Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sem opazila, da so njegovi posti izginili ...
Kar se tiče Velourie:
Ja, lepo jo pozdravi ...
Kar se tiče Velourie:
Maychy napisal/-a:Nič posebnega ji ni Ima pa obilico dela s pisanjem diplome in službo pri kateri ne more interneta čekirat. Ji bom pa rekla, da jo pogrešate.
Ja, lepo jo pozdravi ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
jagodka85 napisal/-a:da pač ne bo več sodeloval tu gor, bral bo pa še ...
Oj Joško!
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Yazmeen napisal/-a:V Franciji, kjer ji dogaja na polno in nima cajta za forum Jo pa tud jst pogrešam, pa lolitoo, pa MIGRENO, pa uršy, pa anoyel se tud bol malkrat oglasi...
presenečena sem, da nekdo opazi, da se bolj malo oglašam zadnje čase kar pa ne pomeni, da ne sledim forumu. določene poste redno prebiram je pa res, da tudi sama pogrešam MIGRENO in njene nakupovalne podvige ipd. vrjetn ma polne roke dela z novo strehco nad glavo.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
haha to migreno očitno vsi pogrešamo pa tudi uršy in njene s pozitivizmom nabite poste bi blo fajn kaj spet prebrat aja pa °PeeKaBoO° (okej dvomim, da sem prav napisala) pa še par takih cosmofrikic.. no, upam da se majo dobro, kjerkoli že so
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jochie napisal/-a:pogrešam Frenkie...pa verjetno še koga, vendar mi ne pride na misel sedajle...
Ej jst tut njo. Je mela take posebne poste Drgač pa sm se enkat menila na msnju z njo..pa je rekla, da se ji ne da več..da občasno zaide sem
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tonjo.
Pa zdi se mi, da tudi jemine nekaj časa že nisem brala.
Pa zdi se mi, da tudi jemine nekaj časa že nisem brala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov