Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Nč več ne kupujem revij - razen za kakšen dopust, če nimam nič strupenega za faks delat (v tem primeru s seboj stovorim bukve, ki jih potem običajno niti odprem ne)... Se pa v zadnjem času prepričujem, da bi začela Sobotno prilogo brat - za moj intelektualni razvoj
. Tisto malo potrebo po "rumenih informacijah" pa že zadovoljim s tem, da naredim klik na 24ur.com...

-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
iluzija napisal/-a:Nč več ne kupujem revij - razen za kakšen dopust, če nimam nič strupenega za faks delat (v tem primeru s seboj stovorim bukve, ki jih potem običajno niti odprem ne)...
v tem primeru kupim Cosmota. druge revije me ne zanimajo.. aja, pa ko stari kupi avto magazin ga preberem

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ŽuŽa napisal/-a:Skor nobene več.Včasih sem usak mesec kupila Cosmota , zdej mi gre pa že na živce. Tu pa tam pri teti prečekiram Novo. Aia pa v službi tud, ker majo sodelovke skos kakšne revije.
Uh kako bi bil vaš nadrejen vesel, da s seboj nosite revije v službo in jih prebirate med delovnim časom.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
saj res, fantovega jokerja vedno prelistam 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mladino. to je tudi edina, ki si jo kdaj kupim. čeprav zadnje čase preferiram branje na spletu.
kozmota. ker ga pač dobim in je uporabno čtivo za na wc, ker so članki ravno prav kratki (pač mi ni za sedet 2 uri na wcju in čitat 4liste reportaže)... temu se včasih pridružijo še razne nove in podobno izpred pol leta, skratka zadeve, ki jih ima teta v ordinaciji in potem pristanejo pri nas doma.
kozmota. ker ga pač dobim in je uporabno čtivo za na wc, ker so članki ravno prav kratki (pač mi ni za sedet 2 uri na wcju in čitat 4liste reportaže)... temu se včasih pridružijo še razne nove in podobno izpred pol leta, skratka zadeve, ki jih ima teta v ordinaciji in potem pristanejo pri nas doma.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-Vsak dan berem Dnevnik, Delo, SN, Finance, rad imam priloge Mag, Polet, Jana ima dobre intervjuje, Reporter, Playboy, FHM, Svet&Ljudje, Gea, National Geographic, Radar, Joker, Računalniške novice, Monitor, Time, pa še kr nekaj... A ni fajn če dela član družine v založništvu 

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]