Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
jao babe pa dej nehite no, ko mi je že nerodn. Najprej sm bla najbolj zasovražena zdej bom pa najbolj priljubljena?
Jaz pa po pravici povem, da sploh ne sledim kaj kdo piše. Preberem tiste, ki so pisali v isto temo kot jaz. Drugače pa da bi si vse zapomnala....uf uf...preveč vas je. Jaz priznam, da večinoma berem poste od moške populacije na tem forumu
Zanimivi so mi pa tko tisti, ki sem jih že spoznala...Tigi, sAdie, miikena, laydybird in to je tudi to...mislim da nism nobenga pozabla. Aja z DrTom pa sem včasih malo po msn-girala ker je vredi dec
Jaz pa po pravici povem, da sploh ne sledim kaj kdo piše. Preberem tiste, ki so pisali v isto temo kot jaz. Drugače pa da bi si vse zapomnala....uf uf...preveč vas je. Jaz priznam, da večinoma berem poste od moške populacije na tem forumu
Zanimivi so mi pa tko tisti, ki sem jih že spoznala...Tigi, sAdie, miikena, laydybird in to je tudi to...mislim da nism nobenga pozabla. Aja z DrTom pa sem včasih malo po msn-girala ker je vredi dec
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jemina, blue eye, MIgrena, Maychy, bejbika...zadnje čase že čist avtomatsko berem njihove poste, k majo dejansko kej pametnga pa povedat in jih ful ful rda berem
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ushergirl napisal/-a:najraje preberem poste od tjaske, SIEENE in skinny. ne vem, vsakič ko vidim pod zadnjo objavo ( tist desni stolpec) enega izmed teh nicknameov, zmerej preberem .
pri meni je enako. posebej za tjasko. tolk se nasmejim enim postom. SIEENA se mi zdi, da je zadnje čase manj aktivna (?), ampak vseeno vedno preberem njene postke. najbolj zanimiva pa mi je definitivno ašerka. itak da zmaga! ne pozabi, midve še moreva v top shop, ko pridem v ljubljano!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
skinny napisal/-a:ushergirl napisal/-a:najraje preberem poste od tjaske, SIEENE in skinny. ne vem, vsakič ko vidim pod zadnjo objavo ( tist desni stolpec) enega izmed teh nicknameov, zmerej preberem .
pri meni je enako. posebej za tjasko. tolk se nasmejim enim postom. SIEENA se mi zdi, da je zadnje čase manj aktivna (?), ampak vseeno vedno preberem njene postke. najbolj zanimiva pa mi je definitivno ašerka. itak da zmaga! ne pozabi, midve še moreva v top shop, ko pridem v ljubljano!
Aha, a potem lahko izkoristim to priložnost in vaju povabim enkrat naslednji teden na sprehod po mestu in martini?
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
tjaska napisal/-a:Aha, a potem lahko izkoristim to priložnost in vaju povabim enkrat naslednji teden na sprehod po mestu in martini?
afkors! ampak jaz nisem niti v bližini ljubljane . tako, da bo to malce težko.
ko pa pridem pa z veseljem! :cool:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]