Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
O kuls0nckic4 napisal/-a:purple_rain. ker dostkrat ne morem verjet, da razmišlja in piše popolnoma enako kot jaz

Tud jz tebe rada preberem in se v veliki meri zelo strinjam, se pa spomnim, da so se že zgodile teme, kjer sem mela pa čist nasprotno mnenje sicer, heh.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
delusional napisal/-a:Akvamarin
mislim, da je to moja sorodna duša.
Nisem vedla, da obstaja taka tema! Prvic vidla
Se preden sem se vclanila na cosmo forum sem vseeno brala teme na forumu, definitivno najbolj opazna mi je bila delusional, pac je svoja, zenska ima temperament.
s0nckic4, zenska ima zelo lep pristop na forumu.
floribunda, najbolj skulirana in sproscena.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jap, Konkubina je zakon!
Meni je pa cel bataljon uporabnic zanimih, iz različnih vzrokov, ene se znajo lepo obnašati (določena moderatorka), ene so zelo prijazne (določen vremenski pojav), ene imajo odličen okus za glasbo ( mogočee), potem pa so še ostale vibracije, in nane,
Tako, da mi je vsak na svoj način zanimiv, čeprav že točno vem kaj bo kdo pisal,
Da o tistih ki včasih takšne pokajo da me peče betica, sploh ne govorim
Meni je pa cel bataljon uporabnic zanimih, iz različnih vzrokov, ene se znajo lepo obnašati (določena moderatorka), ene so zelo prijazne (določen vremenski pojav), ene imajo odličen okus za glasbo ( mogočee), potem pa so še ostale vibracije, in nane,
Tako, da mi je vsak na svoj način zanimiv, čeprav že točno vem kaj bo kdo pisal,
Da o tistih ki včasih takšne pokajo da me peče betica, sploh ne govorim

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
nanamiša napisal/-a:...ter s svojim razmišljanjem in smislom za humor

Hvala Chloe in nanamiša.
Jutri vama pošljem dogovorjeni znesek

-
^^vem ja, preveč sem prijazen, čas da grem v šolo k spukotu 

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No men je tud LZ všeč, moram rečt, ubistvu so trenutno vsi dečki na forumu vredu(čeprov Jochie daje zadnje čase od sebe zgolj podjebavanje in ničesar drugega, je bil včasih bolj prijeten na forumu), Spuko se pa neki budalo dela, zato ga ne morm resno jemat.
Pa Tearjerker, Rollin #2, Konkubina, nanamiša mi ma tudi zadnje čase zanimiv pristop, potem so pa stalnica..purple_rain, mala, emanuela..Meh, i love you all!
Aja pa Dead_kid sam muchos premal sodeluje. Rachka_ tudi. Mah, res vas je velik.

Aja pa Dead_kid sam muchos premal sodeluje. Rachka_ tudi. Mah, res vas je velik.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov