Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Jaz pa kake 3 leta redno berem Cosmo & Evo, kake 4 leta pa Smrkljo & Cool. Čeprav ponavadi ne vse preberm, jih vseeno kupujem
Drgač pa je res, da večino, vsaj glede tračev pa vsega zvem tuki na cosmo forumu.
včasih sem še kupovala liso al pa kake revije o zdravju in lepoti ampak ne več... Pa preberm tudi nedeljski dnevnik, ker smo pač naročeni ter niko, pilot ter denar & nepremičnine (al kako je naslov prilogi nedeljskega
)

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Bulma napisal/-a:any_any napisal/-a:A ni rekla da so Več ukinli?
Očitno sem od panike spregledala
Se zgodi.

-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
purple_rain napisal/-a:Bulma napisal/-a:any_any napisal/-a:A ni rekla da so Več ukinli?
Očitno sem od panike spregledala
Se zgodi.
Ma ja

Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Redno kupujem in berm Cosmota, na usake kvatre si nabavm tut Evo- ponavad kadr rabm velik čtiva (če mi je dougcajt al pa za na morje). Drgač pa preberm Novo pa Lady, kadr sm pr babi na obisku
Doma prelistam Dnevnik pa kšne priloge, npr. Anteno, Niko...Pa kadr tamala sestrca kup Smrklo, jo preberm, da me sprau u dobro voljo 

-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Jaz redno kupujem Cosmopolitan in Evo. Občasno pa še Modno Jano, pa tudi Slovenske novice vsako soboto-zarad tv sporeda....Včasih pa še kupim Direkt, Lady, Anja in Mladino....
Ampak to je res v skrajni sili, ko ni drugega
.... Mi je zelo zanimiva revija Vogue, sicer ni v našem jeziku, a sem si jo enkrat vseeno kupila v eni trgovini in sem si jo prebrala in nekako prevedla skupaj s kolegico in mi je res všeč.
Sploh fotke so bili zelo lepe.
Aja..Pa vse revije kupujem sama, ker sta mi doma rekla, da za te trače mi ne posodita niti centa.

Aja..Pa vse revije kupujem sama, ker sta mi doma rekla, da za te trače mi ne posodita niti centa.

- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
Berem vse, kar pride pod roko
..največkrat pa cosmopolitan, smrkljo in lady, ki ga kupuje babica 

Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
kaatjaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2007
Cosmopolitan, občasno Lea. Včasih sem svašta kupvala in učasih me še prime pa bi kr zapravlala (2dni nazaj kupila Evo pa Vitko Anjo). Samo sem si rekla sam Cosmota, ker drugač gre preveč dnarja za trače-brezveze.
Aja pa Dnevnik k smo naročeni, Ono, Anteno, Niko. Kr je pač doma prelistam.
Aja pa Dnevnik k smo naročeni, Ono, Anteno, Niko. Kr je pač doma prelistam.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Redno kupujem Delo, sobotno izdajo Dnevnika in Stop. Občasno kupim Gloss, Evo, Cosmo (raje hrvaškega), Jano, Obraze ...
Dokaj redno preberem tudi Mladino - če je prej ne ukradejo v mojem kafiču. Kupim je pa ne.
Sicer pa preberem vse, kar mi pride pod roke že več kot 30 let - odkar znam brati. Definitivno zasvojena
Tudi Novice, Direkt, Novo in podobne zadeve prebiram po kafičih, čeprav sem preveč snob, da bi jih kupila 
Dokaj redno preberem tudi Mladino - če je prej ne ukradejo v mojem kafiču. Kupim je pa ne.
Sicer pa preberem vse, kar mi pride pod roke že več kot 30 let - odkar znam brati. Definitivno zasvojena

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest pa prov nobene revije ne kupujem edino ene 3x na leto Evo (kadar me lih kej pič al pa mam preveč časa
). Če mi pride pod roke že preberem in prelistam kar kol že je sam se mi zdi pa neumno za vse te revije denar stran metat. Tut doma je včasih mami kupovala Lady, Novo, Jano, Glorijo itd. zdej pa noben več nič ne kupuje.
Rajš si za ta denar eno majčko kupim (se kr nabere
)...

Rajš si za ta denar eno majčko kupim (se kr nabere

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Cosmopolitan, Eva, Jana, Lady, Nova, Slovenske novice (+ Vikend magazin), Smrklja (ker jo ima sestra naročeno)... Večino teh revij kupim in berem samo občasno, ker imam tako ali tako že preveč drugega dela. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]