Katere revije berete?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Berete rumeni tisk?

ja
60
38%
ne
19
12%
občasno
78
50%
Skupaj glasov : 157

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 26. Avg. 2007 21:10

jst pa edino kar kupujem svojega, je cosmo....to kupim čisto vsak mesec!!
Drgač pa živim pr babi in ona kupuje čist use možne revije...tko da pol pr njej use preberm..od lady, nove,, hople.. :D :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Paris_Hilton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2007
Kraj: Palm Springs :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Paris_Hilton » 27. Avg. 2007 10:52

Cosmoja berem že nekaj let in ga še vedno vsak mesec kupim, čeprav mi je ameriški še boljši (ampak ne vem, kje se ga da kupiti, ker ga drugače berem na netu), od drugih revij pa berem še Elle in Glamour, ampak občasno. Od tračev berem samo Lady, pa še to več mama ne kupuje, tako da rumenega tiska več sploh ne berem, razen pri frizerju. :)
All I need is fuckin credit card, honey!
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 27. Avg. 2007 13:34

kr.ena napisal/-a:Ja, jaz tudi vsak mesec komaj čakam Bukvo (zdaj si me zmedla in sem šla prav preverit, kako se napiše: Bukla :wink: )
Da lahko potem veselo zapravljam za knjige ...

Ta je pa dobra, se opravicujem. Sramota ker ne vem kako se imenuje revija, ki jo prebiram. :lach: Ne vem zakaj sem bila prepricana, da je Bukva in da ima v kot odprto knjigo - sem sla se jaz pogledat in je u bisvtu v crko k vkomponirana odprta knjiga.

Jaz jo ponavadi preberem, da sem malo na tekocem, ker se sicer ne gibljem v krogih, kjer bi se pogovarjalo o novejsi literaturi. Ponavadi si ne vzamem casa, da bi kaj prebrala, ceprav sem vclanjena v KOŽ :oops: Ampak to je pa ze debata za v kako drugo temo.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Avg. 2007 14:02

kepka napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:
purple napisal/-a: še raj Slovenske novice ker majo same zanimive stvari objavljene brez nepotrebnih bedarij
Sori, no, ampak temu se pa moram nasmejat. Slovenske novice živijo izključno od bedarij, ki jih objavljajo. Dogodki so opisani senzacionalistično, populistično in seveda v največ par stavkih, da jih lahko preberejo tudi polpismeni ljudje.
a če nekomu zgori hiša in če slovenske novice organizirajo pomoč njim, je smešno in bedarija?sori kr ena, mapak v novicah so vedno taki članki s katerimi se še ljudem pomaga...in tud članki o mučenju živali so bli vedno objavljeni na dolgo in široko v novicah, medtem ko npr. Delo nima placa ker objavi deset strani neumne politike!in ja maš prav, novice so bolj v normalnem jeziku napisane, medtem ko članki v npr. delu vsebujejo preveč nekih strokovnih besede in se mi res ne da gledat še v slovar kaj bi kej pomenilo.in to je tudi plus za novice..sicer pač kakor komu paše...če ti en maraš tega brat, te ne obsojam..jst jih bom še zmeri rada brala :)

Jaz sem bila kar sokirana, ko sem spoznala, da 2/3 Slovencev mislita nekako tako kot ti, *purple*. Potem sem se pa s tem sprijaznila. Konec koncev to pomeni manj konkurence zame. :D

Od revij prebiram vecino slovenskih racunalniskih revij (kak Jocker ali pa SWP spustim), National Geographics, ZiT, poleti Cosmo, obcasno New Scientist, vcasih Zurnal ob kavi (ampak to je ze bolj casopis?). Od brezplacnih pa obvezno Premiero pa Bukvo.

si si potem opomogla od šoka, da pa mogoče vseh nas le ne zanima vsakodnevno enoinisto nabijanje o politiki in tralala.gle4de na to da slovenskim novicam prodaja ne upada, kot npr dnevniku, bi rekla da mogoče pa res niso tok slabe in glupe kot se zdijo vam...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 27. Avg. 2007 16:34

*purple* napisal/-a:si si potem opomogla od šoka, da pa mogoče vseh nas le ne zanima vsakodnevno enoinisto nabijanje o politiki in tralala.gle4de na to da slovenskim novicam prodaja ne upada, kot npr dnevniku, bi rekla da mogoče pa res niso tok slabe in glupe kot se zdijo vam...

Mislim, da ni že preveč OT, če pripomnim, da podatki o prodaji in branosti nimajo nobene zveze s kvaliteto. Kvečjemu obratno sorazmerje bi se mogoče dalo dokazat. Tako kot Damjan Murko ni najboljši slovenski pevec, kljub temu, da ima verjetno največ strani na tem forumu.

Naj folk bere, kar mu paše. Samo ne se potem (nekateri) pritoževat, da so pri nas samo še rumeni časopisi ... to se imam pravico pritoževati jaz, ki jih ne kupujem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2007
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 27. Avg. 2007 18:33

Elle in Cosmo. Včasih tut Gloss. Vogue pa zelo zelo redko :P
Lady, Novi ipd. se pa izogibam kokr se da.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Avg. 2007 19:27

Obvezno Cosmopolitan
občasno Eva, Elle
pr frizerju, al pa kaki kolegici, al pa pr sosedovih pa prelistam: Slovenske novice, Nova, itd...
Od brezplačnih pa Premiera.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Avg. 2007 21:26

kr.ena napisal/-a:
*purple* napisal/-a:si si potem opomogla od šoka, da pa mogoče vseh nas le ne zanima vsakodnevno enoinisto nabijanje o politiki in tralala.gle4de na to da slovenskim novicam prodaja ne upada, kot npr dnevniku, bi rekla da mogoče pa res niso tok slabe in glupe kot se zdijo vam...

Mislim, da ni že preveč OT, če pripomnim, da podatki o prodaji in branosti nimajo nobene zveze s kvaliteto. Kvečjemu obratno sorazmerje bi se mogoče dalo dokazat. Tako kot Damjan Murko ni najboljši slovenski pevec, kljub temu, da ima verjetno največ strani na tem forumu.

Naj folk bere, kar mu paše. Samo ne se potem (nekateri) pritoževat, da so pri nas samo še rumeni časopisi ... to se imam pravico pritoževati jaz, ki jih ne kupujem.

kolikor se jaz spomnim se nisem čist nikjer pritoževala nad rumenimi časopisi.pritožujem se le nad tem, da je 70% tematik v časopisih, političnih.in ravno zaradi tega berem slovenske novice, ker imajo političnih tematik zelo malo.sicer pa stvar vsakega posameznika, kajne? :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Avg. 2007 21:37

Jaz pa ravno Slovenskih novic ne morem brati, ker je skoraj tako, kot da bi brala črno kroniko. :?
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 28. Avg. 2007 14:32

Sem si opomogla, ja. Ti se pa odloci kako in kaj. Novice ali Delo?Tukaj (19.02.07, pol leta nazaj) si pisala:
*purple* napisal/-a:Od časopisov pa najraš Delo, a kterga smo tud naročeni in pa Dnevnik..Za kakšne bolj kronične novice pa itak Novice...
Pa verjetno sem še kej pozabla :D

Glede na to, da si se pred pol leta od casopisov najraje brala Delo, bi lahko vedla, da ni obravnavana zgolj politika, ceprav moram rect, da sem po menjavi vodstva in podobnem tudi jaz skepticna do politicno obarvanih novic v Delu.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Nutella`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nutella` » 19. Okt. 2007 19:32

Redno berem žensko "sveto pismo" (drugo ime za Cosmoja :D), na internetu pa rada prečekiram tudi Geo in National Geographic, ker imajo zanimive članke.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 19. Okt. 2007 23:17

zadnje čase samo še cosmo kupujem. zame je res najboljši.se prav prijetno počutim ko ga berem :D
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 20. Okt. 2007 1:03

Definitivno Elle :onceldoc:

In pa seveda Cosmopolitan, tudi Evo, ob sobotah Delo in Slovenske novice in obcasno Žurnal, Dobro jutro in lokalno casopisje.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 20. Okt. 2007 19:49

Berem Cosmo, Evo, Slovenske novice, Gloss express, pr frendu pa vsak mesec prelistam Playboy :wink: , pri sestricni pa slo Bravo :D
Uporabniški avatar
*tinčk*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinčk* » 21. Okt. 2007 14:16

Cosmopolitan, Elle, Nova, Nika,...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]