Katere revije berete?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Berete rumeni tisk?

ja
60
38%
ne
19
12%
občasno
78
50%
Skupaj glasov : 157

Uporabniški avatar
...Nikyca...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ...Nikyca... » 19. Avg. 2007 12:37

js berem Cosmopolitan, Evo, učasih Smrkljo ... pa tut Obrazi, Lady pa Jano - kar mami kupuje
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Avg. 2007 15:16

kr.ena napisal/-a:
purple napisal/-a: še raj Slovenske novice ker majo same zanimive stvari objavljene brez nepotrebnih bedarij

Sori, no, ampak temu se pa moram nasmejat. Slovenske novice živijo izključno od bedarij, ki jih objavljajo. Dogodki so opisani senzacionalistično, populistično in seveda v največ par stavkih, da jih lahko preberejo tudi polpismeni ljudje.

a če nekomu zgori hiša in če slovenske novice organizirajo pomoč njim, je smešno in bedarija?sori kr ena, mapak v novicah so vedno taki članki s katerimi se še ljudem pomaga...in tud članki o mučenju živali so bli vedno objavljeni na dolgo in široko v novicah, medtem ko npr. Delo nima placa ker objavi deset strani neumne politike!in ja maš prav, novice so bolj v normalnem jeziku napisane, medtem ko članki v npr. delu vsebujejo preveč nekih strokovnih besede in se mi res ne da gledat še v slovar kaj bi kej pomenilo.in to je tudi plus za novice..sicer pač kakor komu paše...če ti en maraš tega brat, te ne obsojam..jst jih bom še zmeri rada brala :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 19. Avg. 2007 15:19

*purple* napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Če sem iskrena, Cosmota nisem kupla že več kot 1 leto in me niti ne mika. Vsaj slovenska izdaja ne :?

tud jst ne, samo zadnjič zarad torbe. Cosmo je bil ponavadi ko sem bla mlajša ful zanimiv, ker so kao pisal za "odrasle" ženske.Zadnje čase pa med cosmotom in smrkljo skor da ne vidm nobene razlike :roll:

Tudi jaz sem iz meseca v mesec vedno bolj razočarana nad Cosmom. Včasih sem ga prebrala v enem popoldnevu, zdaj pa ga ponavadi več kot pol sploh ne preberem. Razlogi: vedno iste teme, opisane le z malo drugačne kota. Skrajno me živcirajo večne teme o seksu, o tem kako ugoditi moškemu, in sebi in nasploh biti srečna in uspešna ženska. Blah. Premišljujem o kakšni novi reviji a nobena ne dosega mojih standardov. Mogoče bom nekaj časa kupovala Elle ali pa Gloss.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 20. Avg. 2007 8:30

Tonja napisal/-a: -Obramba
-Slovenska vojska

koko sm lah pozabila ti dve... Na SV sm še celo naročena...
Always look on the bright side of life!
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 20. Avg. 2007 18:58

pri stari mami ponavad prelistam Slovenske novice, če mami kupi Lady pregledam to, sama pa učasih kupim Smrkljo:D
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 20. Avg. 2007 19:41

-Cosmopolitan
-Nova
(-Lea in Novice, berem pri lubiju)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 20. Avg. 2007 19:51

g00fy_qa napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Če sem iskrena, Cosmota nisem kupla že več kot 1 leto in me niti ne mika. Vsaj slovenska izdaja ne :?

tud jst ne, samo zadnjič zarad torbe. Cosmo je bil ponavadi ko sem bla mlajša ful zanimiv, ker so kao pisal za "odrasle" ženske.Zadnje čase pa med cosmotom in smrkljo skor da ne vidm nobene razlike :roll:

Tudi jaz sem iz meseca v mesec vedno bolj razočarana nad Cosmom. Včasih sem ga prebrala v enem popoldnevu, zdaj pa ga ponavadi več kot pol sploh ne preberem. Razlogi: vedno iste teme, opisane le z malo drugačne kota. Skrajno me živcirajo večne teme o seksu, o tem kako ugoditi moškemu, in sebi in nasploh biti srečna in uspešna ženska. Blah. Premišljujem o kakšni novi reviji a nobena ne dosega mojih standardov. Mogoče bom nekaj časa kupovala Elle ali pa Gloss.

ja, enako... čprov pol nvem kero revijo nj berm... v bistvu eno in isto skoz... škoda mi je za tiste četrtke zu3 k sm tekla v štacuno po noga kosmota
Uporabniški avatar
*rose*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: on the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *rose* » 20. Avg. 2007 20:02

Ne kupujem redno, ampak samo občasno: Lea, Nova, Eva, Cosmopolitan, Anja, Obrazi.
    There are 3 things in life every girl needs:
    LOVE – to make her weak,
    ALCOHOL – to make her strong and
    BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
Uporabniški avatar
Muckica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Muckica* » 20. Avg. 2007 23:15

Moje naj revije: Nova, Cosmopolitan, Eva, Lepa&zdrava, Lisa in Anja :)
Nikoli ne reči nikoli
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 25. Avg. 2007 13:37

Cosmopolitan berem najvec...potem doma se vzamem v roke Lady, Slovenske novice, Mladino, Ono...obcasno se kake Obraze pa lubijeve Racunalniske novice....zgodi se tudi, da kupim Elle...to pa je tudi to...

tak da danes si grem po novi Cosmo :P
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 25. Avg. 2007 21:45

Zdele nč ne berm, ampak raj zbiram čtivo za na morje :D Sicr bom pa dol u Grčiji loh spet brala angleške race a la "Star"...can't wait :heiss:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 25. Avg. 2007 21:54

tu pa tam, ce mi uspe prelistam Cosmota (si pa kupim tisto revijo od cosmota, ki izide vsake 1/2 leta :)) & Novo. Drugace mi je pa kul Žurnal & Dobro Jutro (prie pac v nabiralnik), Men's Health (od mačkona) pa Večer (s prilogo Bonbon), dans sem pa pod roke dobila se neko Tuning sceno :lach: (mackon narocil).
Kar se tice novic, mi je pa dost 24ur.com pa siol.net :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
poredna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a poredna » 25. Avg. 2007 21:56

jaz pa Cosmota, Evo, Elle, računalniške revije, časopise (če slučajno ne preberem vsega na netu), občasno še Playboy (škodit ne more) in kar mi pride pod roke, pa sama ne kupim :)
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 25. Avg. 2007 23:03

*purple* napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:
purple napisal/-a: še raj Slovenske novice ker majo same zanimive stvari objavljene brez nepotrebnih bedarij
Sori, no, ampak temu se pa moram nasmejat. Slovenske novice živijo izključno od bedarij, ki jih objavljajo. Dogodki so opisani senzacionalistično, populistično in seveda v največ par stavkih, da jih lahko preberejo tudi polpismeni ljudje.
a če nekomu zgori hiša in če slovenske novice organizirajo pomoč njim, je smešno in bedarija?sori kr ena, mapak v novicah so vedno taki članki s katerimi se še ljudem pomaga...in tud članki o mučenju živali so bli vedno objavljeni na dolgo in široko v novicah, medtem ko npr. Delo nima placa ker objavi deset strani neumne politike!in ja maš prav, novice so bolj v normalnem jeziku napisane, medtem ko članki v npr. delu vsebujejo preveč nekih strokovnih besede in se mi res ne da gledat še v slovar kaj bi kej pomenilo.in to je tudi plus za novice..sicer pač kakor komu paše...če ti en maraš tega brat, te ne obsojam..jst jih bom še zmeri rada brala :)

Jaz sem bila kar sokirana, ko sem spoznala, da 2/3 Slovencev mislita nekako tako kot ti, *purple*. Potem sem se pa s tem sprijaznila. Konec koncev to pomeni manj konkurence zame. :D

Od revij prebiram vecino slovenskih racunalniskih revij (kak Jocker ali pa SWP spustim), National Geographics, ZiT, poleti Cosmo, obcasno New Scientist, vcasih Zurnal ob kavi (ampak to je ze bolj casopis?). Od brezplacnih pa obvezno Premiero pa Bukvo.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 26. Avg. 2007 19:35

kepka napisal/-a:Od brezplacnih pa obvezno Premiero pa Bukvo.

Ja, jaz tudi vsak mesec komaj čakam Bukvo (zdaj si me zmedla in sem šla prav preverit, kako se napiše: Bukla :wink: )
Da lahko potem veselo zapravljam za knjige ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov