Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne, to bi blo res samo v primeru, če bi redno brale cosmota - kot nas hoče en od petelinov prepričat..Horus napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Kaj bi me brez petelinov na tem forumu..
Vse bi zivele v prepricanju, da ste izjeme
Itak smo pa vsi unikati, ni res?
btw, si falil temo?
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
OT: v bistvu bi bilo zanimivo izvedet koliko jih res bere revijo cosmopolitan pomoje manj kot 30%.
tale džeki pa si je sem očitno prišel sem filat svoj velecenjeni ego s tem kako krasno zvezo, razmišljanje in bogvekaj vse še ma definitvno NE spada ns moj seznam najzanimivejših (tipov polnih sebe srečaš v vsakdanu namreč po tri na minuto).
meni najjači še vedno ostajajo: floribunda, *mala*, Horus, purple_rain, miikena, UG84, julija_, Alwaleed, delusional, ..Evelyn.., Libido., haley pa še kdo
tale džeki pa si je sem očitno prišel sem filat svoj velecenjeni ego s tem kako krasno zvezo, razmišljanje in bogvekaj vse še ma definitvno NE spada ns moj seznam najzanimivejših (tipov polnih sebe srečaš v vsakdanu namreč po tri na minuto).
meni najjači še vedno ostajajo: floribunda, *mala*, Horus, purple_rain, miikena, UG84, julija_, Alwaleed, delusional, ..Evelyn.., Libido., haley pa še kdo
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Delusional......bi rekla da ma hrbtenico, da se zna postavt zase in da si upa bit drugačna, nekak iztopa iz večine (to sem vedno občudvala pr ženskah).......kapo dol
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Delusional......bi rekla da ma hrbtenico, da se zna postavt zase in da si upa bit drugačna, nekak iztopa iz večine (to sem vedno občudvala pr ženskah).......kapo dol
kdo sem, da bi sodila.. niti nisem dovolj časa na forumu, da bi poznala ozadje... ampak pri njej me je zmotilo to, da so njeni starejši posti večinoma taki: ...
Se pa strinjam ja,zna izstopat, čeprav dostikrat na način, ki ostalim ni preveč všeč.
Ampak to je pač ona, ali pa njena virtualna osebnost, nima veze
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
ma meni ste zanimivi vsi, vsak na svoj način, vsak nek zanimivga napiše, vsak izrazi svoje mnenje, čist vsi ste zanimivi eni bolj, drugi manj, ampak vsi ste zanimivi in unikatni.
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
*mala*, purple_rain, kinna, julija_, delusional, ..Evelyn.., g00fy_qa ... pa še kdo bi se našel (:
res je da jaz nea na veliko razpravljam, ker nimam niti ne tolko časa, ampak njih mi je pa vedno fajn prebrat
res je da jaz nea na veliko razpravljam, ker nimam niti ne tolko časa, ampak njih mi je pa vedno fajn prebrat
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Dioniz napisal/-a:Flesherka_
haha... še kuj ti ne da mira?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov