Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vsi smo kul!
LZ se pa res vsem prikupil, heh.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja errrr...zdj si spet mal pršla, drgač te pa ni blo od januarja pa prej od oktobra 2010 pač dobr pišeš sam premal
It was forever..but it didnt last long..
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Da se vtaknem. Sicer si fajn, Dead_kid, ampak lahko bi včasih pregledala te svoje agleške izjave, ki jih povsod tlačiš, da bojo vsaj pravilne. Če že špilaš na to, da si kul, in pišeš napol v angleščini (preveč za moj okus sicer), se potrudi vsaj, da bo brez napak (al pa je to tut del imiđa?).
To naj bi bla konstruktivna kritika, ni moj namen žalit.
To naj bi bla konstruktivna kritika, ni moj namen žalit.
Because I can.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Dodajam... Zvoncica je kul pa rachka_ še posebej v temah priznam, da se mi prav zdi, da neko pozitivno energijo izžarevata, če je to sploh možno prek kompa, haha + taki energični punci se mi zdita.
Pa bubbika me je tud že par krat nasmejala, Tananda se mi zdi ena tak fajn realna in direktna, brez dlake na jeziku pa ehhh ma ja vsi ste fajni nevem zakaj sploh naštevam
Pa bubbika me je tud že par krat nasmejala, Tananda se mi zdi ena tak fajn realna in direktna, brez dlake na jeziku pa ehhh ma ja vsi ste fajni nevem zakaj sploh naštevam
Yada, yada, yada...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zvončica se je mal vrnila na forum po parih letih haha...men so pa kul purple rain (k sva bile enkrat na kavi še z purple bitch hahaha), pa julia, pa kul mi je delusional k ma res predrzne poste, pa moške sploh rada berem, pa še dost mi je simpatičnih
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^dobrodošla nazaj!
Hehehe, *purple*(bitch) sem pa zadnjič srečala, oz. samo "vidla", se mi zdi, da sva se obe enako odzvali - se delali, da se nisva vidli.
Hehehe, *purple*(bitch) sem pa zadnjič srečala, oz. samo "vidla", se mi zdi, da sva se obe enako odzvali - se delali, da se nisva vidli.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Delusional, njene poste mi je res zanimivo brat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov