Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
jao... sam da se ne bi vrnila... take ljudi bi moral v en mehiški zapor poslat da bi se odvadl bit tok zbirčni, razvajeni pa ugotovl da niso večvredni od drugih...
hvala bogu da je ni...
saj to je to vsi ste lačni kreganja raj bolj politiko spremljajte
hvala bogu da je ni...
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
slovenc79 napisal/-a:jao... sam da se ne bi vrnila... take ljudi bi moral v en mehiški zapor poslat da bi se odvadl bit tok zbirčni, razvajeni pa ugotovl da niso večvredni od drugih...
hvala bogu da je ni...
Ma clovek daj nehaj glumiti skoz zrtev in nehaj skoz nakladati zgodbice o vecvrednem in razvajenem folku.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^jap Gracia, super je bla
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
^^ ej Džeki, prav imaš se že začenja...
sicer ne vem kje sem napisal da sem super lepotec z 30cm tičem in da zahtevam lepotico ki bo povrhu še črn pas v sexu sam dobro...
ja žrtve pa vsi včasih glumimo. ni človeka na tem svetu ki bo rekel da je svet popoln pa brez napak, in tudi jaz mislim da je kakšna stvar napačna. povem kot si mislim, o tem mojem mnenju pa si vi lahko mislite kakor hočete... (ponavadi na slabše obrnjeno, jasno)
sicer ne vem kje sem napisal da sem super lepotec z 30cm tičem in da zahtevam lepotico ki bo povrhu še črn pas v sexu sam dobro...
ja žrtve pa vsi včasih glumimo. ni človeka na tem svetu ki bo rekel da je svet popoln pa brez napak, in tudi jaz mislim da je kakšna stvar napačna. povem kot si mislim, o tem mojem mnenju pa si vi lahko mislite kakor hočete... (ponavadi na slabše obrnjeno, jasno)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov