Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
emanuela napisal/-a:Am...po 14-tih prispevkih že nekoga pogrešaš?Ok, če je nekaj dni ni še ne pomeni da je izginila...pogreša se ponavadi tiste, ki jih že nekaj časa ni in dejansko več sodelujejo na forumu kot kako uro
Drug nick, drug ip, ista oseba.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
MsN so pomotoma menda zbrisali cel profil, kolikor vem, pa se še občasno javi v Zdravje - ima nov profil, ampak stari vzdevek. Nisem pa čisto ziher glede tega
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Nisem laram in ne vem, če lahko poročam, ampak .. mali je cel cuker! se mi zdi, da se majo kr fletno.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
O laram, sem vesela zate. Čestitke ane!
Vsakič sem čekirala forum, če si kje kaj napisala - zdaj sem pa rekla da moram pač sama malo pobezat, hehe.
Ko boš mela kaj časa napiši v kako temu primerno temo mal kako je blo, kako je zdaj (sem čisto firbec na take stvari).
Vsakič sem čekirala forum, če si kje kaj napisala - zdaj sem pa rekla da moram pač sama malo pobezat, hehe.
Ko boš mela kaj časa napiši v kako temu primerno temo mal kako je blo, kako je zdaj (sem čisto firbec na take stvari).
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov