Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz pa vedno rada preberem, kar napišeta Boris in Mahagonij. Borisa zato, ker je pravi psiholog za moje pojme in se resnicno zavzema za lepsi svet. Vsakomur je pripravljen pomagati in se poglobiti v njegov problem. Odlicno zna zadeve secirati, razloziti, podkrepiti z argumenti itd. Mahagonija pa rada berem zato, ker se iz njegovih postov resnicno veliko naucim. On pove, kar misli, je brez dlake na jeziku, velikokrat se tud nasmejim zraven, ker ima take dobre, da se enostavno clovek mora rezat. Obenem mi je s svojimi izjavami marsikje odprl oci, ko sem bila v dilemi glede kakega tipa. Je pravi doktor love.
Skratka, kapo dol pred obema.
And keep up the good work!
Lp,
K.
Skratka, kapo dol pred obema.
And keep up the good work!
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Definitivno Zala, (saj mislm da ma toak nick...uglavn tko ji je ime) k je tok zakon pa tko goflasta da bi jo blo treba kr usta zalimat k se razgovori, pa bejbika..tisto s čefurji me je tok nasmejalo, k sm pa zdej enkrat nazaj dobila njen ZS me je pa kr infarkt užgal..sm se ustrašla, ampk je tko lepo mi neki napisala k sm bla jezna in ˝oškodovana˝ da mi je kr upanja dala!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
uhh, kje nej začnem...
sj so mi vse osebce tok spešl ratale v teh dveh mescih, odkar sm prjavlena na tem forumu... mislm te, k jih bom naštela
ok, pa gremo:
pa sj pravm, kr velik jih je... nekak mi največ pomenjo zala, sajbr, vonabi, sapra, nincy, tjaša, renatka, pupika pa claudy....
res so ble prpravlene pomagat, k sm rabla pogovor, znajo me nasmejat, spravt v dobro voljo... zlezle so mi pod kožo :bussi:
pa sj mi je še marsikera pomagala, sam vseh se ne spomnim, tud nimam nekega kontakta z njimi... drgač so mi pa v redu še tigi, constantine, larika, migrena, shania, jemina, ally, simona...
pa brez zamere, če kkšne oz. kkšnga nism naštela... velik osebc tuki gor mi je pomagal s pogovori...
nenazadnje sta mi fajni tud bejbika in tamala, k sta res vedno prpravleni pomagat, sploh kej v zvezi z računalniki oz. z računalniškimi temami
aja, pa hvala migreni pa nincy, k sta me tko lepo opisali... ne vem, če si zaslužm tak opis... :bussi:
sj so mi vse osebce tok spešl ratale v teh dveh mescih, odkar sm prjavlena na tem forumu... mislm te, k jih bom naštela
ok, pa gremo:
pa sj pravm, kr velik jih je... nekak mi največ pomenjo zala, sajbr, vonabi, sapra, nincy, tjaša, renatka, pupika pa claudy....
res so ble prpravlene pomagat, k sm rabla pogovor, znajo me nasmejat, spravt v dobro voljo... zlezle so mi pod kožo :bussi:
pa sj mi je še marsikera pomagala, sam vseh se ne spomnim, tud nimam nekega kontakta z njimi... drgač so mi pa v redu še tigi, constantine, larika, migrena, shania, jemina, ally, simona...
pa brez zamere, če kkšne oz. kkšnga nism naštela... velik osebc tuki gor mi je pomagal s pogovori...
nenazadnje sta mi fajni tud bejbika in tamala, k sta res vedno prpravleni pomagat, sploh kej v zvezi z računalniki oz. z računalniškimi temami
aja, pa hvala migreni pa nincy, k sta me tko lepo opisali... ne vem, če si zaslužm tak opis... :bussi:
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
No, bom pa še js piskerček pristavla.
Velouria: ker se poznamo že od prej in je zakon bejba in sem prov vesela, da je moja prijateljica
*Elle*: simpatično bitje s pametnimi posti, ki mi pošlje malo morje mailov
Zvončnica: ker sva približno na istem glede tipov in se lahko poistovedim z marsikaterim njenim postom.
Drugače pa bi omenila še Mimi_M, Migreno in **SiMoN@**, ker imajo pametne argumente, stojijo za svojimi besedami in se mi na splošno zdijo fajn punce.
Pa da ne pozabim še bejbike, Lyle in tamale, ker zelo dobro opravljajo svoje delo, so korektne in se jim v tem kokošnjaku še ni zmešalo
Velouria: ker se poznamo že od prej in je zakon bejba in sem prov vesela, da je moja prijateljica
*Elle*: simpatično bitje s pametnimi posti, ki mi pošlje malo morje mailov
Zvončnica: ker sva približno na istem glede tipov in se lahko poistovedim z marsikaterim njenim postom.
Drugače pa bi omenila še Mimi_M, Migreno in **SiMoN@**, ker imajo pametne argumente, stojijo za svojimi besedami in se mi na splošno zdijo fajn punce.
Pa da ne pozabim še bejbike, Lyle in tamale, ker zelo dobro opravljajo svoje delo, so korektne in se jim v tem kokošnjaku še ni zmešalo
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
juuj
mo lubike bubike/pikice pokice tu gor so :
Jagodka85 - ker je ena najbolj prijaznih oseb, ker mi je pomagala skozi krizno obdobje z pogovorom in stavki da bo vse vredu, ker je držala pestke da bom prišla v mariborčija in ker je še zdaj verjetno srečna da sem jaz srečna
wannabi - je spešl zato ker je pač spešl osebica
in še zadnja taka spešl je ciber girl .. nevem vendar mi je res taka simpatična
(upam da jih bom spoznala v živo)
druge kere pa morem obvezno spoznat v živo so pa še: Tigi, angel_girl, *pupika* in ***pinkyca***
mo lubike bubike/pikice pokice tu gor so :
Jagodka85 - ker je ena najbolj prijaznih oseb, ker mi je pomagala skozi krizno obdobje z pogovorom in stavki da bo vse vredu, ker je držala pestke da bom prišla v mariborčija in ker je še zdaj verjetno srečna da sem jaz srečna
wannabi - je spešl zato ker je pač spešl osebica
in še zadnja taka spešl je ciber girl .. nevem vendar mi je res taka simpatična
(upam da jih bom spoznala v živo)
druge kere pa morem obvezno spoznat v živo so pa še: Tigi, angel_girl, *pupika* in ***pinkyca***
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men sta pa zdej v uč padle še Yazmeen pa punchka, ker mata zanimive poste oz. razmišljanje in se nekak vedno strinjam z njunimi posti. Sploh Yazmeen bi lah pomoje postala svetovalka za pare ... so pa kle še punce kot npr. Inchy 84, Nutella, Rastalove, *_nincy_*, Gemini itd. za katere se mi zdi, da jih dobesedno že poznam, ker pač berem njihove poste in se mi res vse zdijo prov fajne punčke (opa pardon - ženske ). Aja pa Zvoncica je tut ena zlo pametna punca in predvsem polna nasvetov
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men so kar vse blogašice postale zelo zanimive, ker malo več o njih vem. Punce, I love u.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Že velikokrat sem ugotovila, da je pjotra napisala točno tisto, kar sem mislila.
Se mi zdi, da super razmišlja, je zelo zrela in včasih prav pomislim, da bi jo rada spoznala.
Tuki v kakšnih situacijah, ki so se ji zgodile, sem se našla, čeprav se mogoče raje ne bi. Se mi zdi, da si upa napisati in priznati veliko več kot veliko punc tukaj in to na primeren in nežaljiv način.
Se mi zdi, da super razmišlja, je zelo zrela in včasih prav pomislim, da bi jo rada spoznala.
Tuki v kakšnih situacijah, ki so se ji zgodile, sem se našla, čeprav se mogoče raje ne bi. Se mi zdi, da si upa napisati in priznati veliko več kot veliko punc tukaj in to na primeren in nežaljiv način.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Claudyka -> mi je zelo zanimivo dekle, ki jo moram in sicer v bližnji prihodnosti spoznati...
Mimi_M -> večinoma sva imeli včasih podobne misli in se smejali ena drugi...
Latte -> ona je pa prov en skisan mlekec k se ji sam smejiš in je super osebica
Tiasha -> njo sem videla že v živo...prek foruma se nisva toliko menile...
Jagodka -> njo morm tud še spoznat in se mi zdi super...
Pehta -> vse zavito v skrivnost in smeh...drugega nemorm nič rečt...
Full vas je deklet, ki ste vse zanimive in bi lahko samo naštevala...nekatere so gotovo malo name pozabile ker sem bl malo gor...
Ampak vsi ste kull...od fantov do deklet.
Mimi_M -> večinoma sva imeli včasih podobne misli in se smejali ena drugi...
Latte -> ona je pa prov en skisan mlekec k se ji sam smejiš in je super osebica
Tiasha -> njo sem videla že v živo...prek foruma se nisva toliko menile...
Jagodka -> njo morm tud še spoznat in se mi zdi super...
Pehta -> vse zavito v skrivnost in smeh...drugega nemorm nič rečt...
Full vas je deklet, ki ste vse zanimive in bi lahko samo naštevala...nekatere so gotovo malo name pozabile ker sem bl malo gor...
Ampak vsi ste kull...od fantov do deklet.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no zadnje čase predvsem bejbika, ker se ji vedno fejst nasmejem pa tud take življenske ma, tko da se lohk kar kej naučimo iz njenih pripovedi in nasvetov....potem Tamala, ker res zna bit korektna...jagodić itak, ker me tud zmer nasmeje, potem pupika ki jo jst zmer nasmejem in prijeto je z njo nabijat poste v klepetalnici in kramljat o njenih serenadah in torticah....jochie, ki kljub dolgemu jeziku zna pomagat 2good4u ker sva uspeli zgladit najino nesoglasje in ko jo berem ma kar zanimivo razmišljanje...potem je tukej še Mimi M, enopsatvno zanimiva oseba...
Tigi, ki sm jo spoznala in je ful simpatična in komunikativna in seveda tud zvončica ki ma zlo podobno razmišljanje kot jst in jo rada berem in poslušam....
apple, ker je zakon punca, mehagonij ki piše ful dobre poste in ima fulč dobro razmišljanje povečini...gregor, ki skos vabi an per...pomoje bo mogu kredit vzet da nam bo lahko vživo odgovoru na vsa vprašanja
in ša frenkie in stellcy, ki me začuda ne ignorirata več mogoče sm se pa poboljšala
sicr mi ej pa poečini zihr vsak zanimiv, ker vsak ma kdaj določene reči ki so interesantne....
Tigi, ki sm jo spoznala in je ful simpatična in komunikativna in seveda tud zvončica ki ma zlo podobno razmišljanje kot jst in jo rada berem in poslušam....
apple, ker je zakon punca, mehagonij ki piše ful dobre poste in ima fulč dobro razmišljanje povečini...gregor, ki skos vabi an per...pomoje bo mogu kredit vzet da nam bo lahko vživo odgovoru na vsa vprašanja
in ša frenkie in stellcy, ki me začuda ne ignorirata več mogoče sm se pa poboljšala
sicr mi ej pa poečini zihr vsak zanimiv, ker vsak ma kdaj določene reči ki so interesantne....
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
2good4u je super punca, ki ima zelo različno in zanimico razmišljanje...vedno je pripravljena za žur in jst k jo poznam mi je super prijateljica
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov