Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ni blo mišljeno osebno, drgač si čist vredu dečva, sam pač malo smešno mi je, ko si napisala "stare znanke", pa, če se prav spomnim, nobena od naštetih več ni pisala že davno, preden si se registrirala. Če si brala forum že prej, pa ne vem. Se pa vsekakor strinjam s tabo, da škoda, da jih ni več.
P.s. Ni panike.
P.s. Ni panike.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Upam, da nisem preveč OT, sam me res zanima, kaj hudiča, je blo tok dobrga na teh starih uporabnicah no. pa sj tut js nimam neke zgodovine kle, pa se mi zdi, da mi nč ne manjka in velik novim tut ne, tko k tut mal starješim ne. pa tut tko je, da nekteri so novi, pa ogooomno pišejo in prispevajo k forumu. to men deluje dejansko isto, kot da smo u sr. šoli, ko so se tisti v višjih letnikih mel za več kot tisti iz 1. letnika. otročje!?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Men so ble normalne.
Nikol nobenih prepirov z njimi, čist na izi debate, posrečene punce pač. In to danes na tem forumu precej pogrešam.
Pa dejstvo je, da sem o nekaterih starih članicah pač vedla določene stvari, tud čist zasebne in mi je blo to zanimivo spremljat - posledično me tudi danes zanima npr. kaj počnejo, kako jim gre,...
Glede novih pa nimam pojma kdo so/kaj delajo,... Nevem, drugače je.
Nikol nobenih prepirov z njimi, čist na izi debate, posrečene punce pač. In to danes na tem forumu precej pogrešam.
Pa dejstvo je, da sem o nekaterih starih članicah pač vedla določene stvari, tud čist zasebne in mi je blo to zanimivo spremljat - posledično me tudi danes zanima npr. kaj počnejo, kako jim gre,...
Glede novih pa nimam pojma kdo so/kaj delajo,... Nevem, drugače je.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
snezinka* - Kofetarica
^^ no, pa saj to je logično, da boš bolje poznam osebe s katerimi si si dlje pisal in jih na ta način spoznal. in popolnoma logično je tut, da ljudje grejo in novi pridejo in tko spoznaš nove. sej se strinjam, da je precej krega tle, sam use nove pa tut nismo iste!?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
renatka_ napisal/-a:Men so ble normalne.
tako je ja
tmis_ napisal/-a:Včasih ni bila tu gor nobena idila, kot se to sedaj v vseh temah rado opisuje, in tudi kreganje je bilo pogosto.
kdaj prej al zdj? prej?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
snezinka* - Kofetarica
tmis_ napisal/-a:Včasih ni bila tu gor nobena idila, kot se to sedaj v vseh temah rado opisuje, in tudi kreganje je bilo pogosto.
men se zdi, da nektere uporabnice mal pretiravajo s to idilo. sem šla velik tem brat nazaj, pa je blo isto. ne vem no...mogoče res sam pogrešate osebe kot take.
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Bile so osebe, ki niso pisale vsak dan samo kaj so pojedle, da so bile na 3 pijačkah danes, da jim je dolgčas v službi itd.. Nobody cares about that. Pisale so zanimive zadeve, iskreno, odkrito.. Nekomu je bilo bolj prej, nekomu zdaj. Neke punce sem kasneje spremljala na blogih, potem pa so jih zaklenile, na žalost. No ja.
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
^^ tiste zanimive stvari so ponavadi tudi bolj osebne in tega ni več ker se vsaka utakne v stvari od drugih in potem rata vn kreganje. človeka mine karkoli priznavat
in verjetno je dosti takih k rajš ostanejo kolkr tok anonimni in ni treba da neznani ljudje vejo za vse kar počenjo
in verjetno je dosti takih k rajš ostanejo kolkr tok anonimni in ni treba da neznani ljudje vejo za vse kar počenjo
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sedaj bi tudi jaz rada povedala svoje mnenje glede tega
Se strinjam, da je bil forum včasih boljši, tako z funkcionalnega vidika, kot z kvalitete debat. Jaz sem sicer bolj pasivni spremljevalec vsega, kar priča tudi temu, da nimam toliko objav, toda vseeno so mi ostale v spominu določene uporabnice, ki jih je bilo zanimivo spremljat. Te uporabnice so bile sicer v manjšini, toda vseeno boljše kot 95% trenutnih uporabnikov. Zanimivo je bilo to, ker se nihče ni vtikal v nikogar, vsak je lahko prostodušno povedal svoje mnenje, svobodno si lahko odprl novo temo, brez da te je nekdo zabil s primitivno izjavo. Recimo, jaz sem pred kratkim odprla temo o "Michael Jacksonu" in njegovi smrti, nakar se je takoj oglasila ena uporabnica (floribunda), ki je že takoj v štartu zasmetila temo z negativnim pristopom, češ da take teme pa ne potrebujemo. Zakaj že??? Ker njej ni všeč??? Ma dej, takrat sem prav rekla, da ne bom več odpirala nobenih tem in vlagala trud v karkoli, če se ne morejo najti spodobni uporabniki, ki bi znali najti nek normalen in strpen način komunikacije.
Kakorkoli že...
Izginotje določenih uporabnic se definitivno pozna na tem forumu... večino ste jih že omenili... meni osebno pa je najbolj ostala v spominu uporabnica sofia83, ki je imela fantastične poste, in s svojim sodelovanjem je vsekakor poskrbela za pestro in zanimivo dogajanje tukaj gor.
Skratka, forum je vedno najbolj zanimiv čisto na začetku, ko je vse skupaj bolj umirjeno in ko se na njem ne razpasejo nestrpni in prepira željni uporabniki. Včasih sem tudi zelo rada spremljala bloge določenih uporabnic, potem pa so jih vse začele zaklepati in pisati pod neko "krinko"
Se strinjam, da je bil forum včasih boljši, tako z funkcionalnega vidika, kot z kvalitete debat. Jaz sem sicer bolj pasivni spremljevalec vsega, kar priča tudi temu, da nimam toliko objav, toda vseeno so mi ostale v spominu določene uporabnice, ki jih je bilo zanimivo spremljat. Te uporabnice so bile sicer v manjšini, toda vseeno boljše kot 95% trenutnih uporabnikov. Zanimivo je bilo to, ker se nihče ni vtikal v nikogar, vsak je lahko prostodušno povedal svoje mnenje, svobodno si lahko odprl novo temo, brez da te je nekdo zabil s primitivno izjavo. Recimo, jaz sem pred kratkim odprla temo o "Michael Jacksonu" in njegovi smrti, nakar se je takoj oglasila ena uporabnica (floribunda), ki je že takoj v štartu zasmetila temo z negativnim pristopom, češ da take teme pa ne potrebujemo. Zakaj že??? Ker njej ni všeč??? Ma dej, takrat sem prav rekla, da ne bom več odpirala nobenih tem in vlagala trud v karkoli, če se ne morejo najti spodobni uporabniki, ki bi znali najti nek normalen in strpen način komunikacije.
Kakorkoli že...
Izginotje določenih uporabnic se definitivno pozna na tem forumu... večino ste jih že omenili... meni osebno pa je najbolj ostala v spominu uporabnica sofia83, ki je imela fantastične poste, in s svojim sodelovanjem je vsekakor poskrbela za pestro in zanimivo dogajanje tukaj gor.
Skratka, forum je vedno najbolj zanimiv čisto na začetku, ko je vse skupaj bolj umirjeno in ko se na njem ne razpasejo nestrpni in prepira željni uporabniki. Včasih sem tudi zelo rada spremljala bloge določenih uporabnic, potem pa so jih vse začele zaklepati in pisati pod neko "krinko"
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ovisno kaj je zate blaženo.
Dejansko je bilo stanje stokrat boljše kot je zdaj!
Več povezanih uporabnic, bolj tople uporabnice katere si zares z veseljem prebral.
Na forumu ni nobena pretirano pazila kaj je napisala, blogi so bili odklenjeni,....Potem je prišel pa določen folk, začel mal preveč težit in "zasebne" stvari iz blogou in tem na forumu vlačit po temah, pa s(m)o zaklenile bloge in tud na forumu se precej nazaj držale+to da so nekatere sploh končale objavljat tukaj.
takrat so aktivno sodelovale še administratorke, pol so pa tud one nehale, ker so obupale.
mene veseli, da z nekaterimi še vedno ohranjam stike, tako v živo na kofetkih, kot na fb-ju, blogu,.....nekatere osebe so preveč spešl, da mi kar šle... :bussi:
drgač pa tud nove niso vse slabe, tega ne bom trdila.ampak tud prbližn ni tko kot je blo učas tle gor....
Dejansko je bilo stanje stokrat boljše kot je zdaj!
Več povezanih uporabnic, bolj tople uporabnice katere si zares z veseljem prebral.
Na forumu ni nobena pretirano pazila kaj je napisala, blogi so bili odklenjeni,....Potem je prišel pa določen folk, začel mal preveč težit in "zasebne" stvari iz blogou in tem na forumu vlačit po temah, pa s(m)o zaklenile bloge in tud na forumu se precej nazaj držale+to da so nekatere sploh končale objavljat tukaj.
takrat so aktivno sodelovale še administratorke, pol so pa tud one nehale, ker so obupale.
mene veseli, da z nekaterimi še vedno ohranjam stike, tako v živo na kofetkih, kot na fb-ju, blogu,.....nekatere osebe so preveč spešl, da mi kar šle... :bussi:
drgač pa tud nove niso vse slabe, tega ne bom trdila.ampak tud prbližn ni tko kot je blo učas tle gor....
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jaz se počutim že kot tiranozaver, ko berem kaj je za ene stari cosmo forum, potem pa preberem mojo letnico pridružitve.
Aja pogrešam pa Bejbiko
Aja pogrešam pa Bejbiko
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz pa pogrešam MIGRENO in "star" forum nasploh. In sploh ni res, da ni bilo nič kreganja ali pa da je bil popolni mir tukaj, ampak je bila atmosfera foruma druga.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
A se še kdo spomni Bageere??
Alpa Applebitecc??
Za obe vem, da sta nekaj hudo zamerili in zahtevali kompleten izbris njunih uporabniških računov Ampak men sta bili zanimivi Še vedno vem kakšen avatar sta imeli... hehe.
Alpa Applebitecc??
Za obe vem, da sta nekaj hudo zamerili in zahtevali kompleten izbris njunih uporabniških računov Ampak men sta bili zanimivi Še vedno vem kakšen avatar sta imeli... hehe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov