štet .. Pa kdaj v prihodosti mogoče še kej... K mam ful veselje do tega, pa še hitr se učim.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
sončica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Maribor
Meni je ful lep francoski jezik, ampak mi je bil ful težek ko sem se ga začela učit, pol sem pa še zaradi drugih stvari nehala z učenjem. Drugače pa mi je dober tud italijanski jezik, ampak mi je tud težek. Ni mi pa všeč nemščina, zato se je tudi nisem rada učila. Ampak kaj češ, kar se mora se pač mora.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov