Kateri nick na forumu vam je najbolj všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, Lolo, Opium, Bageera .. Pa se mi zdi, da sm mela še enga v mislih, sam je zdej odplavu nekam
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
GLAMbaby
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Bageera, Latte, wannabe, @, larika, aplebitecc, gemini, nogica, sofia83, sienna, karfjolca..pa še in šeeeeeeeee
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Wow, zanimivo. Fenk ju veri matš...
Jaz pa še ne vem... Pa ful sem zbirčna, men moj niti ni tok všeč... Mi je žal, da nisem rajš dala takrat TroubleBubble...
No, ampak... Hrček, Bageera... itd. Ma ne vem, ne spomnim se zdaj... Važno je, da ni čist preveč cute, da ni čist preveč babji in da je special. Najbolš je pa, da je cool...
Sej če mi kdo zdej tega nazaj omenjenga ukrade, ga bom za ušesa, ker ga mam že 100.000 let na drugih forumih, itd...
Jaz pa še ne vem... Pa ful sem zbirčna, men moj niti ni tok všeč... Mi je žal, da nisem rajš dala takrat TroubleBubble...
No, ampak... Hrček, Bageera... itd. Ma ne vem, ne spomnim se zdaj... Važno je, da ni čist preveč cute, da ni čist preveč babji in da je special. Najbolš je pa, da je cool...
Sej če mi kdo zdej tega nazaj omenjenga ukrade, ga bom za ušesa, ker ga mam že 100.000 let na drugih forumih, itd...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Kaj pa nej bi pomenu tvoj nick, Bageera?
Eni so mi zanimivi, pa nimam pojma, kaj pomenjo...
Eni so mi zanimivi, pa nimam pojma, kaj pomenjo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov