Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
joy23 napisal/-a:Hehe, tolk se ti fajn zdi da si mogu kr 2x postnat Pa sej mislim da nisem edina ki te rada bere
Wuuuuu...šele zdele videl da sem dvakrat poslal.
Ja očitno res totalno fasciniran in navdušen nad tem, haha
Prej sem šel na wc in se skoraj čez stol spotaknil ker sem tako zviška gledal zaradi tega kar si napisala..mi je vrat zrasel...zdaj sem se spet prizemljil, ccc
Kar se mene tiče rad berem v bistvu vse prispevke...1000e različnih razmišljanj in pogledov na svet...to mi je všeč v bistvu.
Naletiš pa vmes na nekatere ki so na določeni stopnji razvoja na kakršni si jaz ne bi želel biti...ampak vedno se lahko od vsakega kaj naučimo!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
joy23 napisal/-a:Da še jst naštejem my favourites Prva je najbrž *mala*, ker njene poste pa res skor vse preberem. Prav tako ŽuŽa, potem pa še Poison Girl, Tamala_mrha, Foxy-lady, mycosmogirl, balenciaga, evahunnie, Jochie, ryu10kyu, polly-polly, lolitaa, jullia_, ..Evelyn.., [vanessa], Tamarra*, kepka, študentka20, trapa, bonnie taylor, a_pikica_a, jemina in še sigurno sem katero pozabila
u ne morem verjet, da me kdo celo opazi! sem bolo malo gor, pa še ni nekih tem v katerih bi sodelovala...
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a teme kdo nam gre na forumu najbolj na zivce pa nimamo
drugace rada berem trapo, rachko_, priznanja od yazmeen, julija_ je najbrz clovek, s katerim bi sla na kafe. kepka, ker deli z mano neke določene interese, tearjerker....od dečkov pa definitvno mahagonij, ker malo balansira kokošeraj v določenih temah.
pa ziher sem se 10im uporabnicam krivico nardila.
drugace rada berem trapo, rachko_, priznanja od yazmeen, julija_ je najbrz clovek, s katerim bi sla na kafe. kepka, ker deli z mano neke določene interese, tearjerker....od dečkov pa definitvno mahagonij, ker malo balansira kokošeraj v določenih temah.
pa ziher sem se 10im uporabnicam krivico nardila.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
joy23 napisal/-a:Da še jst naštejem my favourites Prva je najbrž *mala*, ker njene poste pa res skor vse preberem. Prav tako ŽuŽa, potem pa še Poison Girl, Tamala_mrha, Foxy-lady, mycosmogirl, balenciaga, evahunnie, Jochie, ryu10kyu, polly-polly, lolitaa, jullia_, ..Evelyn.., [vanessa], Tamarra*, kepka, študentka20, trapa, bonnie taylor, a_pikica_a, jemina in še sigurno sem katero pozabila
Jest bom tut tole s črno nardila in se res čudim, ker se mi zdi, da nikol ne sodelujem na forumu kej preveč! Sem pa tut zlo zlo vesela!
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
najrajš iz foruma imam Papillon, ki je tuki zelooo redko
zelo rada berem Jožico (Josephina, sej te nisem razjezila? ), sončka, yazmeen, kr.eno, red_rose, *hox*, a_pikica_a, Libido.
jullia_ se mi zdi (kot ste že omenl) daleč najbolj zrela oseba na forumu, njene poste res vedno preberem.
Jochie je itak največji "car" daleč naokoli brez njega forum ne bi bil to, kar je
nia me znova in znova nasmeji s svojo preprostostjo in direktnostjo.
zelo rada berem Jožico (Josephina, sej te nisem razjezila? ), sončka, yazmeen, kr.eno, red_rose, *hox*, a_pikica_a, Libido.
jullia_ se mi zdi (kot ste že omenl) daleč najbolj zrela oseba na forumu, njene poste res vedno preberem.
Jochie je itak največji "car" daleč naokoli brez njega forum ne bi bil to, kar je
nia me znova in znova nasmeji s svojo preprostostjo in direktnostjo.
Make music, not war
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mju, ma ti me ne moreš več razjezit. Zj mi je že simpatično.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Trenutno sem gor, ker bi se mogla učit. In dvomim, da bo kej velik gor, ker kamorkol pogledam (v kaksno temo) je samo kreganje in je bednooo. Zj smo na drugem forumu in na FB in je boljš.
No pa dam ne bom preveč OT:
Na forumu rada berem:
Mju - sploh ne vem kdaj sem jo začela bolj konkretno brat, pa od kdaj se je ona "zapičla" vame.
iluzija - s katero si zadnje čase krajšave čas na MSNju.
a_pikica_a - mi deluje ful prijazna in lušna punca.
ryu10kyu - čeprov včasih preveč "zafilozira" in se mi ne da vedno prebrat posta do konca, mi deluje ful vredu dečko.
mycosmogirl - mi je taka "odštekana" v pozitivnem smislu.
Zanimive so mi še vse stare forumašice, katerih očitno ni več tukaj:
MIGRENA, tiasha, alessya, kr.ena, Lejla, Lorelai20, ŽuŽa, hox itd.
No pa dam ne bom preveč OT:
Na forumu rada berem:
Mju - sploh ne vem kdaj sem jo začela bolj konkretno brat, pa od kdaj se je ona "zapičla" vame.
iluzija - s katero si zadnje čase krajšave čas na MSNju.
a_pikica_a - mi deluje ful prijazna in lušna punca.
ryu10kyu - čeprov včasih preveč "zafilozira" in se mi ne da vedno prebrat posta do konca, mi deluje ful vredu dečko.
mycosmogirl - mi je taka "odštekana" v pozitivnem smislu.
Zanimive so mi še vse stare forumašice, katerih očitno ni več tukaj:
MIGRENA, tiasha, alessya, kr.ena, Lejla, Lorelai20, ŽuŽa, hox itd.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
*purple* ali pa Jochie ne morem se odločit med njima
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Sej sta ti lahko obadva zanimiva!:D Zakaj se odločat za enega!:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov