Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
men je zlo lep jezik španščina, pa tut francoščina mi je ušeč (samo ne od francozov, ampak od ljudi ki se jo (na)učijo)...pa tut nemščina in (kanadska)angleščina sta mi dost vredu
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Veliko jezikov mi je lepih, mogoče še vedno najlepša angleščina.
Sem pa zanč gledala en hindi film, pa je tooook lep jezik, ga še nikol nisem tok časa poslušala in niti pdnisem točno vedla, kakšn je. Ampak ja, ful mi je všeč. (pa hebrejščina je lepa)
Najnajnajgrši jezik mi je pa romunščina, obolim, ko so na NGC reklame RES je grd jezik. Pa teli razni kitajski mi niso najljubši.
Sem pa zanč gledala en hindi film, pa je tooook lep jezik, ga še nikol nisem tok časa poslušala in niti pdnisem točno vedla, kakšn je. Ampak ja, ful mi je všeč. (pa hebrejščina je lepa)
Najnajnajgrši jezik mi je pa romunščina, obolim, ko so na NGC reklame RES je grd jezik. Pa teli razni kitajski mi niso najljubši.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Yazmeen napisal/-a:Aloha napisal/-a:Švedščina .
Aha. Men pa vsi Skandinavci ful smešn govorijo, jih zmer oponašam (sam ne vem točn kere ), da folk umira od smeha
Ahahaha, pol si ista kot jaz. No, za moj izmišljen "dialekt" (ne vem od kje sem ga potegnila) pravijo, da je stoposto švedščina, jaz pa pravim, da je dansko-norveščina. Drgač pa so mi skandinavski jeziki zelo zanimivo zveneči in bi se enega izmed njih nekega dne rade volje naučila.
- Bella*Honey
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2008
meni je pa italijanščina najlepši jezik ampak res najlepši, pol španščina pa grški jezik, še posebej v pesmih ooooh ..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov