Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mislm, da je ona poniknla odkar so jo razkrinkali v temi slikce nohtov.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
PeggySue* nevem ka je z liefde... sm ji že parkrat pisala, pa ni nič odpisala... na mail se tud ne oglaša.... prejšno sredo se mi zdi, da je rekla, da je bolana, pol je pa več ni blo
..Evelyn.. se že kak dan prej ni oglasla, kar nje ni podobno, tak da nevem, če je glih zarad one slikce...
drugač pa SWEETprincess in ann* kje hodita??
..Evelyn.. se že kak dan prej ni oglasla, kar nje ni podobno, tak da nevem, če je glih zarad one slikce...
drugač pa SWEETprincess in ann* kje hodita??
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
flaša napisal/-a:Purple pa Lariko
iiiiiiii Flaša pa ne da me pogrešaš??? kok lepo od tebe
no ja glede na to, da sem sama izredno malo na forumu, res nikogar prav preveč ne pogrešam,...sem pa opazila, da tisti ki smo začeli sodelovati približno v istem času, skoraj da ne sodelujemo več,...imamo pa stike preko drugih poti
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
večina teh uporabnic, ki jih naštevate tukaj (z izjemo LARIKE idr. ki so že leta gor) sploh ne poznam oz. ne morem rečt, da jih pogrešam, ker so recimo logirani od letos, pa vmes za kratek čas ne pišejo, potem pa spet gre bolj za "mlade" uporabnice, četudi so aktivne in majo lahko že kar nekaj postov...
jaz bolj pogrešam poste purple, @ in mogoče še koga pa se zdaj ne spomnim tut tamala_mrha se mi zdi, da nič več ne piše te sem rada brala, se pa najde še kdo....
jaz bolj pogrešam poste purple, @ in mogoče še koga pa se zdaj ne spomnim tut tamala_mrha se mi zdi, da nič več ne piše te sem rada brala, se pa najde še kdo....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov