Katere tri stvari bi vzeli na goli otok?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 221 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
sotor,
neki toplega za oblect,
knjigo...
neki toplega za oblect,
knjigo...
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- žensko (ne rabiš ne kondomov, ne vibre...kakšne tabletke neki
...grem po marelo,da nom mokra od kakih komentarjev
- britvice...(nočem vsa zaraščena bit )
- ...kako prenosno leseno hiško (z insekti si pač nismo kompatibilni najbolj...recimo temu,da se jih bojim)
...grem po marelo,da nom mokra od kakih komentarjev
- britvice...(nočem vsa zaraščena bit )
- ...kako prenosno leseno hiško (z insekti si pač nismo kompatibilni najbolj...recimo temu,da se jih bojim)
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Vem, da sm enkrat pisala o neki jahti ...
Če gre za stvari, potem srf (ma da so kšni primerni valovi, kr na samotnem otoku bi mela res vs možn cajt, da bi se naučila pedlat, ustajat in na konc furat), priročnik o rastlinju (jebiga, kokos pa banano še prepoznam, ampak kaj je pa od ostalga zelenja, sadou in plodou užitn in kaj strupen, pa ne vem) in pa slikico meni najlubše osebe, da ne bi nikdar pozabla, kako zgleda ...
Če pa gre tut za osebe, pol pa seveda mojo ljubezen ...
Če bi mela njega zravn, se mi za preživetje ne bi blo bat, čez en mesec bi že živela u koči z balkonom in tremi spalncami, se spuščala po tobaganu, veslala u čounu, jedla gurmansko, spala kraljeusko ... furala življenje ala "plava laguna", tko da bi najbrž "čounu rešitve" ponudla neki za pojest in popit, se zahvalla za obisk in pomahala u slovo ...
Ah, zašla.
Če gre za stvari, potem srf (ma da so kšni primerni valovi, kr na samotnem otoku bi mela res vs možn cajt, da bi se naučila pedlat, ustajat in na konc furat), priročnik o rastlinju (jebiga, kokos pa banano še prepoznam, ampak kaj je pa od ostalga zelenja, sadou in plodou užitn in kaj strupen, pa ne vem) in pa slikico meni najlubše osebe, da ne bi nikdar pozabla, kako zgleda ...
Če pa gre tut za osebe, pol pa seveda mojo ljubezen ...
Če bi mela njega zravn, se mi za preživetje ne bi blo bat, čez en mesec bi že živela u koči z balkonom in tremi spalncami, se spuščala po tobaganu, veslala u čounu, jedla gurmansko, spala kraljeusko ... furala življenje ala "plava laguna", tko da bi najbrž "čounu rešitve" ponudla neki za pojest in popit, se zahvalla za obisk in pomahala u slovo ...
Ah, zašla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Na to vprašanje preprosto ne morem odgovorit. Ker, ko najdem tri stvari, se potem spomnim še na eno drugo. Ko najdem razlog, da eno od naštetih zadevic zamenjam s to drugo in sestavim nov trojček, se spet spomnim na neko tretjo stvar, brez katere spet ne bi šlo. In tako naprej..
S seboj bi torej lahko vzela fanta, psa in eno ogromno torbo, v kateri bi bilo vse ostalo potrebno.
S seboj bi torej lahko vzela fanta, psa in eno ogromno torbo, v kateri bi bilo vse ostalo potrebno.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Prvi neprebran prispevek • 221 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]