Kateri nick na forumu vam je najbolj všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
tayra napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:a moj ni pa nobeni všeč.......
meni je tvoj nick vsec
men tud!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
sQo`` napisal/-a:avalon napisal/-a:aj lajk sqo
te še nisem vilda ampak si te nekak predstavljam s peresom in 2 črnima kitkama (če sem čist mim usekala, ajm sou sorry, samo moja domišljija res nima meja )
waaaa nekdo ve kaj moj nick pomen to ne srečaš vsak dan
pocahontas fan, nimaš kej....
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
kaj pomeni sQo?! me je začelo fula zanimati...
drugače pa avalon mi trenutno tak zmaga... (samo me pa zanima če je nick zaradi avalona iz arthurjevih cajtov ali zarad česa drugega...)
drugače pa avalon mi trenutno tak zmaga... (samo me pa zanima če je nick zaradi avalona iz arthurjevih cajtov ali zarad česa drugega...)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
avalon - Sramežljivka
U, zdej ste me pa dobile če pričakujete kakšno hudo definicijo za sqo, bom razočarala zdele. jest od tega vem samo to, da so oz je to indijasnka deklica (moja mama je bla za maškare "sqo" pa si je nardila kitke, perjanico pa tako indijansko oblekco )
Moj nick - Avalon, je pa iz 2 razlogov:
1.) i love king arthur
2.) sem brala eno knjigo (mladinska literatura, mi je sestra prnesla) in je bla notri ena čarodejka, ki ji je blo ime Avalon. tooook huda zgodba, toook hud lik, da sem čist navdušena
Moj nick - Avalon, je pa iz 2 razlogov:
1.) i love king arthur
2.) sem brala eno knjigo (mladinska literatura, mi je sestra prnesla) in je bla notri ena čarodejka, ki ji je blo ime Avalon. tooook huda zgodba, toook hud lik, da sem čist navdušena
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
vem ka je zaj to čist offtopic, ampak lahko pls poveš naslov knjige?!
ja jaz tud frikica na kralja arturja... (če še nisi priporočam ogled folma mists of avalon, taboljša zadeva, sem zaljubljena... je v dveh delih traja pa negi 4 ure...)
ja jaz tud frikica na kralja arturja... (če še nisi priporočam ogled folma mists of avalon, taboljša zadeva, sem zaljubljena... je v dveh delih traja pa negi 4 ure...)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
avalon - Sramežljivka
ja, meglice avalona.... loveit, love it, love it to je blo enkrat na tv slo1 in ko je blo to, je blo splošno zanano - do not disturb, če veš kaj je dober zate
naslov knjig (trilogija je): Čarodeji. Pr nas majo med znanstveno fantastiko. Avalon pa drgač pride šele v 2 delu, sam je tut 1 tooook dober, da ni nič hudga pa, odgovorni, obljubim, da ne bomo več off topic-ali
naslov knjig (trilogija je): Čarodeji. Pr nas majo med znanstveno fantastiko. Avalon pa drgač pride šele v 2 delu, sam je tut 1 tooook dober, da ni nič hudga pa, odgovorni, obljubim, da ne bomo več off topic-ali
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
La*perla
Bageera
black_mamba
SIEENA
girlie
avalon
@
MiSs AnGeL
witty