Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Lepa & zdrava, Vitka Anja, Eva, včasih tudi kaj drugega preberem...
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Lady (ko jo mama redno kupuje
), Cosmopolitan pa drugo kar nenamerno vidim pa mi je všeč ...

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zadnje čase tudi Vogue, Elle, Glamour... kar pač mama prinese 

- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Pred kratkim sem začela s kupovanjem angleškega Glamourja. Je daleč najboljša revija, vsaj za moje pojme. Je kar zajetna, tako da rabim kar neki časa, da jo vso preberem. Itak izhaja enkrat na mesec, tako da mi ni žal dat tistih 6 eurov zanjo. Pa še znanje angleščine si pilim s tem.
Drugače slovenske revije redko kupujem. Raje grem v knjižnico, kjer največkrat preberem Stop, prelistam pa tudi Cosmopolitan in Elle. Kar se tiče rumenega tiska...največja absurdnost pri tem je, da ga kljub bedarijam in izmišljotinam preberem, če mi pride pod roke. Je pač zanimivo.

Drugače slovenske revije redko kupujem. Raje grem v knjižnico, kjer največkrat preberem Stop, prelistam pa tudi Cosmopolitan in Elle. Kar se tiče rumenega tiska...največja absurdnost pri tem je, da ga kljub bedarijam in izmišljotinam preberem, če mi pride pod roke. Je pač zanimivo.

-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Cosmo in Evo vsak mesec, kdaj pa kdaj tudi kaj drugega kupim za prebrat.
You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
cosmopilitan
,elle,nova,moje finance,to pa mislm da bo to,mogoče se še kej najde samo to je največkrat v mojih rokah

-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
cosmopolitan berem..pa evo sem včasih...
am mene pa nekaj zanima...če sem jaz se pred kakim tednom naročila na celoletno naročnino za cosmota..am kaj to decemberko številko že dobim zdaj?...al se bo to komaj z januarjem začelo?...
am mene pa nekaj zanima...če sem jaz se pred kakim tednom naročila na celoletno naročnino za cosmota..am kaj to decemberko številko že dobim zdaj?...al se bo to komaj z januarjem začelo?...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]