Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Pozabila sem omenit se revijo MojTrener (edino, ki me vsak mesec caka v nabiralniku).
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Naročena sem edino na Cosmopolitan. Drugače pa redno vsak mesec kupim Pri nas doma in Lisa stanovanje. V tem potem uživam čez cel mesec. Všeč mi je tudi Delo in dom in pa Moj dom. Ja ja, sem bolj usekana na te stvari, še posebej ker sva s fantom nekaj mesecev v najemu na svojem
Drugače pa preletim tudi Novo, Lady, Dobro jutro,...

Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
cosmo, FHM, Men'sHealth(ta dva na fitnesu), lady in Nova, Večer, ko mama kupi, pa ena revija,Zdravje, se mi zdi, da je, kupim, če so fajn teme...eva in ella(mislim, da se tak reče) pa občasno.. ponavadi v trgovini pregledam, kakšne so kaj teme v revijah, pa če mi je zanimivo, kupim...dobene revije pa ne kupim vsak mesec/teden obvezno..
-
Mala.Neja - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Saša_26 napisal/-a:Naročena sem edino na Cosmopolitan. Drugače pa redno vsak mesec kupim Pri nas doma in Lisa stanovanje. V tem potem uživam čez cel mesec. Všeč mi je tudi Delo in dom in pa Moj dom. Ja ja, sem bolj usekana na te stvari, še posebej ker sva s fantom nekaj mesecev v najemu na svojemDrugače pa preletim tudi Novo, Lady, Dobro jutro,...
Katerega v mesecu pa izidejo revije Pri nas doma, Moj dom in Lisa stanovanje? Mislim, na začetku meseca ali zadnje dni v mesecu?
The fashion is my passion.
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Cosmo,Nova,Obrazi,Lady,Dnevnik in vse njegove priloge,Bravo,Smrklja,Delo,Novice,Direkt,Eva,Gorenjski glas,Žurnal,Elle, Story,....bemu boga saj sem vse naštela...
...itak mi vse diši po tebi...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
FemmeFatal napisal/-a:Pozabila sem omenit se revijo MojTrener (edino, ki me vsak mesec caka v nabiralniku).
Jaz sem se prejšnji mesec tudi naročila

Is sex dirty? Only if it’s done right.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mislim, da. Ne vem, sem se v tolarckih placala. Komi cakam nov izvod - zdele enkrat bi mogu prit.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Cosmo sux (sori
)
drugače pa redno kupujem Elle in Vogue. Teen Vogue vzamem občasno. trače prebiram pr frizerju
. všeč mi je tud Lisa, samo je ne kupujem. če ni drugega, pride v poštev tud Modna Jana. na potovanjih, al pa če grem kam na dalšo pot pa pokupim vse kar je na razpolago
.

drugače pa redno kupujem Elle in Vogue. Teen Vogue vzamem občasno. trače prebiram pr frizerju

-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
uh, jst sem pa naročena na Evo. Je trajalo dve leti, da sem se, ampak zdaj končno sem:)
Cosmota tud kupujem dost redno, samo kaj ko je vedno dražji
, ampak nekak preživim
Obrazi so mi tud kul. Zaradi lepih fotk pa rubrik, pa ker ni tako rumena revija.
Elle pa se tud zadnje čase velikokrat znajde pr postelji.
Cosmota tud kupujem dost redno, samo kaj ko je vedno dražji

Obrazi so mi tud kul. Zaradi lepih fotk pa rubrik, pa ker ni tako rumena revija.
Elle pa se tud zadnje čase velikokrat znajde pr postelji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov