Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Mladina je v bistvu edina revija, ki jo dokaj redno berem in si jo vcasih celo sama kupim.
-
*Lil`Kitty* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2007
Včasih sem redno kupovala Cosmoja, Evo, Lady... potem pa sem ugotovila, da je škoda denarja za stvari, ki jih samo enkrat prebereš. Doma imam ne le en ampak več kupov teh revij in ne vem kam z njimi, tako da zdaj že nekaj časa več ne berem nobene revije.
-
Geja. - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
kar se tega tiče sm obupna. če še tko rečem da ne bom kupila ker je brezveze in potem sovražno gledam tisto revijo dva tedna vsakič k grem v štacuno jo prej k slej kupm. se prav redno kupujem :
-cosmota (čeprov se mi zdi da se skos ene in iste stvari ponavlajo. ampak pač, iz navade)
-elle (slo)
-modno
-glos
občasno pa še:
-geo, gea, geographic
-vogue
-elle(ang)
prelistam tut od tastarih polet, ono, moj dom
-cosmota (čeprov se mi zdi da se skos ene in iste stvari ponavlajo. ampak pač, iz navade)
-elle (slo)
-modno
-glos
občasno pa še:
-geo, gea, geographic
-vogue
-elle(ang)
prelistam tut od tastarih polet, ono, moj dom
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
Redno berem Cosmo, Vogue, Elle in Glamour, občasno pa angleški Cosmo in Lepa & Zdrava. Rumenega tiska načeloma ne berem, razen ko mama kupi Lady, pa pri frizerju včasih preberem kakšne trače v Obrazih ipd. revijah. Drugače pa... ja, sem obsedena z revijami. 

Live blonde or die trying.
-
orion_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2005
- Kraj: NM
redno berem cosmopolitan, kaksno Lady al pa Novo,. Vsec mi je tud revija Nas dom in pa Roze in vrt v bistvu vse kar je povezano z opremo stanovanja in z rozicami. Ter psi seveda. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov