Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
deborah napisal/-a:finščina a kdo ve kje bi se to dal učit? pa d ni prov drago... help please. nism nove teme odpirala ker se mi je brezveze zdel za to sprašvat novo odpret. a loh kera kr sm napiše?
oooo se eno sm nasla! ja, se da na SOLT-u (ce si studentka pride fajn ugodno - 22.500 sit). Jst sm se jo hotela lani ...pa je blo premal prijavlenih, jih mora bit min. 5.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Tr|n|ty napisal/-a:finščina!
Hyvää Suomi!
jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! najlepši jezik nasploh! mogoče veš kje bi se ga lahko začela učiti??
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Tr|n|ty - Debatorica
Tr|n|ty napisal/-a:deborah napisal/-a:finščina a kdo ve kje bi se to dal učit? pa d ni prov drago... help please. nism nove teme odpirala ker se mi je brezveze zdel za to sprašvat novo odpret. a loh kera kr sm napiše?
oooo se eno sm nasla! ja, se da na SOLT-u (ce si studentka pride fajn ugodno - 22.500 sit). Jst sm se jo hotela lani ...pa je blo premal prijavlenih, jih mora bit min. 5.
Jaaaaaaaaa
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Tr|n|ty napisal/-a:Tr|n|ty napisal/-a:deborah napisal/-a:finščina a kdo ve kje bi se to dal učit? pa d ni prov drago... help please. nism nove teme odpirala ker se mi je brezveze zdel za to sprašvat novo odpret. a loh kera kr sm napiše?
Jaaaaaaaaa
drugje pa se ne da???
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Tr|n|ty - Debatorica
hmmmm ... ful se nisem zasledila ... ta varjanta je meni najbolj ugodna, ker je dost poceni za studente ... Drugace pa ful ne vem, kje bi se blo.
- *nincika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2005
- Kraj: Slovenska Bistrica
men pa je najbol všeč angleščina...ker mi najlepše zveni, samo je zaj že taki obrabljen jezik ....drugač mi je pa latinščina dobra, sam je neznam, bi se jo pa ful rada naučla pa kaka starogrški jeziki so mi tui ql
Ljudje smo angeli z eno perutjo, če hočemo leteti, se moramo objeti
- *nincika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2005
- Kraj: Slovenska Bistrica
padme6 napisal/-a:jaz tud ne maram nemscine fuuujj
ja nemščina je meni tui grdi jezik (brez zamere)....taki grobi jezik je...pa tak grdo zveni....
Ljudje smo angeli z eno perutjo, če hočemo leteti, se moramo objeti
- lorelai_85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2006
ja no angleščino že znamo, nemščine je blo dovolj v srednji šoli, italjanščine sem se tut nekaj v srednji šoli učila....sam če bi pa mela dost motivacije in časa pa bi se rada naučila francosko al pa špansko. to sta mi izjemno lepa in tekoča jezika
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov