Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Meni pa iz dneva v dan zanimivejša postaja delusional. Prav rada bi jo kdaj spoznala in si vzela kak dan za poslušanje njenih takvih i onakvih prigod. Pomoje bi crknala od smeha, faca, ni kaj.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
floribunda napisal/-a:a teme kdo nam gre na forumu najbolj na zivce pa nimamo
o jaa, taka tema bi bila super
joy23 napisal/-a:Da še jst naštejem my favourites Prva je najbrž *mala*, ker njene poste pa res skor vse preberem. Prav tako ŽuŽa, potem pa še Poison Girl, Tamala_mrha, Foxy-lady, mycosmogirl, balenciaga, evahunnie, Jochie, ryu10kyu, polly-polly, lolitaa, jullia_, ..Evelyn.., [vanessa], Tamarra*, kepka, študentka20, trapa, bonnie taylor, a_pikica_a, jemina in še sigurno sem katero pozabila
Tudi mene je nekdo opazil superca
druga pa od zadnjič na mojo listo dodajam še Jochija
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
renatka_ napisal/-a:Meni pa iz dneva v dan zanimivejša postaja delusional. Prav rada bi jo kdaj spoznala in si vzela kak dan za poslušanje njenih takvih i onakvih prigod. Pomoje bi crknala od smeha, faca, ni kaj.
čaki da pogledam tvoje poste, da vidim če bi našle skupen jezik.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Zadnje čase z veseljem preberem delusional, Shelve pa Seyfullah, ker me zmeraj nasmejejo, v pozitivnem smislu. Mi je všeč njihovo razmišljanje in način pisanja.
Zanimivi so mi pa še Jochie, a_pikica_a, tudi Alwaleed (sem ga že včasih spremljala), Mahagonij, trapa, jullia_, MsN (kadar se oglasi) pa verjetno bi se še kdo našel.
Zanimivi so mi pa še Jochie, a_pikica_a, tudi Alwaleed (sem ga že včasih spremljala), Mahagonij, trapa, jullia_, MsN (kadar se oglasi) pa verjetno bi se še kdo našel.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
majchy84 napisal/-a:Zadnje čase z veseljem preberem delusional, Shelve pa Seyfullah, ker me zmeraj nasmejejo, v pozitivnem smislu. Mi je všeč njihovo razmišljanje in način pisanja.
ma mene, če hoče kdo spoznat, naj sam pove oz. napiše pm, pa se dobimo v lj (po 10. septembru). sam to take, ki mi niso totalno nasprotne po pisanju oz. bi me hotle spoznat sam iz firbca, da bi pol lahko ogovarjale.
pa ne si me predstavljat kot blondinko z ogromnimi joški
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
majchy84 napisal/-a:Zadnje čase z veseljem preberem delusional, Shelve pa Seyfullah, ker me zmeraj nasmejejo, v pozitivnem smislu. Mi je všeč njihovo razmišljanje in način pisanja.
Wiiiiiiiiiiiiiiiiii rada me maš hvala hvala
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*hox* napisal/-a:Meni je najbolj zanimiva renatka_ !
Sploh ob sobotah zvečer v gostilni. :*
delusional, OK se vidimo po 10.mu. Sam pošlji prej fotko, da vidim če ma smisel prit to pogledat. (Zezam se!)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- MsN
*hox* napisal/-a:Meni je najbolj zanimiva renatka_ !
Meni pa je res Taka netipična ženska, nekomplicirana, zabavna, za akcijo ... fajn, fajn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov