Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
renatka_ napisal/-a:Ajde, če rečem, da ga pogrešam bo čudn zvenel, ampak... Kam pa je kaj Jowko izginil? Sej ga že encajt ni, sam zdajle mi je švignu v glavo. Kr simpatičn fant.
Zdej ma resno punco, pa nima cajta za take zadeve Pa še velik ma dela s fotografiranjem in je velik odsotn. Še na vsakih sto let, k grem jst na msn, njega ni, tko da se tud že neki časa nisva konektala
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Yazmeen napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Ajde, če rečem, da ga pogrešam bo čudn zvenel, ampak... Kam pa je kaj Jowko izginil? Sej ga že encajt ni, sam zdajle mi je švignu v glavo. Kr simpatičn fant.
Zdej ma resno punco
Uh, kera škoda!
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Poison Girl napisal/-a:Uf, jaz še iz svojih časov spomnim, ko sem se lih vpisala, pjotre. A je še kej aktivna?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Yazmeen napisal/-a:*purple* napisal/-a:a kdo kej ve kaj je z Migreno?A je sploh še živa?
Odkar je napisala, da se sel v Radovljico, ni ne duha, ne sluha o njej Mogoče tam še nimajo interneta
sej je mela na šihtu internet, je dostopala dostkrat tud iz tm
a na fb-ju jo ma kdo?
Mislm tole je pa res scary
- Gost
Tudi jaz pogrešam Migreno - sem prepričana, da bi kakorkoli najavalila vsaj slovo od bloga. Zato se mi zdi zelo čudno, da je nikjer ni
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Yazmeen napisal/-a:*purple* napisal/-a:
Odkar je napisala, da se sel v Radovljico, ni ne duha, ne sluha o njej Mogoče tam še nimajo interneta
Tut u Radovljici mamo internet, tko da ne vem kašn ma razlog da je ni
Live your life like you want
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ooooo to pa nisem vedla, da me tok pogrešate
Sem živa, zdrava in preseljena pa tut internet mamo v Radovljici se mi je pa zgodil xy drugih stvari zardi katerih sem zanemarila forum. Sploh se mi je pa zdel kot, da smo se že vsi porazgubili pa vidim, da ste nekateri še vedno tukaj...
Evo javno naznanjam , da se vračam na forum
Sem živa, zdrava in preseljena pa tut internet mamo v Radovljici se mi je pa zgodil xy drugih stvari zardi katerih sem zanemarila forum. Sploh se mi je pa zdel kot, da smo se že vsi porazgubili pa vidim, da ste nekateri še vedno tukaj...
Evo javno naznanjam , da se vračam na forum
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
MIGRENA napisal/-a:Ooooo to pa nisem vedla, da me tok pogrešate
Evo javno naznanjam , da se vračam na forum :P
Jeeeeeej, welcome back
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov