Katere teme so vam najbolj zanimive in zakaj?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 19. Jan. 2008 19:01

največkrat pogledam teme kot so ljubezen+sex, čustva, moda, o moških, splošno..

drugač pa kadar mam čs pa še ostalo mal prebrskam, da vidm kaj je nouga.

Rečem pa lahko, da ne gledam teh kategorij tko, da prebiram čist use prispevke alpa da se ful zatopim v vse novonastale teme..bl površno, če mi je pa ktera tema ušeč, pa mal še komentiram.. :)
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×××CarTiKa××× » 19. Jan. 2008 19:48

Spremljam teme iz čustev, moda, ljubezen, živali, splošno, cosmo zvezde.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 19. Jan. 2008 20:40

Uh zadnje čase mi je ful zanimivih tem, zato pa sm cele dneve na tem forumu (razn zadnja 2 dni, ki sm pridna in se probam učit :wink:), torej: nekaj dobrega in slabega, klepetalnica, aktualni blogi, katera oseba vam je najbolj zanimiva, opiši me, naše cote, nosečnost,...

Drgač pa zadnje čase najbolj spremljam temo Splošno, pa tudi druge no, občasno mi je zanimiva tudi kakšna tema, kjer se ful kka debata upali :). Najmanj pa spremljam Šport, Politiko, Oglase, Astro.
Uporabniški avatar
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Infinity » 19. Jan. 2008 20:49

A vi dejansko klikate vsako rubriko posebej, al kaj??? :? Na forumu obstaja funkcija "zadnje objave" in ko jo klikneš se ti pokažejo vse nove teme oz. prispevki od tvojega zadnjega obiska: - klik -

Jst ponavadi kliknem samo to in potem izberem tisto temo ki se mi zdi zanimiva. Točno 'najljubše' rubrike pa nimam. Ponavadi iz vsake kliknem kakšno temo. Sicer pa so mi najbolj dolgočasne teme iz sklopa "Čustva" ker je vse po istem kopitu in ponavadi samo jokcanje.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Jan. 2008 21:28

Najraje preberem:
* splošno (dobro/slabo)
* zdravje
* politika
* cosmo zvezde (preletim malo)
* moda
...
:)
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 19. Jan. 2008 23:43

Jst pa ponavadi grem po vrsti pa odprem vsako temo, kar je zanimivo si odprem v novem zavihku, ostalo pa označim kot prebrano (da potem sproti spremljam, če je kaj novega, ko se mi obarva kot neprebrano).
Najraje pa berem:
*nekaj dobrega & slabega (da malo vem kaj se dogaja z ostalimi)
*opiši me (da izvem kaj novega o kaki osebci)
*moda
*lepota
*zdravje
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Jan. 2008 1:16

Najbolj zanimiva mi je vsekakor "nekaj dobrega & slabega", ki je nekak nadomestila temo "priznam da"...čeprov je bla men tema "priznam da" še zmer najboljša :gut:

Pol pa še razne zadeve o živalcah, moda, lepota, čustva, pod splošno še par tem...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 20. Jan. 2008 10:27

×××CarTiKa××× napisal/-a:Spremljam teme iz čustev, moda, ljubezen, živali, splošno, cosmo zvezde.

:ja:

Drgač pa najboljša je nekaj dobrega in slabega,ko zveš kaj se dogaja z ostalimi.Naše cote,nakit da vidim kaj imajo/kakšen stil imajo ostali..pa tako.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Jan. 2008 8:14

jst najraj tiste teme berem, kjer folk živce zgublja :lach: prav prijetno se zabavam ob tem.
pa seveda vse ostalo, kjer se mi zdi kej zanimivega.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 21. Jan. 2008 8:24

*purple* napisal/-a:jst najraj tiste teme berem, kjer folk živce zgublja :lach: prav prijetno se zabavam ob tem.

Aaaa, jst pa lih tega ne prenesem. Folk, skulirejte se :evil:

Drugač pa ja, berem vse po vrsti, če mi je zanimiva tema, sodelujem, drugač pa samo berem, kakšn pogled na določene stvari mate ostali uporabniki.
Najboljša tema je pa itak Nekaj dobrega in slabega, čeprou pogrešam temo Priznam, da ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jan. 2008 10:15

*purple* napisal/-a:jst najraj tiste teme berem, kjer folk živce zgublja :lach: prav prijetno se zabavam ob tem.

ja jst tud. oziroma, ni pomembno izgubljanje živcev, ampak to, da se mnenja krežejo in da pride do resne razprave. na živce mi grejo pa teme, kjer je vsak drug post podpis. pa ljudje, ki začnejo vpit offtopic in nehajte se kregat takoj, ko se zanimiv dialog razvije.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 21. Jan. 2008 15:27

Yazmeen napisal/-a:Najbolj zanimiva mi je vsekakor "nekaj dobrega & slabega", ki je nekak nadomestila temo "priznam da"...čeprov je bla men tema "priznam da" še zmer najboljša :gut:

:ja: to temo najprej prebeerem ko pridem na forum, potem pa prečekiram še vse ostalo, najmanj so mi pa zanive teme od politike.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Jan. 2008 15:44

jullia_ napisal/-a:

ja jst tud. oziroma, ni pomembno izgubljanje živcev, ampak to, da se mnenja krežejo in da pride do resne razprave. na živce mi grejo pa teme, kjer je vsak drug post podpis. pa ljudje, ki začnejo vpit offtopic in nehajte se kregat takoj, ko se zanimiv dialog razvije.

anede :D nevem kaj je narobe s tem, ampak če se kregaš na normalni ravni brez žaljenj in podobno, mislm da ni nč narobe s tem.
in ja, piramide podpisov.sam en folk še zmer ne dojame. :?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 21. Jan. 2008 20:29

Večinoma ščekiram Izjavo tedna, da se mal nasmejim .. Pol pa kšno temo v politiki, snowboarding, kej v sklopu ljubezni&sexa pa čustev, knjigce v kulturi pa pr potovanjih pogledam, če je kej, kar bi me zanimalo.

Teme, kjer se pa samo krega, pa ponavadi zaprem .. Ker začnejo določeni miljonkrat isto ponavljat in ne nehajo pol pa al rata dolgčas, preveč sam še kreganje al mi gre pa po glavi sam še uno: smo dojel, dost maš ... In pol ne berem več, ker un itak ne neha.
:)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
ForeverMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ForeverMe » 21. Jan. 2008 22:06

- ljubezen&sex
- čustva če je kaka zanimiva zgodba al pa kej kjer bi lohk pomagala
- moški, da vidm če je kaki pametni nasvet
- splošno, če nimam kej delat pa se mau zabavam s kakimi besednimi igrcami

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani