Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bla bla - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: nekje na Zemlji
Dopade se mi španščina pa portugalščina mi je ušeč, britanska angleščina
Sama govorim angleško pa nemško. Sej nemščina tud ni nek napačn jezik
definitivno mi je pa francoščina out. pa ne se jezit name nekak mi zveni preveč pocukrano
Sama govorim angleško pa nemško. Sej nemščina tud ni nek napačn jezik
definitivno mi je pa francoščina out. pa ne se jezit name nekak mi zveni preveč pocukrano
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mene čedalje bolj mika kitajščina, ko so mi ful zanimive tiste njihove pismenke, pa itak tud kultura pa to ... Me je en sošolc že celu nauču par stvari (on totalno obvlada), pa tud moja cimra ki to študira, me je naučila neki tistih osnovnih izrazov.
Drugač pa čist obožujem italijanščino. Še pred mal več kot letom dni nism znala niti ene italijanske besede, pol sm se pa ful resno lotla učenja in zdej že ful znam.
Sicer mi je pa všeč še francoščina, sam se mi je ne da spravit učit, ker je zakomplicirana.
Ne maram pa španščine. Posebej zaradi tistih njihovih glupih pomanjševalnic. Yuck.
Drugač pa čist obožujem italijanščino. Še pred mal več kot letom dni nism znala niti ene italijanske besede, pol sm se pa ful resno lotla učenja in zdej že ful znam.
Sicer mi je pa všeč še francoščina, sam se mi je ne da spravit učit, ker je zakomplicirana.
Ne maram pa španščine. Posebej zaradi tistih njihovih glupih pomanjševalnic. Yuck.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
...Nikyca... - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
men je ful ušeč italijanščina in jo tut mam u šoli kt 3. tuj jezik ... drgač bi se pa rada švedščino naučila, d bi znala kei več kt pa samo osnove
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
Men je tud ruski jezik ful fajn za slišat tk.. sveže, še posebej če vsi po italjansko brbljajo.. Pa francoščina, španščina se fajn slišijo, žal imam premalo motivacije in časa, da bi se učila Nemščina mi je pa pregroba, kot da bi drve sekal...sam nemški rap je dobr
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mhm ruscina pa svedscina pa nizozemscina
Drgac bi pa rada obnovila se nemscino, ki mi je tud ful usec. Je ne uporablam glih kej, tko da sem ze kr mal pozabla use skup.
Kot da bi drve sekal Sej vecini ni usec, ne vem zakaj je men tolk.
Drgac bi pa rada obnovila se nemscino, ki mi je tud ful usec. Je ne uporablam glih kej, tko da sem ze kr mal pozabla use skup.
Kot da bi drve sekal Sej vecini ni usec, ne vem zakaj je men tolk.
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov