Katere uporabnice pogrešate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js pogrešam Marka (čeprav njega že, kok se mi zdi, celo večnost ni več gor) in sofio83, drugač pa tud ful tistih ki so nekoč ble gor pa jih zdej že dolg več ni.
Kak pa to veste, in, zakaj ...?
laram napisal/-a:Ja, Apple ziher nebo več nazaj.
Kak pa to veste, in, zakaj ...?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
kok se mi zdi to neumno...če bi jaz sodelovala na tem forumu par let in se medtem spoprijateljila z določenimi ljudmi bi z njimi sigurno ohranila stike, ne pa da se tukaj pogrešate med sabo in niti ne veste kje se kdo nahaja in zakaj ga ni...
se mi zdi pa zelo neodgovorno od tistih, ki so kar poniknili...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
LaBonita, pa sej to ni "pogrešati" v dobesednem smislu. No vsaj js tega nism tak razumela. Pač so bli določeni uporabniki katerih poste je bil užitek brat, pa so se ti zdel ql, ampak nisi jih pa spoznal al pa kej, pa ti je žal da jih ni več na forumu ker so mel vedno kej zanimivga za povedat itd.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
no angel napisal/-a:LaBonita, pa sej to ni "pogrešati" v dobesednem smislu. No vsaj js tega nism tak razumela. Pač so bli določeni uporabniki katerih poste je bil užitek brat, pa so se ti zdel ql, ampak nisi jih pa spoznal al pa kej, pa ti je žal da jih ni več na forumu ker so mel vedno kej zanimivga za povedat itd.
aja...a tako jaz sem mislilada so kar poniknili...pa da so imel tle gor že fajn prijatelje pa da so kar odfrčali away...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
najbolj pogrešam metrona ... srce moje
potem LyLo ... čeprav je še vedno na forumu, pogrešam njene poste ... vem, včasih je bilo vse skupaj bolj zabavno ... moja čivava
Apple niti ne tok, čeprav jo, ampak nisem nikoli pretirano njenih postov brala ...
mah, ostalih niti ne vem, kere so bile .. vem samo to, da so bile včasih uporabnice bolj zabavne, bolj odprte, imele večji smisel za humor ... danes ne smeš pa nikomur nič rečt, ker je takoj ogenj v hiši
potem LyLo ... čeprav je še vedno na forumu, pogrešam njene poste ... vem, včasih je bilo vse skupaj bolj zabavno ... moja čivava
Apple niti ne tok, čeprav jo, ampak nisem nikoli pretirano njenih postov brala ...
mah, ostalih niti ne vem, kere so bile .. vem samo to, da so bile včasih uporabnice bolj zabavne, bolj odprte, imele večji smisel za humor ... danes ne smeš pa nikomur nič rečt, ker je takoj ogenj v hiši
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
LaBonita napisal/-a:kok se mi zdi to neumno...če bi jaz sodelovala na tem forumu par let in se medtem spoprijateljila z določenimi ljudmi bi z njimi sigurno ohranila stike, ne pa da se tukaj pogrešate med sabo in niti ne veste kje se kdo nahaja in zakaj ga ni...
sej tud če maš prijatle iz tukej, ne rabš met kontakta prek foruma, maš še msn, telefon, mejl in pač v živo a ne...sicer pa forum je forum in ni čist nč odgovorno če kdo zgine
Jochie, lepo pozdrav in (ledene) LJubljane
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Poison Girl napisal/-a:^^ja, pa pjotra, nogica, fiona itd.
o stara klapa pa jabučk
Ej purple...kdaj gremo spet na pjačko kej?
Takrat smo se samo enkrat videle...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tigi napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:^^ja, pa pjotra, nogica, fiona itd.
o stara klapa pa jabučk
Ej purple...kdaj gremo spet na pjačko kej?
Takrat smo se samo enkrat videle...
jah nevem, ko se boš sem prikobacala
jst bolj težko h teb pridm, razn če grem peš
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov