Katere SLO forume obiskujete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
jst pa prebiram cosmo-forum (zakon) pa razprave (tud zakon ). lansko leto je bil še aktiven razredni forum, sam zdj smo šli pa vsak na svoj faks, se pa gor nč ne dogaja. No ja, včasih pogledam še pedagogi.org forum, sam to res če nimam druzga za delat
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
samo tega
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Tega, pa od mojga faxa , pa občasno še na kerga druzga tud pokukam, samo sodelujem pa večinoma samo na tema dvema...
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tudi jaz samo tega in tistega od faksa.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- beyonce7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2005
fajn fotke so na http://www.foto-arena.net/
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Tega pa studentarija.net sm pa prjavlena se drugje ampak ne sodelujem ker nimam casa.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mogoče bom mal offtopic, ampak morem povedat širnemu svetu moje mnenje..
tale pinkworld.mojforum.si al kva je..Mislm obup od obupa...
Najprej se morem registrerat če hočem mal pofirbcat, potem ko se registreram pa vidim vse od Nacijev pa do pravil in vseh ostalih podobnih zadevščin, prekopiranih iz cosmopolitanovega foruma mislm, a folk res nima mal svoje domišljije al kaj?? in seveda sm napisala da zakaj je prekopirano in to, no danes vidim da ni več ničesar podobnega od tukaj ampak imam pa blokiran oziroma zbrisan/neveljaven uporabniški račun na tistem forumu
otroc, otroc..dejmo ga kr zbrisat če pove nekej resničnega...dandanes res ne moreš/ne smeš izraziti pravice in svojega mnenja
tale pinkworld.mojforum.si al kva je..Mislm obup od obupa...
Najprej se morem registrerat če hočem mal pofirbcat, potem ko se registreram pa vidim vse od Nacijev pa do pravil in vseh ostalih podobnih zadevščin, prekopiranih iz cosmopolitanovega foruma mislm, a folk res nima mal svoje domišljije al kaj?? in seveda sm napisala da zakaj je prekopirano in to, no danes vidim da ni več ničesar podobnega od tukaj ampak imam pa blokiran oziroma zbrisan/neveljaven uporabniški račun na tistem forumu
otroc, otroc..dejmo ga kr zbrisat če pove nekej resničnega...dandanes res ne moreš/ne smeš izraziti pravice in svojega mnenja
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ Ja to sm tud jst opazla, da se tam čist identične teme pojavljajo kot tuki. Včasih sem celo opazla, do vejce, enak post. Po moje samo copy/pase delajo.
Pa večinoma samo ena uporabnica (oz. moderatorka) odpira teme.
Da ne omenjam tisto, da se moraš nujno registrirat in celo proceduro dat čez preden lahko sploh prečekiraš forum
Pa večinoma samo ena uporabnica (oz. moderatorka) odpira teme.
Da ne omenjam tisto, da se moraš nujno registrirat in celo proceduro dat čez preden lahko sploh prečekiraš forum
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Tudi meni se je zgodilo nekaj podobnega na forumu pinkworld... Očitno za vsako napačno besedo oz. karkoli drugega zbriše nekaj članov.*purple bitch* napisal/-a:in seveda sm napisala da zakaj je prekopirano in to, no danes vidim da ni več ničesar podobnega od tukaj ampak imam pa blokiran oziroma zbrisan/neveljaven uporabniški račun na tistem forumu
- Płka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
Moji forumi:
-Cosmopolitan forum (redno)
-Diva.si forum (redno)
-PinkWorld forum (občasno)
-Planet lepote forum (občasno)
-Glasujzame forum (občasno)
-Izklop forum (občasno)
-Pogovori forum (občasno)
-SLO Reavtor forum (redno)