Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 219 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
- lubii*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Najrajš mam sobotno popovdne,skodelica vročega kakava, topla postelja in cosmo
to si privoščim enkrat na mesec in ga pregledam od prve do zadnje strani
...prav tako, pa si vsako nedeljo ob zajtrku in kavi preberem Delo, da sem na tekočem tudi z malo bolj resnimi temami 

What's meant to be will always find its way...<3
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Včasih ko sem bila mlajša, sem ful kupovala revije. V OŠ je bilo obvezno čtivo vsak teden lady, antena in občasno nemški bravo. Kasneje pa tut smrklja in cosmopolitan. Danes se mi revij ne da več toliko kupovati, seveda pa vedno prelistam, če dobim kako pod roke.
Redno listam Lady, ker smo naročeni, pa obvezno tut Ono. Vsake toliko časa nabavim Obraze in Novo. Cosmota pa nisem kupila že kaki dve leti, sem ga čist prerasla.
Ob nedeljah pa obezno Nedelo ob kavici.
Redno listam Lady, ker smo naročeni, pa obvezno tut Ono. Vsake toliko časa nabavim Obraze in Novo. Cosmota pa nisem kupila že kaki dve leti, sem ga čist prerasla.
Ob nedeljah pa obezno Nedelo ob kavici.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Vsak tedn NUJNO Mladina, včasih Reporter (fajn je tudi drugo stran videt), rada mam tudi Gloss (dobri potopisi in razgledane novinarke), FHM, ker je smešn in cool, Playboy-dobri intervjuji in estetske slike.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Zadnje mesce kupujem slovenske pohištvene revijice Pri nas doma, Ambient, Naš dom, Brava Casa, kr si delam zaloge za, khm, nekoč ... Še vedno sm naročena na moj ljubi Cooler, sm pa tja prelistam Novo al pa Lady (če mami kdaj kup al pa pr frizerju ždim), učas si kupm L&Z (ampak mi ni več zanimiva, sami prikriti oglasi) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Lady pri mojmu, drugače pa redko kdaj še kakšen Cosmo ali pa Pri nas doma in Obraze, če slučajno kupi mami. samo to je res na vsake svete cajte.
Prvi neprebran prispevek • 219 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov