Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 670 prispevkov
• Stran 44 od 45
•
Prejšnja
1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
mastermind napisal/-a:No, sej slabega noben nobenemu ne želi verjetno. Vseeno pa pravim, da ne pogrešam njenih (večinoma), 'nestrpnih do drugače mislečih'- postov..
Je že bolje, da noben ne piše, kot pa da se folk krega, a ni?
Slovenc ji je hacknu v account pa geslo zamenju, da mu ne more več pameti solit
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
White_Widow, že dolgo ne duha ne sluha o njej, je pa bila definitvno ene izmed bolj duhovitih forumašic.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tole kopiram v imenu Abby:
"Šla sem, ker sem imela dovolj ponižujočega odnosa in natolcevanja o tem, kakšno je po mnenju nekaterih uporabnikov moje življenje in ker so mi debate bile marsikdaj pod vsakršnim nivojem in mi niso bile več zanimive. Ker je pa tema o pogrešanju, bi pa navedla Sarissimo, emanuelo, Evelyn."
"Šla sem, ker sem imela dovolj ponižujočega odnosa in natolcevanja o tem, kakšno je po mnenju nekaterih uporabnikov moje življenje in ker so mi debate bile marsikdaj pod vsakršnim nivojem in mi niso bile več zanimive. Ker je pa tema o pogrešanju, bi pa navedla Sarissimo, emanuelo, Evelyn."
The world is as you are.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
emanuela napisal/-a:Ja ampak kaj je boljše... tisto ali to zdaj, ko nas je ravno 10 gor? Pa še to ne redno.
Se strinjam.
Druga če pa - Ina, jaz tudi pogrešam ninčo .
In awwww za abby . Upam da se ma fajn.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:16, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Fulfulful pogrešam Anjeske, čeprav je zdaj najverjetneje že GOSPA Anjeske
Pogrešam CaliLove in Abby. Pa ninčo in nesanico, da se kaj nasmejem.
Ubistvu, bi bila ful vesela če se kdor koli oglasi
Priznam, da
-sem happy (in to bolj kot soba brez strehe, hehe). Moj dragi je končno zbral pogum, mi nataknil rinko in jeseni bo žurka. Yeah!
Pogrešam CaliLove in Abby. Pa ninčo in nesanico, da se kaj nasmejem.
Ubistvu, bi bila ful vesela če se kdor koli oglasi
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prvi neprebran prispevek • 670 prispevkov
• Stran 44 od 45
•
Prejšnja
1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov