Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kelsi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2007
Francoščina je že od nekdaj "moj" jezik in že od začetka gimnazije sm bla sigurna, da bom šla študirat. Pri angleščini so mi všeč naglasi iz UK in Avstralije, pa tud nemščina mi nikol ni bla tok švoh, kot so vsi pravil. Portugalščina mi je pa tut zlo všeč. Neki časa sm hodila na tečaj, zdej se pa še doma poskušam neki učit. Mi pa tut kakšna ruščina, poljščina, češčina, slovaščina,... tko zanimivo zvenijo.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Men je italijanščina, nemščina, španščina, srbo-hrvaščina, ruščina.
Nizozemci so mi pa eni "pofejkani" nemci pri govoru. K sm delala na recepciji pa k sm jih poslušala omg Drgač so pa prijazn narod
Nizozemci so mi pa eni "pofejkani" nemci pri govoru. K sm delala na recepciji pa k sm jih poslušala omg Drgač so pa prijazn narod
Live your life like you want
- bbluebabby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Zlo zanimiva mi je švedščina, pa finščina. V španščino sem itak zaljubljena, pa francoščina je tud lepa.
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
hmm...jih je kar nekaj, vedno sem imela rada tuje jezike in mam željo, da bi jih čim več vedla So mi kar všeč slovanski jeziki (ruščina , poljščina), pol pa seveda španščina, zanimivo se mi pa slišijo tudi skandinavski (švedščina ), kaki arabski
še pa še v glavnem
še pa še v glavnem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]