Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 03. Sep. 2006 20:23

Jaz pa vedno rada preberem, kar napišeta Boris in Mahagonij. Borisa zato, ker je pravi psiholog za moje pojme in se resnicno zavzema za lepsi svet. Vsakomur je pripravljen pomagati in se poglobiti v njegov problem. Odlicno zna zadeve secirati, razloziti, podkrepiti z argumenti itd. Mahagonija pa rada berem zato, ker se iz njegovih postov resnicno veliko naucim. On pove, kar misli, je brez dlake na jeziku, velikokrat se tud nasmejim zraven, ker ima take dobre, da se enostavno clovek mora rezat. Obenem mi je s svojimi izjavami marsikje odprl oci, ko sem bila v dilemi glede kakega tipa. Je pravi doktor love. :D

Skratka, kapo dol pred obema.

And keep up the good work! :)

Lp,

K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 04. Sep. 2006 15:42

Definitivno Zala, (saj mislm da ma toak nick...uglavn tko ji je ime) k je tok zakon pa tko goflasta da bi jo blo treba kr usta zalimat k se razgovori, pa bejbika..tisto s čefurji me je tok nasmejalo, k sm pa zdej enkrat nazaj dobila njen ZS me je pa kr infarkt užgal..sm se ustrašla, ampk je tko lepo mi neki napisala k sm bla jezna in ˝oškodovana˝ da mi je kr upanja dala!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 04. Sep. 2006 19:04

uhh, kje nej začnem...
sj so mi vse osebce tok spešl ratale v teh dveh mescih, odkar sm prjavlena na tem forumu... mislm te, k jih bom naštela :D
ok, pa gremo:
pa sj pravm, kr velik jih je... nekak mi največ pomenjo zala, sajbr, vonabi, sapra, nincy, tjaša, renatka, pupika pa claudy....
res so ble prpravlene pomagat, k sm rabla pogovor, znajo me nasmejat, spravt v dobro voljo... zlezle so mi pod kožo :) :bussi:

pa sj mi je še marsikera pomagala, sam vseh se ne spomnim, tud nimam nekega kontakta z njimi... drgač so mi pa v redu še tigi, constantine, larika, migrena, shania, jemina, ally, simona...
pa brez zamere, če kkšne oz. kkšnga nism naštela... velik osebc tuki gor mi je pomagal s pogovori...
nenazadnje sta mi fajni tud bejbika in tamala, k sta res vedno prpravleni pomagat, sploh kej v zvezi z računalniki oz. z računalniškimi temami :)

aja, pa hvala migreni pa nincy, k sta me tko lepo opisali... ne vem, če si zaslužm tak opis... :bussi:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 09. Sep. 2006 21:01

No, bom pa še js piskerček pristavla.

Velouria: ker se poznamo že od prej in je zakon bejba in sem prov vesela, da je moja prijateljica

*Elle*: simpatično bitje s pametnimi posti, ki mi pošlje malo morje mailov :)

Zvončnica: ker sva približno na istem glede tipov in se lahko poistovedim z marsikaterim njenim postom.

Drugače pa bi omenila še Mimi_M, Migreno in **SiMoN@**, ker imajo pametne argumente, stojijo za svojimi besedami in se mi na splošno zdijo fajn punce.

Pa da ne pozabim še bejbike, Lyle in tamale, ker zelo dobro opravljajo svoje delo, so korektne in se jim v tem kokošnjaku še ni zmešalo :D
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 09. Sep. 2006 21:50

juuj :hearts:

mo lubike bubike/pikice pokice tu gor so :
:hearts: Jagodka85 - ker je ena najbolj prijaznih oseb, ker mi je pomagala skozi krizno obdobje z pogovorom in stavki da bo vse vredu, ker je držala pestke da bom prišla v mariborčija in ker je še zdaj verjetno srečna da sem jaz srečna :D

:hearts: wannabi - je spešl zato ker je pač spešl osebica

:hearts: in še zadnja taka spešl je ciber girl .. nevem vendar mi je res taka simpatična
(upam da jih bom spoznala v živo)

druge kere pa morem obvezno spoznat v živo so pa še: Tigi, angel_girl, *pupika* in ***pinkyca***
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 10. Sep. 2006 10:12

Men sta pa zdej v uč padle še Yazmeen pa punchka, ker mata zanimive poste oz. razmišljanje in se nekak vedno strinjam z njunimi posti. Sploh Yazmeen bi lah pomoje postala svetovalka za pare :wink: ... so pa kle še punce kot npr. Inchy 84, Nutella, Rastalove, *_nincy_*, Gemini itd. za katere se mi zdi, da jih dobesedno že poznam, ker pač berem njihove poste in se mi res vse zdijo prov fajne punčke (opa pardon - ženske :wink: ). Aja pa Zvoncica je tut ena zlo pametna punca in predvsem polna nasvetov :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
petyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a petyka » 10. Sep. 2006 17:41

Vse ste mi kool, gledam na forum bolj v celoti :)
I just want 2 hold u again
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 14. Sep. 2006 8:32

Men so kar vse blogašice postale zelo zanimive, ker malo več o njih vem. :D Punce, I love u. :P :wink:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 14. Sep. 2006 9:54

Men je vsak kle gor neki posebnega, res je to da jih je ene par bolj v ospredju kot pa druge :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 14. Sep. 2006 12:24

Applebitecc napisal/-a:Men so kar vse blogašice postale zelo zanimive, ker malo več o njih vem. :D Punce, I love u. :P :wink:

Sam res, men tut :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 24. Sep. 2006 13:12

Že velikokrat sem ugotovila, da je pjotra napisala točno tisto, kar sem mislila.
Se mi zdi, da super razmišlja, je zelo zrela in včasih prav pomislim, da bi jo rada spoznala. :)
Tuki v kakšnih situacijah, ki so se ji zgodile, sem se našla, čeprav se mogoče raje ne bi. Se mi zdi, da si upa napisati in priznati veliko več kot veliko punc tukaj in to na primeren in nežaljiv način. :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 08. Okt. 2006 14:35

zvonćica rulez :yau:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Okt. 2006 18:36

Claudyka -> mi je zelo zanimivo dekle, ki jo moram in sicer v bližnji prihodnosti spoznati...

Mimi_M -> večinoma sva imeli včasih podobne misli in se smejali ena drugi...

Latte -> ona je pa prov en skisan mlekec k se ji sam smejiš in je super osebica

Tiasha -> njo sem videla že v živo...prek foruma se nisva toliko menile...

Jagodka -> njo morm tud še spoznat in se mi zdi super...

Pehta -> vse zavito v skrivnost in smeh...drugega nemorm nič rečt...

Full vas je deklet, ki ste vse zanimive in bi lahko samo naštevala...nekatere so gotovo malo name pozabile ker sem bl malo gor...

Ampak vsi ste kull...od fantov do deklet. :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Okt. 2006 21:46

no zadnje čase predvsem bejbika, ker se ji vedno fejst nasmejem :lach: pa tud take življenske ma, tko da se lohk kar kej naučimo iz njenih pripovedi in nasvetov....potem Tamala, ker res zna bit korektna...jagodić itak, ker me tud zmer nasmeje, potem pupika ki jo jst zmer nasmejem in prijeto je z njo nabijat poste v klepetalnici in kramljat o njenih serenadah in torticah....jochie, ki kljub dolgemu jeziku zna pomagat :) 2good4u ker sva uspeli zgladit najino nesoglasje in ko jo berem ma kar zanimivo razmišljanje...potem je tukej še Mimi M, enopsatvno zanimiva oseba...
Tigi, ki sm jo spoznala in je ful simpatična in komunikativna in seveda tud zvončica ki ma zlo podobno razmišljanje kot jst in jo rada berem in poslušam....
apple, ker je zakon punca, mehagonij ki piše ful dobre poste in ima fulč dobro razmišljanje povečini...gregor, ki skos vabi an per...pomoje bo mogu kredit vzet da nam bo lahko vživo odgovoru na vsa vprašanja :lach:
in ša frenkie in stellcy, ki me začuda ne ignorirata več :D mogoče sm se pa poboljšala :gruebel: :lach:
sicr mi ej pa poečini zihr vsak zanimiv, ker vsak ma kdaj določene reči ki so interesantne....
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Okt. 2006 18:13

2good4u je super punca, ki ima zelo različno in zanimico razmišljanje...vedno je pripravljena za žur in jst k jo poznam mi je super prijateljica :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov