Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
...Nikyca... - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
js berem Cosmopolitan, Evo, učasih Smrkljo ... pa tut Obrazi, Lady pa Jano - kar mami kupuje
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kr.ena napisal/-a:purple napisal/-a: še raj Slovenske novice ker majo same zanimive stvari objavljene brez nepotrebnih bedarij
Sori, no, ampak temu se pa moram nasmejat. Slovenske novice živijo izključno od bedarij, ki jih objavljajo. Dogodki so opisani senzacionalistično, populistično in seveda v največ par stavkih, da jih lahko preberejo tudi polpismeni ljudje.
a če nekomu zgori hiša in če slovenske novice organizirajo pomoč njim, je smešno in bedarija?sori kr ena, mapak v novicah so vedno taki članki s katerimi se še ljudem pomaga...in tud članki o mučenju živali so bli vedno objavljeni na dolgo in široko v novicah, medtem ko npr. Delo nima placa ker objavi deset strani neumne politike!in ja maš prav, novice so bolj v normalnem jeziku napisane, medtem ko članki v npr. delu vsebujejo preveč nekih strokovnih besede in se mi res ne da gledat še v slovar kaj bi kej pomenilo.in to je tudi plus za novice..sicer pač kakor komu paše...če ti en maraš tega brat, te ne obsojam..jst jih bom še zmeri rada brala

-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*purple* napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Če sem iskrena, Cosmota nisem kupla že več kot 1 leto in me niti ne mika. Vsaj slovenska izdaja ne
tud jst ne, samo zadnjič zarad torbe. Cosmo je bil ponavadi ko sem bla mlajša ful zanimiv, ker so kao pisal za "odrasle" ženske.Zadnje čase pa med cosmotom in smrkljo skor da ne vidm nobene razlike![]()
Tudi jaz sem iz meseca v mesec vedno bolj razočarana nad Cosmom. Včasih sem ga prebrala v enem popoldnevu, zdaj pa ga ponavadi več kot pol sploh ne preberem. Razlogi: vedno iste teme, opisane le z malo drugačne kota. Skrajno me živcirajo večne teme o seksu, o tem kako ugoditi moškemu, in sebi in nasploh biti srečna in uspešna ženska. Blah. Premišljujem o kakšni novi reviji a nobena ne dosega mojih standardov. Mogoče bom nekaj časa kupovala Elle ali pa Gloss.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
g00fy_qa napisal/-a:*purple* napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Če sem iskrena, Cosmota nisem kupla že več kot 1 leto in me niti ne mika. Vsaj slovenska izdaja ne
tud jst ne, samo zadnjič zarad torbe. Cosmo je bil ponavadi ko sem bla mlajša ful zanimiv, ker so kao pisal za "odrasle" ženske.Zadnje čase pa med cosmotom in smrkljo skor da ne vidm nobene razlike![]()
Tudi jaz sem iz meseca v mesec vedno bolj razočarana nad Cosmom. Včasih sem ga prebrala v enem popoldnevu, zdaj pa ga ponavadi več kot pol sploh ne preberem. Razlogi: vedno iste teme, opisane le z malo drugačne kota. Skrajno me živcirajo večne teme o seksu, o tem kako ugoditi moškemu, in sebi in nasploh biti srečna in uspešna ženska. Blah. Premišljujem o kakšni novi reviji a nobena ne dosega mojih standardov. Mogoče bom nekaj časa kupovala Elle ali pa Gloss.
ja, enako... čprov pol nvem kero revijo nj berm... v bistvu eno in isto skoz... škoda mi je za tiste četrtke zu3 k sm tekla v štacuno po noga kosmota
-
*rose* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: on the rainbow
Ne kupujem redno, ampak samo občasno: Lea, Nova, Eva, Cosmopolitan, Anja, Obrazi.
- There are 3 things in life every girl needs:
LOVE – to make her weak,
ALCOHOL – to make her strong and
BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Cosmopolitan berem najvec...potem doma se vzamem v roke Lady, Slovenske novice, Mladino, Ono...obcasno se kake Obraze pa lubijeve Racunalniske novice....zgodi se tudi, da kupim Elle...to pa je tudi to...
tak da danes si grem po novi Cosmo
tak da danes si grem po novi Cosmo

Why be an angel when I can play god?!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
tu pa tam, ce mi uspe prelistam Cosmota (si pa kupim tisto revijo od cosmota, ki izide vsake 1/2 leta
) & Novo. Drugace mi je pa kul Žurnal & Dobro Jutro (prie pac v nabiralnik), Men's Health (od mačkona) pa Večer (s prilogo Bonbon), dans sem pa pod roke dobila se neko Tuning sceno
(mackon narocil).
Kar se tice novic, mi je pa dost 24ur.com pa siol.net

Kar se tice novic, mi je pa dost 24ur.com pa siol.net

I love SISLEY& RW
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
*purple* napisal/-a:a če nekomu zgori hiša in če slovenske novice organizirajo pomoč njim, je smešno in bedarija?sori kr ena, mapak v novicah so vedno taki članki s katerimi se še ljudem pomaga...in tud članki o mučenju živali so bli vedno objavljeni na dolgo in široko v novicah, medtem ko npr. Delo nima placa ker objavi deset strani neumne politike!in ja maš prav, novice so bolj v normalnem jeziku napisane, medtem ko članki v npr. delu vsebujejo preveč nekih strokovnih besede in se mi res ne da gledat še v slovar kaj bi kej pomenilo.in to je tudi plus za novice..sicer pač kakor komu paše...če ti en maraš tega brat, te ne obsojam..jst jih bom še zmeri rada bralakr.ena napisal/-a:Sori, no, ampak temu se pa moram nasmejat. Slovenske novice živijo izključno od bedarij, ki jih objavljajo. Dogodki so opisani senzacionalistično, populistično in seveda v največ par stavkih, da jih lahko preberejo tudi polpismeni ljudje.purple napisal/-a: še raj Slovenske novice ker majo same zanimive stvari objavljene brez nepotrebnih bedarij
Jaz sem bila kar sokirana, ko sem spoznala, da 2/3 Slovencev mislita nekako tako kot ti, *purple*. Potem sem se pa s tem sprijaznila. Konec koncev to pomeni manj konkurence zame.

Od revij prebiram vecino slovenskih racunalniskih revij (kak Jocker ali pa SWP spustim), National Geographics, ZiT, poleti Cosmo, obcasno New Scientist, vcasih Zurnal ob kavi (ampak to je ze bolj casopis?). Od brezplacnih pa obvezno Premiero pa Bukvo.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
kepka napisal/-a:Od brezplacnih pa obvezno Premiero pa Bukvo.
Ja, jaz tudi vsak mesec komaj čakam Bukvo (zdaj si me zmedla in sem šla prav preverit, kako se napiše: Bukla

Da lahko potem veselo zapravljam za knjige ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov