Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
sweet_kitty napisal/-a:angleščina-prou ta prava , švedščina, italijanščina.
wiiiiiiuu...men p švedščina tanajbl d best......pa še naglass mam...zrd babice...in je še mene fajn puslušt
umiram.</3
- skorpijončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
- Kraj: AMSTRDAM
ITALIJANŠČINA!!!!!
Zivljenje je lepo!
-
missy L - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2005
- Kraj: ljubljana, črnomelj, london & bruselj
men je usec use kr znam seprav: anglescina, francoscina, slovenscina in spanscina.. ostale jezike p bl mal govorim.. rusk bi se rada znala..
..are you-you..
..aware of what we do..
..or just trying to get through?..
..missy L..
..aware of what we do..
..or just trying to get through?..
..missy L..
-
sexy_mala - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
- Kraj: okolica Lj
men je lepa španščina.........sej se jo tud učim itq polovico znam že iz limonad...... drgač mi je pa blazno lepa tud francoščina, sam k je baje tok težka......sam je pa ful romantičen jezik......
It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.
(Kurt Cobain)
than to be loved for what you're not.
(Kurt Cobain)
-
StrawberryGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
- Kraj: MariborCity
Učila sem se angleščino, francoščino, latinščino pa malo stare grščine in italijanščine... nemščina mi je pretrda in je trenutno na moji črni listi
Drugače je pa še veliko jezikov, ki so mi zanimivi, ampak trenutno še ni časa... to se bomo v penziji učili
Drugače je pa še veliko jezikov, ki so mi zanimivi, ampak trenutno še ni časa... to se bomo v penziji učili
Si vis amari, ama!
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
pa od kje ta stereotip za nemščino da je ful grda pa trda? nevem kdo si je to zmislu, sam folk je čist brainwashed. mislm sej razumm da komu pač ni, ampak pr nemščini je pa prou tko da usi rečejo da je grda pa tra. pa sploh ni trda. kšni slovenci jo trdo govorijo drgač u nemčiji je pa čist taka mehka. pa francoščina romantična. ja dobr no, važn da je usm en jezik romantičn. pa španščina je kr neki usm lepa. mislm nevem, sam 90% folka gleda sam na kr ene stereotipe, ker jezik naj bi biu lep pa ker grd. drgač men sta ful lepe angleščina pa arabščina
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov