Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
levinja23 napisal/-a:italijansko pa ne in mi je ful bedno kr so mi italijanske pesmi tko všečne pa melodične, ampak razumem jih pa ne
v roke besedilo pesmi ter slovar...naučila se boš izgovorjavo, spoznavala boš besede in si tako širila besedni zaklad, za samo slovnico pa predlagam kakšen začetni tečaj, da ti bo jasneje...
jaz sem se italijanščino učil le eno leto v šoli, ostalo sem samouk in tudi preko glasbe sem se ogromno naučil...
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
Japonščina ki se tut učim ker jo nameravam študirat .
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men je ful všeč latinščina, čeprav je tak v orto zakompliciran jezik... Ampak vseeno, esenca mnogih jezikov, jezik učenjakov.... in hedonističnih Rimljanov (&.co).
Na drugem mestu so mi skandinavski jeziki - norvšečina, danščina, švedščina. Ful mi je simpatično tisto njihovo ''zavijanje'', nek tak mističen pridih ima.
Od ugrofinskih mi je všeč finščina, tud ena tak posrečen jezik, ki ni lih neki čislan, ampak men ga je ful zanimivo poslušat.
Na zadnjem mestu mi je nemščina, ki je nisem šljivila 5 posto v SŠ, zdaj pa mi je žal. Asociira me na industrijska, siva mesta pa še ful dobro se je kregat v nemščini, ker je tak šarfn jezik.
Na drugem mestu so mi skandinavski jeziki - norvšečina, danščina, švedščina. Ful mi je simpatično tisto njihovo ''zavijanje'', nek tak mističen pridih ima.
Od ugrofinskih mi je všeč finščina, tud ena tak posrečen jezik, ki ni lih neki čislan, ampak men ga je ful zanimivo poslušat.
Na zadnjem mestu mi je nemščina, ki je nisem šljivila 5 posto v SŠ, zdaj pa mi je žal. Asociira me na industrijska, siva mesta pa še ful dobro se je kregat v nemščini, ker je tak šarfn jezik.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Tearjerker napisal/-a:Na zadnjem mestu mi je nemščina, ki je nisem šljivila 5 posto v SŠ, zdaj pa mi je žal. Asociira me na industrijska, siva mesta pa še ful dobro se je kregat v nemščini, ker je tak šarfn jezik.
meni pa nemščina ni všeč lih zato ker se mi zdi tak grob jezik
Let's swim to the moon .....
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
angleščina nemščina normalno da sta mi všeč ,
znam se tut kaj zmenit u španščini
italijanščino tolko da na dopustu odganjam nadležne italijane po dikačih heh
fuuuul se pa želim naučit grškooo
da bom znala še ka drugiga ko primerno pozdravit, naročit za jest in se zahvalit heh
znam se tut kaj zmenit u španščini
italijanščino tolko da na dopustu odganjam nadležne italijane po dikačih heh
fuuuul se pa želim naučit grškooo
da bom znala še ka drugiga ko primerno pozdravit, naročit za jest in se zahvalit heh
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
angleščina mi je dost ql, ampak to se že tko al tko učimo v šolah in povsod.
Drugač mi je pa super španščina, ki se jo pa učim samo iz nadaljevank. Razumem že zlo velik, govort tut neki znam, sam ne poznam pravil in tega.
Drugač mi je pa japonščina oz. kitajščina tut zlo všeč. Mogoče že sam zarad tega, ker je tok posebna
Učim se pa še neemščino, ki mi ni pa niti mal všeč
Drugač mi je pa super španščina, ki se jo pa učim samo iz nadaljevank. Razumem že zlo velik, govort tut neki znam, sam ne poznam pravil in tega.
Drugač mi je pa japonščina oz. kitajščina tut zlo všeč. Mogoče že sam zarad tega, ker je tok posebna
Učim se pa še neemščino, ki mi ni pa niti mal všeč
Don't worry, be happy!!
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
Ej če je komu všeč italijanščina, lahko date kakšen msn, pa bom vas poskusila kaj naučit... jaz jo govorim že 16 let.
Zadnjič spremenil Goth.princess, dne 26. Avg. 2009 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Selvedin&Mihaela
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jst mam vse rada, pa vse bi se rada naučila. Sej sm na dobri poti. No, ene 13 bi jih rada znala do starosti.
Nemščina pa sploh ni grob jezik. Okej, če poslušaš kšne avtohtone hribovske Avstrijce, ampak nemščina, vsaj iz Berlina, je...
Recimo.
Nemščina pa sploh ni grob jezik. Okej, če poslušaš kšne avtohtone hribovske Avstrijce, ampak nemščina, vsaj iz Berlina, je...
Recimo.
-
...Princeska... - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ful mi je všeč francoščina (imam sorodnike v Franciji tako, da govorim skoraj tekoče :francais: )
Baby if I act like that, flipping my blond hair back...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov