Katere teme so vam najbolj zanimive in zakaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Jst vedno vse po malem mal sčekiram... Največ se verjetno nahajam pod splošno, pa tud ljubezen&seks, o moških, moda in lepota. Te so najbolj obiskane
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ponavad pregledam skor vse (razen politike pa športa). Če je zanimiva tema preberem, če mam kej za povedat napišem. Kakšne teme spremlam sam tko brez da kej pišem (npr. uno kako naj ga prebolim al neki tazga).
Zelo rada berem uno nekaj dobrega in slabega..da vem kaj se kej z drugimi puncami dogaja
Zelo rada berem uno nekaj dobrega in slabega..da vem kaj se kej z drugimi puncami dogaja
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Najbolj so mi zanimive teme teme v sklopu Tv in filmi. To rubriko zmeri najprej pogledam ko pridem na forum.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst običajno kr use čekiram...pogledam kje je blo kej novega napisan, pa kdo je kej napisu pa tko. Edina tema k je pa res niiikol sploh ne odprem, je pa politika pr men ta sploh ne obstaja
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Prebiram al pa usaj preletim use teme po malem, razen kulture (občasno) , malih oglasou in astrologije ...
Najbolj zanimive so mi pa tiste random podteme, kjer se največ "dogaja" (prhaja do največjih nasprotovanj in trenj) .
Najbolj zanimive so mi pa tiste random podteme, kjer se največ "dogaja" (prhaja do največjih nasprotovanj in trenj) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
Aloha napisal/-a:
^^ponavadi sem samo opazovalec, zadnje čase največkrat zavijem pod splošno, zadržujem se tudi na območju čustev (to se zdaj sliši kot vremenska napoved ), v bistvu prečekiram kar večino (razen politike, astrologije, kulture, pa še kakšne teme mogoče). vem, da se dolgo nisem pritaknila računalništva, ampak me je premamil fejsbuk ... tak da v bistvu hvala za to temo, ker če ne, bi bla še danes neizobražena na tem področju
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jz pa vedno pregledam kaj je novega pod 'čustvi' pa vedno kadar mam le pet minut časa za internet še pod 'splošno' - 'nekaj dobrega in slabega' . Za kej druzga pa zadnje mesce sploh ni časa, tud postov ne pišem več razn občasno v temo 'dobro in slabo'. Hjoj si bo treba mau več časa uzet za tale cosmo forum .
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Moj vrstni red, ko pridem na forum, je:
1. Kultura (na žalost so redko novi posti )
2. Politika
3. Cosmopolitan.si
4. vse ostalo razen
5. Mali oglasi, Astro, Računalništvo, Šport ... tu samo pogledam, če je slučajno kaka nova tema in označim kot prebrano.
1. Kultura (na žalost so redko novi posti )
2. Politika
3. Cosmopolitan.si
4. vse ostalo razen
5. Mali oglasi, Astro, Računalništvo, Šport ... tu samo pogledam, če je slučajno kaka nova tema in označim kot prebrano.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov